Įkraunama...
Įkraunama...

La Prairie, Kanebo

QUOTE(Olivia* @ 2008 02 17, 23:34)
Gal kas naudoja?   Kanebo The Lipstick http://www.kanebo.co...he_lipstick.htm

Nupirkau smile.gif tikrai liuksiskas lupdazis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2008 02 14, 20:05)
Is Kanebo naudoju Sensai Silk Moist losjona ir emulsija, tai biski rieboki man, oda blizga. Tikriaus Light labiau butu tikes.

As irgi naudoju emulsija ir losjona,siaip patinka,bet stebuklu nedaro smile.gif
Atsakyti
Ar bandet sita kremuka? Kpkie atsiliepimai? ax.gif
kanebo sensai body firming formula
user posted image
Atsakyti
vakar sarmoj pasiemiau isbandyt aliejini prausikli tai viskas ok , malonus , kvepia bet man nepatinka prausikliai aliejiniu pagrindu . losionas patiko ir emulsija gal truputi per riebi reiks dar light isbandyt .
per braskes uzsisakiau krutinei krema , kremini prausikly ir step 2- muila
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 19, 08:48)
vakar sarmoj pasiemiau isbandyt aliejini prausikli tai viskas ok , malonus , kvepia bet man nepatinka prausikliai aliejiniu pagrindu . losionas patiko ir emulsija gal truputi per riebi reiks dar light isbandyt .
per braskes uzsisakiau krutinei krema , kremini prausikly ir step 2- muila

Kalbi apie Kanebo?
Papildyta:
As dabar naudoju Kanebo Sensai Silk Emultion light ir is tos pacios serijos Kanebo Sensai Silk softening lotion light ir Sensai silk Moisture polish essence. O is dekoratyvkes patinka lupdaziai The lipstick ir kremine pudra labai gera smile.gif
Atsakyti
aha apie kanebo blush2.gif pamirsau parasyt smile.gif
o tu siunteisi is braskiu ar cia pirkai?
kas patinka kas nepatinka?
Atsakyti
Cia perku Sarmoj smile.gif patinka aisku,bet ne viskas,pvz. 10 Seconds serumas nepaliko ispudzio.. Turiu omeny Sensai Silk serija smile.gif o Cellular Performance krempudra labai gera smile.gifsmile.gif
Papildyta:
Dar labai gera makijazo baze Brightening make up base (209 lt) smile.gif o Cellular performance (249lt) dabar -30 % nuolaida smile.gif visai neblogai smile.gif
Atsakyti
bet braskese daug pigiau thumbup.gif bet kai kuriu produktu foto man kazkokios kitokios , pavadinimas kaip ir tas pats bet buteliukai ne tokie... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 19, 14:35)
bet braskese daug pigiau  thumbup.gif bet kai kuriu produktu foto man kazkokios kitokios , pavadinimas kaip ir tas pats bet buteliukai ne tokie... unsure.gif

Ne,dekui,nereikia man "pigiau" biggrin.gif biggrin.gif maciau as kas braskese,ten sena labai serija buvo parduodama is Kanebo,ir Kanebo Japan buna smile.gif Pirk pas mus, zinok,losjonai is Kanebo po 100 ml,ir ilgam uztenka,o krempudros tikrai ilgam uzenka ir galiojimas ilgas.
Atsakyti
Buvau Sarmoj pasiziuret Kanebo, tai buvo grynai tie patys butelaiciai kaip ir braskese. Pvz.: emulsija krutinei jau yra naujam buteliuke, bet tiek Sarmoj, tiek braskese vis dar seno dizaino butelaitis. O kainu skirtumas tikrai didelis ax.gif Taip kad nemanau, jog Sarmoj bus geresnis, sviezesnis ar pan. ax.gif
Atsakyti
Inner balance man atrodo sena serija smile.gif Sensai Silk Braskese nera smile.gif turiu keleta meginuku is Sensai smile.gif reiks isbandyt.
Atsakyti
jau kelias dienas naudoju kanebo priemones (is meginuku) tai veido oda tikrai daug grazesne , lygesne spalva , ko niekad nesulaukiau is kitu priemoniu nors naudojau geras priemones
tik va emulsija most pasirode per riebi tai dabar pasiemiau light ir tikrai puijkiai tinka . is braskiu uzsisakiau step1 ir step2 o likusias priemones zadu pirkt kristutei nes braskese man kazkaip ir losijonas ir emulsija atrodo kitokie...
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 16:01)
jau kelias dienas naudoju kanebo priemones (is meginuku) tai veido oda tikrai daug grazesne , lygesne spalva , ko niekad nesulaukiau is kitu priemoniu nors naudojau geras priemones
tik va emulsija most pasirode per riebi tai dabar pasiemiau light ir tikrai puijkiai tinka . is braskiu uzsisakiau step1 ir step2 o likusias priemones zadu pirkt kristutei nes braskese man kazkaip ir losijonas ir emulsija atrodo kitokie...

Kokia linija? Sensai Silk ar Sensai? Kokie step 1 step 2? / / / / As perku tik pasikonsultavusi pas Kanebo konsultante Elena,labai gera,tikrai tikrai ja rekomenduoju. Jinai dirba Sarmoj,Douglase,Kristutej,visada patars ir net daro tyrimus su Kanebo kazkokiu komputeriu.
Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 16:01)

Gaila kad tu esi is Kauno,butum Vilniuje nusiusciau tave pas Elena.O taip as nerizikuociau tokios brangios priemones pirkt nesipakonsultavusi. smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti