mano darbai ,kuriuos taip pat ir parduodu
o čia dar viena- gal geriau matosi?

jūsų vertinimui
Papildyta:
dėkui - tikrai stengiausi - dabar kelsiu ir kelsiu - turiu daug

jūsų vertinimui
Papildyta:
dėkui - tikrai stengiausi - dabar kelsiu ir kelsiu - turiu daug
Edelveis, ir aš tokios nertos norėčiau. manau ir vestuvėms tokia tiktų
Jutule, tikrai atrodo, lyg būtų mašina megzta - toks lygumas
čia man nelabai patinkantis šilko darbelis
Jutule, tikrai atrodo, lyg būtų mašina megzta - toks lygumas
čia man nelabai patinkantis šilko darbelis
Mano paskutinis rankdarbis suknytė-sarafanas Jūsų "teismui":
Iš odos padariau štai tokia piniginę.
QUOTE(Vampire @ 2007 02 19, 22:23)
Koks fainas , čia nertas ?

cia mano pats paskutinis ir taip man mielas
dar kartą dėkoju už pagyrimus
- labai malonu, kad įvertinot
.
darbo eiga: viską kūriau pati, tik gėlytės iš kažkokios knygos( gal vėliau pamėginsiu atkurti raštą, tai aprašysiu)
,
siūlai- patys ploniausi, skirti nėrimui, dabar jau nebeprisimenu(siūlų parduotuvėse paprastai pasiūloje būna įvairaus plonumo).
darbo tai daug, daug ir įvairių smulkmenų- tai nežinau ar viską ir aprašysiu. bet čia konkrečiai suknelei, kitą kartą gal jau ir kitaip kai ką galėčiau padaryti(šiokie tokie įgūdžiai atsirado, o ir sako -iš klaidų yra mokomasi

Papildyta:
o kiek metukų berniukui? šiaip tai kažkada nėriau kaimynės berniukui iš ryškiai mėlynų siūliukų - raštą ėmiau iš mergaitei skirtos kepurytės, tik be ,,bryliukų", o nunėriau ,,snapelį "priekyje
darbo eiga: viską kūriau pati, tik gėlytės iš kažkokios knygos( gal vėliau pamėginsiu atkurti raštą, tai aprašysiu)
siūlai- patys ploniausi, skirti nėrimui, dabar jau nebeprisimenu(siūlų parduotuvėse paprastai pasiūloje būna įvairaus plonumo).
darbo tai daug, daug ir įvairių smulkmenų- tai nežinau ar viską ir aprašysiu. bet čia konkrečiai suknelei, kitą kartą gal jau ir kitaip kai ką galėčiau padaryti(šiokie tokie įgūdžiai atsirado, o ir sako -iš klaidų yra mokomasi

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 02 20, 15:48)
Mielos darbštuolės, gal kuri buvot užtikusi berniukiškų megztų/nertų kepuryčių nuo saulės idėjų? Mergaitiškų tai daug visokių būna, o berniukiškų nemačiau
Kaži ar iš viso tokių būna?
o kiek metukų berniukui? šiaip tai kažkada nėriau kaimynės berniukui iš ryškiai mėlynų siūliukų - raštą ėmiau iš mergaitei skirtos kepurytės, tik be ,,bryliukų", o nunėriau ,,snapelį "priekyje
Niu va jusu teismui mano pirmasis svarkas
Priekis.

Nugara.
Priekis.

Nugara.

Padariau šiandien.