Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir baseinas

QUOTE(lalinka @ 2010 03 15, 13:36)
gal zinot kur yra baseinas su aukstesne temperatura? apie 30 laipsniu? blush2.gif

kiek as buvau baseinuose vilniuje:

northway - apie 32 laipsnius, jis nedidelis, bet pasiplaukiot ir pasimakstint galima. vyksta uzsiemimai nestukem

Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 03 15, 23:22)

northway - apie 32 laipsnius, jis nedidelis, bet pasiplaukiot ir pasimakstint galima. vyksta uzsiemimai nestukem

Tai, kaip suprantu, ten patiko? Kaip personalas?
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 03 15, 23:22)

dekoju, reikes isbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
beja, o kaip sugiharos baseine? kokios temperaturos vanduo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2010 03 16, 18:37)
beja, o kaip sugiharos baseine? kokios temperaturos vanduo? blush2.gif

ar dar vyksta sugiharos, nes as ju internetinam psl neradau, o man ten butu arti namuku
Atsakyti
QUOTE(IvanVaida @ 2010 03 16, 08:36)
Tai, kaip suprantu, ten patiko? Kaip personalas?

lankiausi ten su leliuku savo anksciau, bet ir tada ir enstukem vykdavo uzsiemimai, dabar nezinau. si nestuma eit neplanuoju, man pakanka kartais apsilankyt siaip pagulet vandeny paplaukiot, bent per ankstesnius enstumus man nuo pratimu vandenyje gimda imdavo susitraukinet, bet cia individualu, ne visom taip
Atsakyti
Sveikos busimos mamytes, sakykite, gal kas lankote Impuls'e Vilniuje? Kokie atsiliepimai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2010 03 16, 00:22)

Aš irgi čia lankau. Man labai patinka. Ir pesrsonalas geras ir užsiėmimai vandenyje laai naudingi ir vandenukas šiltas, vanduo necloruotas (kas man svarbiausia). thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 02 gegužės 2010 - 19:50
As labai noreciau lankyti uzsiemimus baseine, ar siaip nesciuju uzsiemimus, tik nelabai isivaizduoju kaip tai imanoma dirbancioms? Ar jus tik per paskutinius menesius pasportuojat? Ar nedirbat visa nestuma? dabar kiek visur apziurejau niekur nera uzsiemimu vakarais... shakes...
Atsakyti
QUOTE(Fauna @ 2010 05 05, 11:40)
As labai noreciau lankyti uzsiemimus baseine, ar siaip nesciuju uzsiemimus, tik nelabai isivaizduoju kaip tai imanoma dirbancioms? Ar jus tik per paskutinius menesius pasportuojat? Ar nedirbat visa nestuma? dabar kiek visur apziurejau niekur nera uzsiemimu vakarais... shakes...

ir as labai noreciau, bet kam laiko nera, o kam per brangu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O ar dar vyksta Vilijos baseine nėštukėm užsiėmimai ??? Liabai norėčiau lankyti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilijos baseine plauksime iki birželio 15 4u.gif
Atsakyti