Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu susigrąžinti meilę...

Juk būna taip, kad žmogus nesupranta ko nori,vis ieško to "kažko" ir dažnai net nepastebi, kad tai yra visai šalia...arba turi šalia savęs mylimą žmogų, tik skiria jam per mažai dėmesio, kitaip tariant nevertina to, ką turi.. ir tik po to, kai praranda tą žmogų, pradeda jį vertinti... pradeda suprasti, kad tai ir buvo JIS...pradeda jo ilgėtis, mintyse sakyti jam tuos žodžiu, kurių neišsakydavo tada, kai jie dar buvo drauge...ir pamažu o gal staiga ateina begalinis noras susigrąžinti meilę...gal kam nors būtent taip dabar yra?...gal yra čia tokių, kurie dabar padarytų viską, kad susigrąžintų meilę, šeimą,laimę?....būtų įdomu pabendrauti... wub.gif
Atsakyti
na, isku galima babandyti pasikalbeti atvirai... Jei tavo mylimas vis dar jaucia tau kazka, gal viska galima ir susigrazinti, jei ne- tada tiesiog manau reikia iseiti.
O kas tavo supratimu yra VISKAS?
Atsakyti
Jei jau karta isejai, arba jis isejo, po kiek laiko tai pasikartos... Jeigu myli, paleisk ir palinkek jam laimes, jei pati isejusi susivokei kas kame, issikalbekite.
Atsakyti
O gal visgi atsirs cia mergina ar moteris, kuri tiki, kad meile dar galima susigrazinti, kuri nebijo tam zmogui prisipazinti, kad vis dar ji myli... wub.gif
Atsakyti
Sugriautus tiltus sunku atstatyt unsure.gif bet buna išimčių , įdėjus daug pastangų...
Nebijok ir pasakyk , nes už tai tavęs nieks neteis ir paskubek , kad neprarast galbūt vienintelio šanso wink.gif
Atsakyti
na man karta taip buvo. Issiskyriau su zmogumi nors labai ji mylejau. Issiskyrem abieju sutarimu. Tiesiog buvo per sunku buti kartu. Maciau kaip mano mylimas zmogus susirado kita, vos po dvieju savaiciu, girdejau ji kalbant apie kitas. Buvo ziauriai skaudu, nes jis vis dar buvo mano mylimas zmogus. Slinko menesiai, o mes buvom priversti bendrauti, nes mokemes kartu. Po kokiu 8-9 men papuolem i viena baliu, kur siek tiek apsvaige pradejom kalbetis. Jis manes paklause ar as jam ka nors jauciu. Visi principai reke kad sakyciau jog jis man visiskai dzin, bet pagalvojau kam tie principai jei man jo ziauriai truksta, jei ryte keliuosi galvodama apie ji ir vakare guluosi kai visos mintys sukasi aplink ji. Tada pasakiau, kad ji vis taip pat myliu. paskui dar menesi svarstem ar verta vel is naujo viska pradeti, bet galiausiai nusprendem pabandyti. Dabar jis - mano vyras, mes laimingai susituoke ir kasdiena dziaugiames, kad turim vienas kita ir labai vertiname.
Atsakyti
Su savo vyru susipazhinau pirmame kurse. Jo demesi pajutau ne ish kart. Bet kai pajutau, tai uzhtikrintai. Buvau pirmoji jo rimta meile. Metus pradraugavom, bet ta draugyste buvo tokia "pseudo". Nebuvo nei sexo, nei glamoniu, jis gal nedriso, gal bijojo apsijuokt... O man reikejo laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir kai pasitaike tas, kuris man visa tai galejo duoti, puoliau kaip akis ishplikusi laugh.gif laugh.gif Nemanau, kad tai buvo klaida. Apturejau labai grazhius septynerius metus. Bet... Ta mintis, kad tada, kadaise, paleidau kazhka labai patikimo, mielo ir svarbaus vis sugrizhdavo. Dazhniau ir dazhniau. Jis turejo mergina. Ir maniau, kad nieko pakeisti jau nebegalima.
Bet atsitiko taip, kaip atsitiko. Ash ishsiskyriau su savo draugu, jis su drauge. Susitikdavom draugishkai pagerti vyno (susitikdavom kartas nuo karto visus tuos septynerius metus). Tie pasimatymai dazhnejo ir dazhnejo... Ir viena diena jis liko nakvoti biggrin.gif
Dabar jis mano vyras. Jokio kitokio shalia saves neisivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE (raige @ 2004 10 22, 16:44)
Su savo vyru susipazhinau pirmame kurse. Jo demesi pajutau ne ish kart. Bet kai pajutau, tai uzhtikrintai. Buvau pirmoji jo rimta meile. Metus pradraugavom, bet ta draugyste buvo tokia "pseudo". Nebuvo nei sexo, nei glamoniu, jis gal nedriso, gal bijojo apsijuokt... O man reikejo laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ir kai pasitaike tas, kuris man visa tai galejo duoti, puoliau kaip akis ishplikusi laugh.gif laugh.gif Nemanau, kad tai buvo klaida. Apturejau labai grazhius septynerius metus. Bet... Ta mintis, kad tada, kadaise, paleidau kazhka labai patikimo, mielo ir svarbaus vis sugrizhdavo. Dazhniau ir dazhniau. Jis turejo mergina. Ir maniau, kad nieko pakeisti jau nebegalima.
Bet atsitiko taip, kaip atsitiko. Ash ishsiskyriau su savo draugu, jis su drauge. Susitikdavom draugishkai pagerti vyno (susitikdavom kartas nuo karto visus tuos septynerius metus). Tie pasimatymai dazhnejo ir dazhnejo... Ir viena diena jis liko nakvoti biggrin.gif
Dabar jis mano vyras. Jokio kitokio shalia saves neisivaizduoju.

Super istorija user posted image.
Cia galima ir meiles filma sukurti. Mano gyvenime kazkas panasaus irgi buvo. Irgi pirmas kursas, irgi toks lyg platoniskas draugas.. Tik mes issikyre vos pora menesiu isbuvom. O po to tai jau isiliepsnojo jausmai wub.gif , kurie iki siol negesta, nors kartu esam jau sesti metai, is kuriu 2 vede.
Atsakyti
Pridursiu tiek, jog per tuos septynerius metus atskirai sugyvenau dukra. Bet mano vyrui tai nei kiek nesutrukde mane myleti.
Atsakyti
Manau, jei vyras myli moteri, myles ir jos vaikus..
Atsakyti
Nezinau del kokiu priezasciu ta meile nutruko, bet jei nevisiskai sudrasket viens kito sirdi, ir jei buvo geru akimirku tai manau kad dar turi sansu ta meile susigrazinti. AS IS TU KURIOS TIKI TUO!!!! Tik gerai pagalvok ar kai susigrazinsi ir praeis nemazai laiko ar vel nepasikeis tavo mintys apie ji. Tiesiog dabar tau tokia busena, kai atrodo kad tik ji vieninteli turejai ir kad joks kitas negales taves padaryti laimingos!!!! Zinai viskas bus gerai, jei susigrazinsi bus gerai, jei ne po kiek laiko irgi bus gerai- laikas , kitos pazintys viska uzgydis. Auksciau galva!!! biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nutraukus siula ir ji vel surisus lieka tik mazgas,Tas mazgas gadina siula,ji daro silpnesni....ir jis vel nutruksta blink.gif Ar vel verta risti mazga g.gif

As tai vadovaujuosi viena gera taisykle: Niekada neatsigrezk atgal!! mirksiukas.gif
Atsakyti