Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

Gimdžiau gegužės pradžioje, ir tikrai davė tuos įrankius, ir stiklinę...Nesuprantu, iš kur ištraukėt, kad neduoda... g.gif Aš pagimdžiau naktį, tai ryte, nešiojanti pusryčius darbuotoja atnešė man komplektą tų įrankių, nereikėjo niekieno prašyt, mokėt ir pan...Tik lėkštes, aišku, pasiima po kiekvieno pavalgymo...
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2007 06 18, 17:37)
Supratau,kad paciai tai reik viska turet.Cia tai man naujiena.senokai gimdziau savo pirmus... ax.gif Tikrai buciau nepasiemus...O kaip vaikiukui?Ar duoda drabuzelius,pampersus?As ne is Vilniaus,tai man reik jau but viskam pasiruosus,nes nenubegs nieks ir neatnes greitai... blush2.gif

Duoda pirma pampersa ir vienai dienai drabuzelius, kita ryta papraso atiduoti drbuzelius. Man dave siuntima i ligonine pasitikrint, o ten pasake kad savaite pernesiojau tai kad gidysi siand. Tai kad vakare pagimdziau, 5 ryto atnese man mazuli tai buvo aprengtas ir su pampersu. O ryte kai prasidejo vizitacija tai paprase atiduot drabuzelius. Zinoma maloniau su savo aprengti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(onushkis @ 2007 06 21, 10:37)
Duoda pirma pampersa ir vienai dienai drabuzelius, kita ryta papraso atiduoti drbuzelius. Man dave siuntima i ligonine pasitikrint, o ten pasake kad savaite pernesiojau tai kad gidysi siand. Tai kad vakare pagimdziau, 5 ryto atnese man mazuli tai buvo aprengtas ir su pampersu. O ryte kai prasidejo vizitacija tai paprase atiduot drabuzelius. Zinoma maloniau su savo aprengti  smile.gif

Duoda pampersus ir drabuzelius tol, kol kudikis buna mediku prieziuroje. Kai atiduoda visam laikui, daryk ka nori. Nors musu buvo paeme berods skiepyti 3diena, tai grizo su ligonines sauskelnem. Pagimdziau 13:42 ir 13:59val. Pavalgydint atnese 20:30val viena (kadangi man paciai buvo temperatura uzkilus virs 38C, tai teko tik paziopsot i mano stebukliuka) ir 23:30 kita. Visam laikui atidave ryte 6val.
Atsakyti
na nezinau kaip cia kas pasikeite AK per metus, bet as kai gimdziau tai vaikucio nuredyti kita diena nieks neliepe - gal antra ar trecia diena savais perrengiau, bet kad lieptu nurengti tai tikrai tokio dalyko nebuvo. del irankiu tai paklause ar turite savo. aisku visada maloniau su saavo sakute valgyti o ne su tim melchiorinem islankstytom ir taukuotom - nesuprantu tik mamyciu, kas tokia problema kelia - padovanosiu ligonineita puodeli ir sakute. kad tik tokios bedos butu...
Atsakyti
QUOTE(zivukas @ 2007 06 21, 18:00)
na nezinau kaip cia kas pasikeite AK per metus, bet as kai gimdziau tai vaikucio nuredyti kita diena nieks neliepe

Man irgi neliepė nuvilti ligoninės rūbų. Kaip tik liepė jais vilkti, kol įgūsiu teisingai sauskelnes uždėti ax.gif Sakė, savus galėsi namuose vilti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2007 06 14, 21:26)
Pasidarė įdomu, jei gyd. Juršėnas super, tai kodėl neapsisprendi pas ką gimdyti?  g.gif

todel kad Daunoravicius bei kitas (blyn uzkrito pavarde-niekaip neprisemenu) irgi labai geri gydytojai mirksiukas.gif Renkuosi is situ triju.Beje visi vyrai doh.gif

QUOTE(zuvedra @ 2007 06 18, 11:31)
kai buvau tai is 8 gimdyklu buvo tik 1 laisva ir ta dar pilna prikruvintu skuduru, tik ka gimdyve buvo isvezta... tai nelabai ir supratau ka jie darytu jei atvaziuotu issyk dvi gimdyves... kur ta viena atlikusia detu... na sugalvotu gal ka nors.

yra dar antram aukste kazkokios gimdyklos, be to, as kai gimdziau, mano palatoj gulejo tokia mama, kuri su saremiais lauke koridoriuj, kol kuri nors pagimdys, kad atsilaisvintu gimdykla. Bet tada ziauru buvo, kai pamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule @ 2007 06 25, 16:05)
butinai pranesk visas smulkmenas - kai tik galesi smile.gif lauksim naujausios info!
ir aisku - sekmes!

