Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

yess.gif Nors viena paguoda, kad netoli.
Atsakyti
As irgi vesiu pas Jurate. Maniske mazesne uz jusu vaikus, bet pazistu Jurate, todel vesiu vaika labai rami. Jurate buvo vyresneles aukletoja, Rima irgi. As buvau labai jomis patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
O mes pradejom lankyti darzeli pries pora savaiciu, buvo tik aukletoja Regina(ar padejeja as nezinau) Po truputi apsiprantam. smile.gif O ir liko grupeje tik 6 vaikuciai, tai ir demesio daugiau bus.O ir tikroji aukletoja grizo:) 4u.gif
Atsakyti
Mus is Nyksuku pervede i kita grupe, dabat mes Saules zuikuciai bigsmile.gif Gal yra mamyciu, kurios veda vaikus i sia grupe? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 09 09, 13:34)
Mus is Nyksuku pervede i kita grupe, dabat mes Saules zuikuciai bigsmile.gif Gal yra mamyciu, kurios veda vaikus i sia grupe? bigsmile.gif

O saules zuikuciuose, kokios aukletojos dirba?
Atsakyti
O mes Rudnosiukai dabar smile.gif Siaip labai Gustas noriai eina i sia grupe, ir kas ryta rodo, kad einam cia, o ne i kita grupe smile.gif Man tai labai daug parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buenavista: 09 rugsėjo 2006 - 14:17
Maniskis siandien pirma karta ejo i nauja grupe pas aukletojas Jurate ir Sigute, i grupe Rudnosiukai. Matau ne viena cia esu Rudnosiukiene lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur rudnosiuku mamos slapstosi g.gif Mano Arnui po vasaros atostogu namuose bei pas senelius dabar liudnas adaptavimosi periodas - vis dusauja ir guodziasi, kad nenori i darba (jis taip darzeli vadina, nes vaziuoja i ji su teciu, kuris i darba traukia). Kai paklausiam ar kas blogai, tai niekuo nesiskundzia - ir draugai geri, ir aukletojos, ir zaidimai idomus, bet vat darzelis ne namai verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

niugi as rudnosiuku mama smile.gif Maniskis tai puse praeitos savaites nejo, o siand vel palikau namie, nes su sloga... Tai net ir neaisku kada pasirodysim... Sunkiai ir maniskis ryte pasilieka, bet vakare linksmas iseina smile.gif
Atsakyti
O as jau siandien truputi buvau atvedus. Rytoj paliksiu mazaja iki pietu - jauciu asaru bus iki soties verysad.gif . Bet, per pora savaiciu, turetu priprasti prie minties, kad eina i darza. Taip kad rudnosiukuose ateina dar viena mergina, beje jauniausia is visu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redos: 18 rugsėjo 2006 - 13:04
Vajeckau, kokiu cia dabar pirma kart matomu nuotaku i mano posta pridejo doh.gif Na subludo visai SM, ne kitaip schmoll.gif

Maniskis jau apsipranta ir pripranta prie darzelio, rezimo. Kadangi buvo vaiksciojes anksciau, tai dabar tik prisimint "malonuma" reikejo. O abi aukletojos tai tikrai liuks. Anksciau, kai pavasari vyko kazkokie pavadavimai ir tarpusavy keitesi trys aukletojos, tai vis ant kazkurios pasakydavo, kad negera teta, pyksta, saukia, o dabar, kiek beklausinetume, tai viskas gerai, tetos geros tongue.gif
Atsakyti
O mes norejom nuo pirmadienio eit, bet turbut dar trumpam atidesim si vizita, nes dukryte turejo problemeliu su zarnynu...Tai kai visiskai pasveiks, tai prisijungsim ir mes prie jusu burelio biggrin.gif
Sakykit, o kiek dabar grupese yra vaikuciu ax.gif ? As kai klausiau, tai sake musu grupej yra sarase 13, o kiek lankanciu, tai ir nesupratau g.gif ...Bet dar tiksliai net nezinau i katra grupe eisim .Ech, noreciau, kad dukrytei patiktu ir noriai lankytu darzeli... rolleyes.gif
Atsakyti