AČIŪ

Labai grazu
Susigraudinau ir mane prisiminimai uzpludo...
Nuostabus jausmas buti
ir tureti kudiki.
Sveikatytes jums daug ir daug dziaugsmo

Sveikatytes jums daug ir daug dziaugsmo

grazu
aukit dideles ir stiprios

Kaip grazu!Sveikinu
As ir turiu dukryte ji gime si spali kaip tavoji,bet vis dar negaliu patiketi

Na, išdavė pagaliau ,išdavė mažytį stebuklą. Ar tokią įsivaizdavai? Na, visi tie mažučiai stebukliukai nuostabiai gražūs
Juk gimė iš meilės ir be galo, be krašto mylimi, išsvajoti
paskaičius tavo istoriją taip ir norisi išbučiuoti savo dukrytę, bet ji miega apsižiojus krūtį, nežadinsiu.
Beje aš irgi ilgai negalėjau patikėti, kad ji nebe pilve, bet šalia, savo lovytėj
linkėjimai šeimynėlei

Beje aš irgi ilgai negalėjau patikėti, kad ji nebe pilve, bet šalia, savo lovytėj

Ačiū
visada malonu, kad kažkas skaito ir domisi; smagu, kad jums patiko ir ačiū už gražius žodžius

visada malonu, kad kažkas skaito ir domisi; smagu, kad jums patiko ir ačiū už gražius žodžius

QUOTE(evelina @ 2006 11 24, 22:10)
Na, išdavė pagaliau ,išdavė mažytį stebuklą. Ar tokią įsivaizdavai? Na, visi tie mažučiai stebukliukai nuostabiai gražūs
Juk gimė iš meilės ir be galo, be krašto mylimi, išsvajoti
paskaičius tavo istoriją taip ir norisi išbučiuoti savo dukrytę, bet ji miega apsižiojus krūtį, nežadinsiu.
linkėjimai šeimynėlei 

net nežinau, paties vaiko neįsivaizdavau, be to, iš anksto nežinojom kūdikio lyties

ačiū už gražius linkėjimus

labai graži istorija...taip originaliai aprašyta

Pati gražiausia istorija, kokią tik skaičiau
aukit sveikutės

aukit sveikutės

Kai skaitau tokias gražias istorija - visada apsiašaroju...
Aukit sveikutės
Aukit sveikutės

Ačiū