Sveiki,

tai tikriausia as busiu is neseniausiai ten pabuvojusiu...
Siaip tai galiu lyginti situacija pries 5 m. ir dabar, taigi galeciau sakyti - buvau maloniai nustebinta bigsmile.gif
Patikekit - lygis tikrai pakilo ir maisto, ir gimdyklu ir kt.
Ir lovos, ir ciuziniai daug patogesni, nes anksciau buvo ne aisku ko prigrusti.
Zodziu tos trys dienos ligonineje man visai neprailgo, o prie 5 m. negalejau sulaukti, kada isleis namo.
Taip pat ir informacijos pakankamai visi suteikinejo apie kudikiu prieziura - ir gydytojai, ir tos pacios ne per daug malonios kudikiu kab. seseles. Ateidavo gydytojai nuolat pasiklausti kaip jauciuos, kokios problemos.
Atejus neturejau ir as jokiu irankiu, tai maista nesiojancios moteriskes kaip mat suorganizavo (pacios pasisiule).
Taip pat ir priimamajam dirbo labai maloni moteris, taip svelniai su visais bendravo.
Taigi nesijaudinkit ir nebijokit, viskas ten normalu.

Tik negaliu nutyleti vieno atvejuko, kuris mane pasiurpino. blink.gif
Ligonines vidaus taisyklese parasyta, kad i ligonine mazameciu vaiku negalima vesti, bet viena vakara moteris su berniuku sedejo salia mano palatos ir kazko lauke apie pusvalandi, o tas vaikas tiesiog lojo (ne kosejo). Neiskenciau - pasakiau pastaba, kad cia naujagimiu sk. ir neisnesiotu yra. Pasirodo ji lauke pas gydytoja Drejeriene (lygtai tokia pavarde). Atejo i konsultacija pas gydytoja zmogus is gatves doh.gif
Idomu, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rumba @ 2007 06 27, 12:28)
todel kad Daunoravicius bei kitas (blyn uzkrito pavarde-niekaip neprisemenu) irgi labai geri gydytojai mirksiukas.gif Renkuosi is situ triju.Beje visi vyrai doh.gif

Atsiminiau pavarde blush2.gif Ziobakas bigsmile.gif
Atsakyti
As tai tikiuosi kad kazkuris is ju (nors dar neapsisprendus, bet linkstu prie Jurseno ax.gif ) pries kaledas neatostogaus. Man gimdymas mazdaug 8 gruodzio ax.gif
Atsakyti
Zinau, kad Antakalnio klinikoje tikrai primaitina mazius 2.gif jie paskui kruties neima. Niekas nieko neaiskina ir nekreipia demesio i mamos pageidavimus. Zodziu, atejus aplankyti drauges, buvau pasiurpusi, pamaciusi kaip jos mazi atplese nuo kruties ir ikiso buteliuka. Atsieit, pramiegojo maitinima cry.gif be to, iskankino ja vos ne para. As nenoreciau ten gimdyti scare.gif
Atsakyti
QUOTE(JelenaA74 @ 2007 06 30, 22:22)
Zinau, kad Antakalnio klinikoje tikrai primaitina mazius 2.gif jie paskui kruties neima. Niekas nieko neaiskina ir nekreipia demesio i mamos pageidavimus. Zodziu, atejus aplankyti drauges, buvau pasiurpusi, pamaciusi kaip jos mazi atplese nuo kruties ir ikiso buteliuka. Atsieit, pramiegojo maitinima cry.gif be to, iskankino ja vos ne para. As nenoreciau ten gimdyti scare.gif

ne, nu, atleiskit, bet neįsivaizduoju, kaip galima vaiką iš motinos išplėšt? Ir ką reiškia - pramiegojo maitinimą? doh.gif
Nieks iš manęs nieko neatėmė, neprimaitino, nors ir nebuvo tas personalas malonus, tai jau tikrai.
Man rodos, nieks nieko nedarys prieš tavo valią. Nemaloniai elgtis, paburbėt, nepaaiškint - taip, su tuo sutinku, gali ten taip atsitikt, bet vaiką prievarta paimt, savavališkai, be mamos leidimo, primaitint schmoll.gif
Atsakyti
Nugi jau ne kartą apie primaitinimą buvo rašyta. Jei vaiką paima nakčiai, VISADA pamaitina mišiniais ir gliukozės tirpalu. Plius, visada duodami čiulptukai. Nežinau, ar įmanoma to išvengti, bet sesutės tikrai nenešios nakčiai mamai pamaitinti. Bet jei vaikiukas šalia mamos, tada net ir prašant gali būti problemų tą mišinuką gauti, reikalauja gydytojo recepto. Paradoksas ar ne biggrin.gif Tai aktualiau toms, kam daro cezarį, po normalaus gimdymo vaikus vistiek atiduoda.
Atsakyti