Įkraunama...
Įkraunama...

Universitetinė Antakalnio klinika (AK)

QUOTE(jungle @ 2008 02 05, 23:04)
atleiskite, o ką šiuo atveju reiškia reorganizacija?? ir kodėl dėl jos turėtų uždaryti AK? suprasčiau jei remontas. o reorganizacija, tai reiškia esamos organizacinės struktūros pakeitimas...  g.gif

Reiškia, kad ruošiasi pakeisti palatas - bus dvivietės ir trivietės, kiekvienoje turėtų būti dušas ir tualetas, atsiras mokamų palatų, kuriose galės kartu likti vyras ir t.t. Viskas taip gražiai planuojama, kad.. nesitiki, jog gali būti.
Atsakyti
gal zinot ar reikia vaziuojant gimdyti reikia vestis iskart ir pirmus rubelius vaikeliui ar jei is pradziu rengia savo rubeliais,ir kada kojinytes reikia paduoti ar iskart ar tik po gimdymo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2008 02 06, 13:52)
gal zinot ar reikia vaziuojant gimdyti reikia vestis iskart ir pirmus rubelius vaikeliui ar jei is pradziu rengia savo rubeliais,ir kada kojinytes reikia paduoti ar iskart ar tik po gimdymo ax.gif

AK pirmuosius drabuzelius leliukui uzdeda valdiskus.veliau kai atnesa maitinti ir pasilieki vaikeli prie saves, perrengi savo drabuzeliais. jei savo neturi,reiktu prasyti Naujagimiu skyriuje (gal duos smile.gif ), kaip ir palu nupraustam vaikeliui sluostyti.
Atsakyti
QUOTE(Pūkutis @ 2008 02 06, 15:14)
AK pirmuosius drabuzelius leliukui uzdeda valdiskus.veliau kai atnesa maitinti ir pasilieki vaikeli prie saves, perrengi savo drabuzeliais. jei savo neturi,reiktu prasyti Naujagimiu skyriuje (gal duos smile.gif ), kaip ir palu nupraustam vaikeliui sluostyti.

na aisku kad pirmus duoda smile.gif bet jei man darys cezari tai as pati taip greitai jo neperengsiu tai gal paskui paduot reikes blink.gif
striokavoju jau as cia viskas idomu kaip kur kas kad viska tureciau kad laiku paduociau blush2.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust, ar kas nors taretes su neonatologu, del kudykio prieziuros po gimdymo? Kiek mokėjote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2008 02 06, 13:52)

Kadangi maniškė gimė mėnesiu anksčiau, aš nuvažiavau visiškai nepasiruošus ax.gif Tai rūbelių davė, net vilnonines kojinytes padovanojo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 06 vasario 2008 - 16:58
Rasau straipsni apie vilniaus gimdymi istaigas. Gal kas noretu pasidalinti patirtimi Antakalnio moteru klinikoje ir ten patirtais ispudziais????? Labai padetumete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2008 02 06, 14:16)
na aisku kad pirmus duoda smile.gif bet jei man darys cezari tai as pati taip greitai jo neperengsiu tai gal paskui paduot reikes blink.gif
striokavoju jau as cia viskas idomu kaip kur kas kad viska tureciau kad laiku paduociau blush2.gif

gali neskubėti savo rūbelius duoti, pvz. mano mažiukus jie ilgai rengdavo savo rūbeliais, o paskui jau kai pati sustiprėjau tai perrengiau savo rūbeliais mažiukus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sivana @ 2008 02 06, 19:22)
gali neskubėti savo rūbelius duoti, pvz. mano mažiukus jie ilgai rengdavo savo rūbeliais, o paskui jau kai pati sustiprėjau tai perrengiau savo rūbeliais mažiukus  rolleyes.gif

aisku aciu tau ir visoms kitoms uz info 4u.gif
visos bukite stiprio ir sveikos,bei jusu leliukai sveiki ir stiprus ax.gif
Atsakyti
gal kas zino ar yra vienvieciu palatu AK,ir ar imanoma jas gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2008 02 07, 13:20)
gal kas zino ar yra vienvieciu palatu AK,ir ar imanoma jas gauti smile.gif

Tikrai yra 5 mirksiukas.gif Sekmadienį lankiausi AK ir domėjausi pati, nes man tas aktualu. Dėl gavimo, tai kaip čia pasakius - jeigu bus laisva, nes jeigu visos užimtos, tai juk neišmes kokios gimdyvės su leliuku...
Atsakyti
QUOTE(Gilaja @ 2008 02 07, 14:04)
Tikrai yra 5  mirksiukas.gif Sekmadienį lankiausi AK ir domėjausi pati, nes man tas aktualu. Dėl gavimo, tai kaip čia pasakius - jeigu bus laisva, nes jeigu visos užimtos, tai juk neišmes kokios gimdyvės su leliuku...

o kokia ju kaina?
Atsakyti