Dabar atostogauja Rimutė. Joms abiems ( ir Sigutei) apie 30metų,aš taip galvoju.Labai džiaugiuosi,kad mano vaikas kaip tik pas jas eina, šiais laikais tikrai retai būna tokių nuoširdžių auklėtojų.

Jau paaiskino...Dabar tik Sigute dirba...
Dominyka3, tai musu vaikai kartu eina i grupe??
Dominyka3, tai musu vaikai kartu eina i grupe??

Jeigu tavo tas šviesus gražus berniukas tai taip. Mano kai tik pradėjo eiti pietų pogulio tai tik prie Gusto.Kaip auklėtoja sakė - viens be kito nė iš vietos.

QUOTE(dominyka3 @ 2006 07 17, 16:08)
Dabar atostogauja Rimutė. Joms abiems ( ir Sigutei) apie 30metų,aš taip galvoju.Labai džiaugiuosi,kad mano vaikas kaip tik pas jas eina, šiais laikais tikrai retai būna tokių nuoširdžių auklėtojų. 

Labai ačių! Turbūt bandysiu prašytis pas jus, nes aukletoja Vale gal ir gera, bet nelimpa man nors kazi ka

Dominyka -- mano vyresnėlis ir taviškis gimę per vieną dieną

Šiandien mačiau grupėje, turbut vasaros metu,su mažuoju Dominyku(2m) yra ir brolis lygtai,girdėjau jam apie 5m. Tai jeigu paprašytum turbūt leistu būti vienoje grupėje sesei ir broliui( jei dar"paverktum" kad viens be kito negali).O kokioje ligoninėje gimdei vyresnėlį?

Sakykit, mamos,
Ar leidzia siame darzelyje pirma diena vedant vaika i darzeli (2 m.) bent pirma diena keleta valandu pabuti mamai kartu su vaiku, kad palengvinti adaptacini perioda? Ar jus taip darete? Del sio dalyko taretes su aukletoja, ar su vedeja?
Ir dar, iki kelintos valandos veliausiai butina pasiimti vaika is darzelio?
Ar leidzia siame darzelyje pirma diena vedant vaika i darzeli (2 m.) bent pirma diena keleta valandu pabuti mamai kartu su vaiku, kad palengvinti adaptacini perioda? Ar jus taip darete? Del sio dalyko taretes su aukletoja, ar su vedeja?
QUOTE(dominyka3 @ 2006 07 17, 18:24)
Jeigu tavo tas šviesus gražus berniukas tai taip. Mano kai tik pradėjo eiti pietų pogulio tai tik prie Gusto.Kaip auklėtoja sakė - viens be kito nė iš vietos. 

Jo, maniskis

QUOTE(dominyka3 @ 2006 07 18, 18:11)
Šiandien mačiau grupėje, turbut vasaros metu,su mažuoju Dominyku(2m) yra ir brolis lygtai,girdėjau jam apie 5m. Tai jeigu paprašytum turbūt leistu būti vienoje grupėje sesei ir broliui( jei dar"paverktum" kad viens be kito negali).O kokioje ligoninėje gimdei vyresnėlį? 

Labai ačių Dominykai ir Buenvistai už pagalbą: šiandien pervedžiau vyresnėlį į Rimutės ir Sigutės grupę, pirmas įspūdis geras. Tiesa, kai užsiminiau, kad gal norėčiau į tą pačią grupę vesti ir sesutę (2 metai ir mėnuo, bet didelė, kalba) direktorės pavaduotoja atsakė, kad per maža

Vyresnįjį berniuką gimdžiau Vilniaus gimdymo namuose Tyzenhauzų g. lapkričio 29

Tiesa, jau irgi išsiaiškinau, kad Dominykai toje grupėje du

O pirmą dieną pabūti su vaikais (buvome valandą) leido, jokių problemų, nors sakė, kad jau kitą dieną rekomenduoja palikti vienus. Taip ir darėme ...
QUOTE(Asura @ 2006 07 19, 08:56)
Sakykit, mamos,
Mums leido, bet mes nebuvom kartu grupeje, o palikom pirma diena vaika viena iki pietu miego, antra iskart po pietu miego paemem, o trecia diena jau liko visai dienai.
Kai klausiai iki kada veliausiai galima pasiimt, sake, kad iki 17,45 val., bet kadangi as visad anksciau pasiimu, tai man bedu ner.
Na, o mano darbas 18h baigiasi, bet netoli, tai jie sake iki 18.30h pasiimt veliausiai galima

[quote=ifigenija,2006 07 19, 11:46]
Labai ačių Dominykai ir Buenvistai už pagalbą: šiandien pervedžiau vyresnėlį į Rimutės ir Sigutės grupę, pirmas įspūdis geras. Tiesa, kai užsiminiau, kad gal norėčiau į tą pačią grupę vesti ir sesutę (2 metai ir mėnuo, bet didelė, kalba) direktorės pavaduotoja atsakė, kad per maža
. Pagyvensim pamatysim. Jei tikrai bus pastebimai maža -- neįsipiršinėsiu.
Aš irgi ten gimdžiau pas gyd.Razumą ir Mačiūlienę,o tu? Nors mano Dominykui 3,8m bet sunkiai šneka.Bet žiūriu,kad nuo balandžio pabaigos,kai pradėjo lankyti darželį,jau daug daugiau pradėjo šnekėti.
Mano Dominykas atrodo taip : šviesus, su kasyte

Aš irgi ten gimdžiau pas gyd.Razumą ir Mačiūlienę,o tu? Nors mano Dominykui 3,8m bet sunkiai šneka.Bet žiūriu,kad nuo balandžio pabaigos,kai pradėjo lankyti darželį,jau daug daugiau pradėjo šnekėti.

QUOTE(dominyka3 @ 2006 07 19, 16:09)

Aha, tai šitą vaiką ir mačiau

Aš gimdžiau pas Kitovienę. Maniškis irgi prastokai šneka, bet visi žada, kad pradėjus eiti į daržą pasitaisys. Šiandien grįžau iš daržo visa ekstazėj -- auklėtoja puiki, vaikas pareiškė: "kodėl mes su visais neinam miegoti?"

Dar kartą labai ačių už pagalbą