Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

Šiandien pirma diena daržely thumbup.gif Liko iškarta, be jokių ašarų , man tik ATIA padarė, ir tipo eik mamyte darban, o as cia pati susitvarkysiu biggrin.gif Papuolėm i Nykštukų grupę...auklėtoja buvo Lina ( lygtais taip vardas) . Gal turit kokių atsiliepimų apie ją?...O kita auklėtoja turbut bus Terese, ar ne?
Sakykit, o kaip daznai tos aukletojos keiciasi?
Atsakyti
Norėčiau paklausti mamų lankančių Rudnosiukų grupę: ar daug šioje grupėje sąrašinių vaikų? Kyla kvailos mintys doh.gif gal mano nepilnai 4 metų vaiką prašyti pervesti pas Rudnosiukus, nes jis dar prastokai kalba, šiaip toks daug kur negreitas blush2.gif gal jam ten būtų jaukiau nei tarp dičkių. Nors būtų labai gaila auklėtojų Sigutės ir Rimutės -- tikrai labai geros. Pas Sigutę ir Rimutę dabar 18 vaikų.
doh.gif
4u.gif
Ir dar: gal kas žino ar būna kada darželyje tėvų susirinkimai? Kažkaip norėtusi susipažinti, aptarti bendrus reikalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2006 09 27, 17:58)
Norėčiau paklausti mamų lankančių Rudnosiukų grupę: ar daug šioje grupėje sąrašinių vaikų? Kyla kvailos mintys doh.gif gal mano nepilnai 4 metų vaiką prašyti pervesti pas Rudnosiukus, nes jis dar prastokai kalba, šiaip toks daug kur negreitas  blush2.gif gal jam ten būtų jaukiau nei tarp dičkių. Nors būtų labai gaila auklėtojų Sigutės ir Rimutės -- tikrai labai geros. Pas Sigutę ir Rimutę dabar 18 vaikų.
doh.gif
4u.gif
Ir dar: gal kas žino ar būna kada darželyje tėvų susirinkimai? Kažkaip norėtusi susipažinti, aptarti bendrus reikalus  smile.gif

Rudnosiukuose rytoj susirinkimas. Ten irgi visai fainos aukletojos: Sigute ir Jurate...O kiek vaiku tai net nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2006 09 27, 17:28)
Rudnosiukuose rytoj susirinkimas. Ten irgi visai fainos aukletojos: Sigute ir Jurate...O kiek vaiku tai net nezinau  blush2.gif

Jei nelabai sunku ir neuzsimirs, paklausk, ką ... Maza tikimybė, kad prašysiuos pas Rudnosius, bet vistik, kad žinot visas galimybes ...
Atsakyti
QUOTE(ifigenija @ 2006 09 27, 21:15)
Jei nelabai sunku ir neuzsimirs, paklausk, ką ... Maza tikimybė, kad prašysiuos pas Rudnosius, bet vistik, kad žinot visas galimybes ...

Mes buvom pas SIgute ir Rimute iki siol, rugseji i Rudnosiukus pervede...smile.gif Maniskis turetu pazinot taviski... Manau tu pas savo akletoja pirmiausia turetum paklaust, jei aukletoja patars, tada atras vietos ir kitos grupej. `Man atrodo ribos ten dar nevirsytos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2006 09 27, 14:27)
Šiandien pirma diena daržely  thumbup.gif Liko iškarta, be jokių ašarų , man tik ATIA padarė, ir tipo eik mamyte darban, o as cia pati susitvarkysiu  biggrin.gif Papuolėm i Nykštukų grupę...auklėtoja buvo Lina ( lygtais taip vardas) . Gal turit kokių atsiliepimų apie ją?...O kita auklėtoja turbut bus Terese, ar ne?

