Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

QUOTE(SuperBaba @ 2006 04 11, 20:14)
Tai, kad siandien Jokubas buvo musu grupeje smile.gif

Man sita aukletoja iskart patiko, ta Vale nelabai ax.gif

laba, noreciau paklaust kodel Vale nelabai, nes mes dabar kaip tik toj grupej (kiskuciuose) kur shi aukletoja.
Atsakyti
QUOTE(dewy @ 2006 04 24, 10:54)
laba, noreciau paklaust kodel Vale nelabai, nes mes dabar kaip tik toj grupej (kiskuciuose) kur shi aukletoja.

Na is tikruju tai as negaliu apie nei viena pasakyti, ar ji bloga ar gera (aukletoja). kaip jos elgiasi prie tevu tai viena, o kaip jos elgiasi kai tevai nemato tai kita, taigi istikruju ir negali zinoti kokios tos aukletojos...
Papildyta:
beje ausrute noriu paklaust kaip tau naujoj grupej (tiksliau lelei tavo:)
o tau kaip aukletojos?? ka manai
Atsakyti
Dewy, na sita Vale( benyt as taip isivaizduoju kad tai ji ) tai normaliai, bet kita tokia tamsi tai keistai kazkaip ateinam puola vaika i glebi kazkaip keistai nu nzn... taip nenaturaliai man atrodo... bet siaip kaip ir nieko.. o kaip jums?

o mergyte tai ka zinau lengvai priprato (jei taip galima sakyti)
Atsakyti
QUOTE(ausrute @ 2006 04 24, 20:58)
Dewy, na sita Vale( benyt as taip isivaizduoju kad tai ji ) tai normaliai, bet kita tokia tamsi tai keistai kazkaip ateinam puola vaika i glebi kazkaip keistai nu nzn... taip nenaturaliai man atrodo... bet siaip kaip ir nieko.. o kaip jums?

o mergyte tai ka zinau lengvai priprato (jei taip galima sakyti)

bala zino, man atrodo kad vale puola vaika i glebi, o kita ramesne:)
zodziu vale yra sviesesne, garsiai kalba ir daug
o kita tamsesne ir tokia sakykim ne plona (uz vale stambesne:)
anksciau man vale patiko, dabar jau nezinau, nespejom vakar ateiti i grupe, ji jau pradejo saldainiais mosikuoti pries nosi, mazdaug gausi po pusryciu, as specialiai vaika atvedu pries pat pusrycius kad ji jau tiesiai eitu valgyt o nesivaisintu sausainiais ar dar kuo, mat ji tokia jei kuo uzkrims, tai po jokiu pusryciu ar ten pietu. na o jei jau saldaini parode (isvis skaitau parodyt ir neduot tai ziaurumas dydis), tai ji kaip tik nevalgys o lauks to saldainio.
zodziu labai man tas bajeris nepatiko, reiks pasakyt, kad sleptu savo saldainius, anoj grupej kovojau, matau kad ir cia tas pats...
Atsakyti
QUOTE(dewy @ 2006 04 24, 11:54)

Na gal truputuka ne taip issireiskiau, gal nera ji ten bloga, bet man betkokiu atveju musu akletoja daug geresne atrodo ax.gif O vale tikrai puola i glebi ir buciuoja vaika.
Atsakyti
As tai nenormali siaip man atrodo kad nei as nei niekas kitas nemoka tinkamai su mano vaiku elgtis - kazkas visa laika man negerai doh.gif
Siaip tai tada teisingai supratau...Man tai vakar vienas dalykas nepatiko - kad Vaikas apsirenges buvo bele kaip ir visiems giliai vienodai - atbula bliuskyte kojines atvirkscios (kulnim i virsu ) nu nzn jei jau priziuri tai gal iki galo...
O nepatiko tai ta kur stambesne tamsi... Valei kazkaip naturaliau viskas. gaunasi....
O siaip siandien anksciau vaika paemiau tai tokius garsus is priesais esaniu duru girdejau kad maza neatrode doh.gif klyke auklyte " kas per vaikai pries miega susitvarkyt neina po miego irgi, greit ateinat cia" toliau nebeklausiau, bet taip net as ant saviske neklykiu tokiu tonu nu nzn nzn..

SB taviskis jau Kiskuciuose ar ne? kazkaip perziurejau visus vaikiukus ir nemaciau jokiopadukelio tai galvoju gal dar nera smile.gif
Atsakyti
O priesais esancios durys kokia grupe (pavadinimas)?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2006 04 25, 22:32)
Na gal truputuka ne taip issireiskiau, gal nera ji ten bloga, bet man betkokiu atveju musu akletoja daug geresne atrodo ax.gif  O vale tikrai puola i glebi ir buciuoja vaika.

smile.gif
Papildyta:

Siaip tai tada teisingai supratau...Man tai vakar vienas dalykas nepatiko - kad Vaikas apsirenges buvo bele kaip ir visiems giliai vienodai - atbula bliuskyte kojines atvirkscios (kulnim i virsu ) nu nzn jei jau priziuri tai gal iki galo...
O nepatiko tai ta kur stambesne tamsi... Valei kazkaip naturaliau viskas. gaunasi....
O siaip siandien anksciau vaika paemiau tai tokius garsus is priesais esaniu duru girdejau kad maza neatrode doh.gif klyke auklyte " kas per vaikai pries miega susitvarkyt neina po miego irgi, greit ateinat cia" toliau nebeklausiau, bet taip net as ant saviske neklykiu tokiu tonu nu nzn nzn..

Gal pati rengesi, ar aukletoja skubejo, shiaip kai vale rengia maniske irgi daznai atvirksiai aprengta buvo, o karta net atejau paimti - jie lauke buvo, tai ant koju buvo vienas batas ir viena tapke:) na pagalvojau tada tiek tos, gal issiblaskius buvo...
kartais gerai ateit anksciau ar shiaip diena pries tai neperspejus (jei kur eit reikia) galima pamatyt ar isgirst ka idomaus:)...
Atsakyti
Mano burbulas nuo kitos savaitės eina šitan daržan. Šiek tiek gaila leisti, bijau, kad mažiukas, da kalbėt padoriai nemoka, į pampersus krauna. Kaip ten auklėtojos? Maniškis į mažiausių grupę eis.
Atsakyti
Sveikos, galvoju leisti savo mažuliuka į lopšelį, gal kas vedat, kokia ten situacija?
Atsakyti
Šiandien savo burbuliuką šitan daržan nuvedžiau, kažkaip širdį spaudžia. Mačiau SuperBabos Dominyką grupėje. Bejem, šiandien ryte kai buvau, tai net keli vaikai po ligų grįžę, kokios ten ligos taip puola?
Atsakyti
Nu kokia aš pasipiktinus, kad šiandien viena mama atvedė nuleipusią, visai sergančia mergaitę į grupę, tiesiog trūksta žodžių, juk kiti vaikai gali apsikrėsti, visai negalvoja apie kitus.
Aplamai, labai daug vaikučių susirgo, tai pergyvenu, kad mano kleckiukas neapsikrėstų, o čia....pati saugau, užtat kitiems - nusispjaut.
Ufff, kokia aš pikta mad.gif

SB, kur tavo Dominykas dingęs?
Atsakyti