Įkraunama...
Įkraunama...

Vis dar negaliu patikėti

wub.gif grazu....
Atsakyti
AČIŪ wub.gif
Atsakyti
Labai grazu wub.gif Susigraudinau ir mane prisiminimai uzpludo... smile.gif Nuostabus jausmas buti nestuke.gif ir tureti kudiki. wub.gif
Sveikatytes jums daug ir daug dziaugsmo 4u.gif

Atsakyti
grazu wub.gif aukit dideles ir stiprios 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu!Sveikinu 4u.gif As ir turiu dukryte ji gime si spali kaip tavoji,bet vis dar negaliu patiketi ax.gif
Atsakyti
Na, išdavė pagaliau ,išdavė mažytį stebuklą. Ar tokią įsivaizdavai? Na, visi tie mažučiai stebukliukai nuostabiai gražūs wub.gif Juk gimė iš meilės ir be galo, be krašto mylimi, išsvajoti wub.gif paskaičius tavo istoriją taip ir norisi išbučiuoti savo dukrytę, bet ji miega apsižiojus krūtį, nežadinsiu.
Beje aš irgi ilgai negalėjau patikėti, kad ji nebe pilve, bet šalia, savo lovytėj wub.gif linkėjimai šeimynėlei 4u.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif
visada malonu, kad kažkas skaito ir domisi; smagu, kad jums patiko ir ačiū už gražius žodžius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2006 11 24, 22:10)
Na, išdavė pagaliau ,išdavė mažytį stebuklą. Ar tokią įsivaizdavai? Na, visi tie mažučiai stebukliukai nuostabiai gražūs wub.gif  Juk gimė iš meilės ir be galo, be krašto mylimi, išsvajoti wub.gif paskaičius tavo istoriją taip ir norisi išbučiuoti savo dukrytę, bet ji miega apsižiojus krūtį, nežadinsiu.
Beje aš irgi ilgai negalėjau patikėti, kad ji nebe pilve, bet šalia, savo lovytėj wub.gif linkėjimai šeimynėlei 4u.gif

net nežinau, paties vaiko neįsivaizdavau, be to, iš anksto nežinojom kūdikio lyties smile.gif
ačiū už gražius linkėjimus wub.gif
Atsakyti
labai graži istorija...taip originaliai aprašyta thumbup.gif
Atsakyti
Pati gražiausia istorija, kokią tik skaičiau wub.gif
aukit sveikutės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai skaitau tokias gražias istorija - visada apsiašaroju...
Aukit sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Ačiū wub.gif
Atsakyti