As irgi vesiu pas Jurate. Maniske mazesne uz jusu vaikus, bet pazistu Jurate, todel vesiu vaika labai rami. Jurate buvo vyresneles aukletoja, Rima irgi. As buvau labai jomis patenkinta.

O mes pradejom lankyti darzeli pries pora savaiciu, buvo tik aukletoja Regina(ar padejeja as nezinau) Po truputi apsiprantam.
O ir liko grupeje tik 6 vaikuciai, tai ir demesio daugiau bus.O ir tikroji aukletoja grizo:)

Mus is Nyksuku pervede i kita grupe, dabat mes Saules zuikuciai
Gal yra mamyciu, kurios veda vaikus i sia grupe?

QUOTE(SuperBaba @ 2006 09 09, 13:34)
Mus is Nyksuku pervede i kita grupe, dabat mes Saules zuikuciai
Gal yra mamyciu, kurios veda vaikus i sia grupe? 

O saules zuikuciuose, kokios aukletojos dirba?
O mes Rudnosiukai dabar
Siaip labai Gustas noriai eina i sia grupe, ir kas ryta rodo, kad einam cia, o ne i kita grupe
Man tai labai daug parodo

Maniskis siandien pirma karta ejo i nauja grupe pas aukletojas Jurate ir Sigute, i grupe Rudnosiukai. Matau ne viena cia esu Rudnosiukiene

O kur rudnosiuku mamos slapstosi
Mano Arnui po vasaros atostogu namuose bei pas senelius dabar liudnas adaptavimosi periodas - vis dusauja ir guodziasi, kad nenori i darba (jis taip darzeli vadina, nes vaziuoja i ji su teciu, kuris i darba traukia). Kai paklausiam ar kas blogai, tai niekuo nesiskundzia - ir draugai geri, ir aukletojos, ir zaidimai idomus, bet vat darzelis ne namai

Sveikos,
niugi as rudnosiuku mama
Maniskis tai puse praeitos savaites nejo, o siand vel palikau namie, nes su sloga... Tai net ir neaisku kada pasirodysim... Sunkiai ir maniskis ryte pasilieka, bet vakare linksmas iseina
niugi as rudnosiuku mama

O as jau siandien truputi buvau atvedus. Rytoj paliksiu mazaja iki pietu - jauciu asaru bus iki soties
. Bet, per pora savaiciu, turetu priprasti prie minties, kad eina i darza. Taip kad rudnosiukuose ateina dar viena mergina, beje jauniausia is visu

Vajeckau, kokiu cia dabar pirma kart matomu nuotaku i mano posta pridejo
Na subludo visai SM, ne kitaip
Maniskis jau apsipranta ir pripranta prie darzelio, rezimo. Kadangi buvo vaiksciojes anksciau, tai dabar tik prisimint "malonuma" reikejo. O abi aukletojos tai tikrai liuks. Anksciau, kai pavasari vyko kazkokie pavadavimai ir tarpusavy keitesi trys aukletojos, tai vis ant kazkurios pasakydavo, kad negera teta, pyksta, saukia, o dabar, kiek beklausinetume, tai viskas gerai, tetos geros

Maniskis jau apsipranta ir pripranta prie darzelio, rezimo. Kadangi buvo vaiksciojes anksciau, tai dabar tik prisimint "malonuma" reikejo. O abi aukletojos tai tikrai liuks. Anksciau, kai pavasari vyko kazkokie pavadavimai ir tarpusavy keitesi trys aukletojos, tai vis ant kazkurios pasakydavo, kad negera teta, pyksta, saukia, o dabar, kiek beklausinetume, tai viskas gerai, tetos geros

O mes norejom nuo pirmadienio eit, bet turbut dar trumpam atidesim si vizita, nes dukryte turejo problemeliu su zarnynu...Tai kai visiskai pasveiks, tai prisijungsim ir mes prie jusu burelio
Sakykit, o kiek dabar grupese yra vaikuciu
? As kai klausiau, tai sake musu grupej yra sarase 13, o kiek lankanciu, tai ir nesupratau
...Bet dar tiksliai net nezinau i katra grupe eisim .Ech, noreciau, kad dukrytei patiktu ir noriai lankytu darzeli...

Sakykit, o kiek dabar grupese yra vaikuciu