Ups doh.gif . mūsų grupė ne Nykštukų, o Pelėdžiukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpione: 28 rugsėjo 2006 - 08:02
QUOTE(Skorpione @ 2006 09 27, 15:27)
Šiandien pirma diena daržely  thumbup.gif Liko iškarta, be jokių ašarų , man tik ATIA padarė, ir tipo eik mamyte darban, o as cia pati susitvarkysiu  biggrin.gif Papuolėm i Nykštukų grupę...auklėtoja buvo Lina ( lygtais taip vardas) . Gal turit kokių atsiliepimų apie ją?...O kita auklėtoja turbut bus Terese, ar ne?

Nu va, maniau pas musu buvuse aukletoja pakliuvote biggrin.gif apie tos grupes aukletojas tik geriausi atsiliepimai wub.gif

O dabartine grupe man nelabai patinka, negaliu ivardinti kas butent nepatinka, bet kazka tokio jauciu ir vsio...
Atsakyti
Mamos noriu paklausti ar jusu vaikuciai miega darzelyje? maniskio niekaip neuzmigdo ( jam fiziologiskai per anksti 12 val. eiti miegoti) ir as priversta vaika paimti is darzelio. o jis negali zaisti grupeje?
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2006 09 27, 20:48)
Mes buvom pas SIgute ir Rimute iki siol, rugseji i Rudnosiukus pervede...smile.gif Maniskis turetu pazinot taviski... Manau tu pas savo akletoja pirmiausia turetum paklaust, jei aukletoja patars, tada atras vietos ir kitos grupej. `Man atrodo ribos ten dar nevirsytos smile.gif

Žinoma atsiklausiu auklėtojų. Aš jau prašiau jų pastebėti kaip vaikas jaučiasi grupėje tarp šiek tiek brandesnių vaikų (ypač mergaitės visos tokios). Pakolkas į daržą einama labai noriai, nėra jokių problemų, tai jei viskas taip ir laikysis tikrai niekur nebėgsim. Aš tik šiaip susirinkinėju informaciją blush2.gif
O Gustą tai aš pažinojau iki iškėlimo į kitą grupę smile.gif ir buvo baisiai gaila kai tuos vaikus iškėlė -- buvo tikrai smagi, natūraliai mišri amžiumi grupė ...
Atsakyti
QUOTE(sonata tolvaisiene @ 2006 09 28, 09:28)
Mamos noriu paklausti ar jusu vaikuciai miega darzelyje? maniskio niekaip neuzmigdo ( jam fiziologiskai per anksti 12 val. eiti miegoti) ir as priversta vaika paimti is darzelio. o jis negali zaisti grupeje?

manau kad anksciau ar veliau pripras ir eis miegoti su visais. O del pazaidimo grupeje... Jeigu zais vienas vaikas, tai ir kiti nemiegos. Paaiskink tu trimeciui, kad vienam zaisti galima, o kitam ne.
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2006 09 28, 09:55)
manau kad anksciau ar veliau pripras ir eis miegoti su visais. O del pazaidimo grupeje... Jeigu zais vienas vaikas, tai ir kiti nemiegos. Paaiskink tu trimeciui, kad vienam zaisti galima, o kitam ne.

bet kiti vaikai miega kitoj patalpoj!!!!! Kartais man susidaro toks ispidis tavo vaika sunku uzmigdyti ateik ir pasiimk cia su juo niekas nesicackins! bet juk tam ir vedu i lopseli kad juo pasirupinti o ne kas pusvalandi begiociau pasiimti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata tolvaisiene @ 2006 09 28, 08:28)

Užmiega (na tikrai ne 12, bet bent jau 13 ar 13,30 val.). Mums irgi buvo labai per anksti (namie eidavo miegoti ankščiausiai 14 val.), bet pradėjau kelti rytais 7,30 doh.gif ir panašu kad susitvarkė ir užmigimas dieną. Nors vakarais vistiek užmiega tik 10, kad ir paguldau į lovą 9 val. doh.gif
Paskaičiavau, kad jei vaikas keliasi pvz. 7 val. (kaip turbūt ir gaunasi, jei tėvai dirba), o eina miegoti 21 val. tai dienos viduriukas būtų 13-15 val. Man atrodo, kad dauguma vaikų realiai tokiu laiku ir užmiega darželyje.
Atsakyti