o tai metu turi pakankamai tai linijai?
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 13, 16:52)
o tai metu turi pakankamai tai linijai?
He he he geras! As neziuriu kiek metu o i paakiu zonos bukle,ir jau noreciau koki rimtesni kremuka paakiams.. (man 33 m.) Dar nezinau ar tikrai man jo reikia..
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 17:16)
He he he geras! As neziuriu kiek metu o i paakiu zonos bukle,ir jau noreciau koki rimtesni kremuka paakiams.. (man 33 m.) Dar nezinau ar tikrai man jo reikia..

tai tada viskas ok nes ji skirta nuo 35m. kai kalbejau su konsultante tai jai irgi truputi virs 30 tai irgi jau kelis produktus naudoja is sios serijos
Reik isprasyt meginuka.... Kita savaite uzsuksiu i Douglasa 
Papildyta:
O kaip tu naudoji prausikli Soap? Jis kokios teksturos?

Papildyta:
QUOTE(Rasytee @ 2008 10 13, 19:51)
O kaip tu naudoji prausikli Soap? Jis kokios teksturos?
Sveikutes,
Nusipirkau Kristianoje kvepalus La Prairie Silver Rain, ten i buteliuka ideta 15ml ir du pakeitimai po 7.5ml, is viso 30ml. Mokejau 310Lt, bet pasikvepinusi viena karta supratau kad,kazkaip nelimpa man tas kvapas.. Jauciu as ji, ne mano kvapas, nors labai patiko. Gal kas susidomes? Parduociu uz 200Lt, galime deretis dar.

Nusipirkau Kristianoje kvepalus La Prairie Silver Rain, ten i buteliuka ideta 15ml ir du pakeitimai po 7.5ml, is viso 30ml. Mokejau 310Lt, bet pasikvepinusi viena karta supratau kad,kazkaip nelimpa man tas kvapas.. Jauciu as ji, ne mano kvapas, nors labai patiko. Gal kas susidomes? Parduociu uz 200Lt, galime deretis dar.

Siandien nupirkau Instant Foam prausikli is Step 2 aisku
visai fainas,vieno paspaudimo uztenka visam veidui nusiprausti sociai.Gavau pora meginuku.. Tai kazkoks labai intensivus serumas is Cellular Performance ir kunui pilingas ir isprasiau Emulsion Moist is Silk linijos.. na vsio!

Sveikos mielos mamytes:)
Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com

Siuo metu esu uk,ir turiu jums pasiulyma,nes turiu galimybe pirkti sia kosmetika pigiau:)jei noretumete,galeciau jums reikiamas priemones ar kosmetika atvezti i lietuva,taciau gruodzio menesi.rasykite man i el pasta pilna pavadinima ir turi ir kieki,ir kaina kuria galetumete moketi.as jums atrasysiu...Laukiu tik tvirtai apsisprendusiu mamyciu,kurios tikrai zino ko nori:)...keirute@gmail.com

QUOTE(keirute @ 2008 10 19, 14:32)
Sveikos mielos mamytes:)

Aga, ir Estee Lauder, ir Chanel, ir La Prairie, Kanebo, ir Clinique, ir Dior kosmetika galite pigiau nusipirkti... Hm, kazkaip aferizmu kvepia.

QUOTE(Olivia* @ 2008 10 13, 15:28)
Sveikutes! O as dar turiu Sensai Cellular performance Emulsion moist kelis meginukus,irgi gyvent galima
Tai diena tepu sita o nakciai Silk Light
Ir planuoju Cellular Performance paakiu kremuka,bet kaina tikri zvieriska.. Negaliu sau leist pakolkas..

As tai jau naudoju ta paakiu kremuka,Cellular Performance.Kaina zinoma nemaza, bet,kad jo ilgai uztenka.Labai lengvai tepasi

Dar dziaugiuosi isigijusi is tos pacios linijos, bust lfting effect.Akivaizdus efektas po savaites.Turis 100 ml.,tai irgi ilgam uzteksiu,nes sake konsultante,kad po maza kieki tereikia tepti.
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 20, 10:59)
As tai jau naudoju ta paakiu kremuka,Cellular Performance.Kaina zinoma nemaza, bet,kad jo ilgai uztenka.Labai lengvai tepasi

Papasakok placiau apie paakiu kremuka prasom...
Merginos ar yra kokia gera makiažo bazė Kanebo? Kokia maždaug kaina?
QUOTE(Oliukė @ 2008 10 22, 13:40)
Merginos ar yra kokia gera makiažo bazė Kanebo? Kokia maždaug kaina?
Yra 2 bazes-Cellular performance Brightening base (209 lt) ir Sensai Water base (~ 119-129 lt)