Sensai silk
dabar bandau step 1 aliejini o step2 milk soup
o tai ka ji ten tiria?odos tipa?
QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 22:31)
Sensai silk
Taip,odos tipa,ir dar kazka...

QUOTE(Rasytee @ 2008 08 22, 22:31)
Sensai silk
Atnaujinu tema! Dabar testuoju aliejini step 1 ir Mud face wash and mask

ir kas kaip patinka?
as irgi testuoju aliejini step1 bet man nepatinka , as to aliejaus nesugebu normaliai uzsitept kol isipilu i delna tai iki veido jau nieko nelieka
ir dvi emulsijas turiu testeriuose tai super most ir light tai va ir neapsisprendziu kokia pirkt , iskart atrode kad most per riebi o light idealiai bet dabar kazkodel veidukas pasausejo ir light negana
rebusas....bet gal geriau riebesni gi ziema arteja
as irgi testuoju aliejini step1 bet man nepatinka , as to aliejaus nesugebu normaliai uzsitept kol isipilu i delna tai iki veido jau nieko nelieka

ir dvi emulsijas turiu testeriuose tai super most ir light tai va ir neapsisprendziu kokia pirkt , iskart atrode kad most per riebi o light idealiai bet dabar kazkodel veidukas pasausejo ir light negana

Pas mane pienelis kuris masazuojamas ir ant veido jis pasidaro aliejinis
toks visai nieko,o Mud prausiklis visai fainas
o del emulsijos,priklauso nuo odos tipo,Light normaliai misriai odai
Tai dabar pirksiu Step 1+2

QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 17:19)
Pas mane pienelis kuris masazuojamas ir ant veido jis pasidaro aliejinis
toks visai nieko,o Mud prausiklis visai fainas
o del emulsijos,priklauso nuo odos tipo,Light normaliai misriai odai
Tai dabar pirksiu Step 1+2

matei kad sarmoj ten step 1 ir 2 supakuoti kartu kazkaip lyg pigiau gaunasi nei atskirai
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 17:21)
matei kad sarmoj ten step 1 ir 2 supakuoti kartu kazkaip lyg pigiau gaunasi nei atskirai
Ne,nemaciau,Douglase lyg ir nera,o kainyte .... 155 lt pienelis uz 125 ml o Mud prausiklis dar brangiau.
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 17:29)
Ne,nemaciau,Douglase lyg ir nera,o kainyte .... 155 lt pienelis uz 125 ml o Mud prausiklis dar brangiau.
tai paziurek as tiksliai neatsimenu kiek ten tas rinkinys bet kai primeciau kad tikrai pigiau
Papildyta:
o step1 reik tept ant sausos odos?
QUOTE(Rasytee @ 2008 09 15, 17:42)
tai paziurek as tiksliai neatsimenu kiek ten tas rinkinys bet kai primeciau kad tikrai pigiau
Papildyta:
Papildyta:
Taip,ant sausos

QUOTE(Olivia* @ 2008 08 22, 18:51)
Kokia linija? Sensai Silk ar Sensai? Kokie step 1 step 2? / / / / As perku tik pasikonsultavusi pas Kanebo konsultante Elena,labai gera,tikrai tikrai ja rekomenduoju. Jinai dirba Sarmoj,Douglase,Kristutej,visada patars ir net daro tyrimus su Kanebo kazkokiu komputeriu.
Papildyta:
Gaila kad tu esi is Kauno,butum Vilniuje nusiusciau tave pas Elena.O taip as nerizikuociau tokios brangios priemones pirkt nesipakonsultavusi.

Papildyta:
Gaila kad tu esi is Kauno,butum Vilniuje nusiusciau tave pas Elena.O taip as nerizikuociau tokios brangios priemones pirkt nesipakonsultavusi.

As irgi vis prisimenu Kanebo. Tai kosmetika - kuri pildo pazadus. Man net su La Prairie nera tokio efekto kaip su Kanebo. Jauciu, man laikas gryzt prie jos

ESLAUDA, Elena-Kanebo konsultante, dirba Vilniuje,bet kaip zinau buna ir Kaune ir Klaipedoj.
QUOTE(Olivia* @ 2008 09 15, 22:04)
ESLAUDA, Elena-Kanebo konsultante, dirba Vilniuje,bet kaip zinau buna ir Kaune ir Klaipedoj.
o cia sarmoj ar kristianoj?