Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Jau nėrimo temoje rodžiausi su savo darbu, bet dar ir čia pasirodysiu blush2.gif
user posted image
Atsakyti
RUCI labai grazus megztukas wub.gif

As vel su nauju darbeliu 4u.gif

Pagal vios forumites uzsakyma bandziau kopijuoti Salvadoro Dali paveiksla.
va kas gavosi blush2.gif
Neisejo uzfiksuoti viso ryskumo, nes aliejiniai dazai lb blizga kambario sviesoj o dar kai fotkini tai isvis toks kaip rukelis uzsideda, bet gal kanors suprasit mirksiukas.gif Lb ryskus ir grazus paveikslas ax.gif

user posted image
Atsakyti
o aš nutapiau ant šilko vienos forumietės šeimyną pagal nuotrauką ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 23 vasario 2007 - 20:32
Na stai ir baigiau savo maziukui uzvalkaleli kokiam pledukui smile.gif Uzvalkaliukas 4u.gif

Is pradziu issiuvinetas pingviniukas, paskuj apnertas ir isiutas i uzvalkaliuka, kuris pabaigoje irgi apnertas:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Penktadienio_mamyte: 25 vasario 2007 - 00:41
http://public.fotki....e/savomaziukui/

nzn kaip jum bet man ten kita nuoroda verte :/ gal sitaip geriau bus
Atsakyti
labukas. na tada ir as pasigirsiu... blush2.gif user posted image
Atsakyti
norėčiau ir aš pasigirt blush2.gif
šį Tedy senokai išsisiuvinėjau tik dabar nusprendžiau jį pabaigt ir pritaikyt vaikiškam patiesaliukui
http://public.fotki...._07_06_004.html
kai pabaigsiu įdėsiu visą darbelį jūsų teismui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šaltute: 25 vasario 2007 - 19:20
Seniai darbavausi guasu bigsmile.gif

Tai prisiminaiu ji ir gime sitas neaiskus padaras lotuliukas.gif

Abstrakcija, kuria mama pavadino "Molekule"
A2 formato lapas, guasas smile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Paskutinis mano darbas
Atsakyti
Giriuosiu ir vel savo buteliukais biggrin.gif
user posted image
user posted image

g.gif kazkuo tai antra nuotrauka maža gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(septyniuke @ 2007 02 25, 22:18)
Na nežinau - mezgat ir neriat senove kvepiančius daiktus  schmoll.gif Nejaugi dedate ant stalo nertas bobučių laikų servetėles, nešiojate tuos senovinius megztukus?  blush2.gif
Tik vienetai yra gražių darbų, dabar neišvardinsiu visų nickų. Tik paminėsiu, kad gražu nerti papuošalai, ant šilko piešti paveikslai, kai kurie vaikiški drabužėliai.

Na, šiaip jau čia rankdarbių mėgėjų sritis, tai jei jie nepatinka, nereikėtų čia ir lankytis smile.gif
Bet šiaip įdomumo dėlei, žvilgterk žemiau į megztuką - ar ir jis tau kvepia senove? smile.gif Parsisiunčiau jį iš Victoria's secret, bet lygiai tokį patį galėjau nusinerti per kokią savaitę smile.gif Tiesiog kadangi siunčiausi ir kitų rūbų, tai ir pridėjau prie bendro siuntinio. ax.gif

user posted image

Yra krūvos gražių nertinių rūbų, net ir aukštosios mados namai demonstruoja nertus rūbus, kurie atrodo tiesiog fantastiškai. Todėl nereikėtų visko nurašyti į senovę smile.gif
Atsakyti
Perskaičius septyniukes "atsiliepimus" pasidarė juokinga: žmogus turi problemų! doh.gif Jai reiktų atidaryti naują temą - "Pasikandžiokim". Gal padės? bigsmile.gif

Mano senesni darbeliai: http://show.7ya.ru/p...x?RubrID=123058
Turiu nemažai naujų, greitai pasirodysiu. ok.gif
Atsakyti