Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

QUOTE(studenciuke @ 2008 06 13, 06:05)
bigsmile.gif  nu dabar man viskas aisku doh.gif pasirodo ponia gintaresa aukletoja smile.gif  dabar supratau kodel ji mane taip inirtingai atkalbinejo vesti vaikiuka i darzeli biggrin.gif  na cia visu aukliu bruozas, juk + vienas vaikiukas ir dar daugiau darbo smile.gif

As savo antra vaika uzrasinejau i darzeli,kai ji gime,kaimyne dare tapati,ir antra savo leliuka uzrase,kaip tik jis gime,tai dabar turime garantuotas vietas,o jus einat tik dabar tartis tai is kur ta vieta atsiras,o grupeje tikrai vaiku nemazai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2008 06 13, 11:01)
As savo antra vaika uzrasinejau i darzeli,kai ji gime,kaimyne dare tapati,ir antra savo leliuka uzrase,kaip tik jis gime,tai dabar turime garantuotas vietas,o jus einat tik dabar tartis tai is kur ta vieta atsiras,o grupeje tikrai vaiku nemazai smile.gif

Aš irgi kai mažiulis dar buvo nuėjau, bet ką daryti mamytėms kurios persikrausto į kitą rajoną ? O juk tokių nemažai. Kas iš tų kyšių , jei sąlygos tokios, bet ir išeities nėra. Užburtas ratas.
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 06 13, 08:05)
bigsmile.gif  nu dabar man viskas aisku doh.gif pasirodo ponia gintaresa aukletoja smile.gif  dabar supratau kodel ji mane taip inirtingai atkalbinejo vesti vaikiuka i darzeli biggrin.gif  na cia visu aukliu bruozas, juk + vienas vaikiukas ir dar daugiau darbo smile.gif

deja, ne aukletojos priima vaikus i darzeli... biggrin.gif
Atsakyti
Stebiu cia isiplieskusias diskusijas. Manau, kad minima ta "geroji" aukletoja yra tiesiog gera diplomate - t.y. sugeba parodyti teveliam viska kas geriausia (o jiems, deja, tik ir reikia to "saldainiu popieriuko blizgesio" doh.gif ) ir jai tas kuo puikiausiai sekasi. Mes daznai pastebime isorinius dalykus, isvaizda, kalba ("seilejimasi" ), grazu elgesi ir t.t. ir nematome to, kas reikalinga vaikui. Deja. unsure.gif Taip buna tada, kai "uzliuliuojami" tevai. Neturiu nieko pries ta zmogu, nedirbu siame darzelyje, nevedu cia vaiko, tiesiog teko netyciom pasiskaityti ir tai mane suintrigavo. ax.gif Beja, man labai gaila tos kitos aukletojos, kaip "gerosios" aukletojos koleges. unsure.gif Manau, kd ji tiesiog yra sudirbta i s.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2008 06 13, 10:01)

na as savo vaika irgi uzrasinejau kai jis tik gimes buvo, bet kas galejo zinoti, kad po 3 metu persikraustysim, tikiuosi jums nereiks niekad kraustytis ir nesusidursit su tokiom problemom; o labiausiai nepatinka, kad i darzeli eina vaikuciai is ivairiu rajonu, ne tik is musu g.gif
Atsakyti
QUOTE(studenciuke @ 2008 06 14, 10:31)
na as savo vaika irgi uzrasinejau kai jis tik gimes buvo, bet kas galejo zinoti, kad po 3 metu persikraustysim, tikiuosi jums nereiks niekad kraustytis ir nesusidursit su tokiom problemom; o labiausiai nepatinka, kad i darzeli eina vaikuciai is ivairiu rajonu, ne tik is musu g.gif

Siaip ,pagal visus istatymus ,jei darzelis yra prie tavo namo,tai pirmenybe priimti yra jusu vaika,o tik paskui is kitu rajonu,bet jei nera vietu ir zinau,kad tokios problemos yra ne viename darzely,tai del to ir neitraukia i sarasus.Bet jus vistiek galit uzsirasyt,paduot prasyma ir jei atsiras vieta jus turi priimti,as jusu vietoj bandyciau kreiptis rugpjucio pradzioje,kai vedeja prades formuot grupes,buna gi tevu pas kuriuos pasikeicia aplinkybes ar kaip ir jus persikraustys i kita vieta,tai gal ir jums tada atsiras vieta,visada reik bandyt ir ne po viena karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipyte @ 2008 06 14, 10:42)
Stebiu cia isiplieskusias diskusijas. Manau, kad minima ta "geroji" aukletoja yra tiesiog gera diplomate - t.y. sugeba parodyti teveliam viska kas geriausia (o jiems, deja, tik ir reikia to "saldainiu popieriuko blizgesio" doh.gif ) ir jai tas kuo puikiausiai sekasi. Mes daznai pastebime isorinius dalykus, isvaizda, kalba ("seilejimasi" ), grazu elgesi ir t.t. ir nematome to, kas reikalinga vaikui. Deja.  unsure.gif Taip buna tada, kai "uzliuliuojami" tevai. Neturiu nieko pries ta zmogu, nedirbu siame darzelyje, nevedu cia vaiko, tiesiog teko netyciom pasiskaityti ir tai mane suintrigavo.  ax.gif Beja, man labai gaila tos kitos aukletojos, kaip "gerosios" aukletojos koleges.  unsure.gif Manau, kd ji tiesiog yra sudirbta i s..  g.gif

jei jau zmogus dirba nuo dusios, tai reiskia kazkas turi buti negerai? g.gif schmoll.gif
na va, grynai lietuviskas poziuris:"a ko ji cia tokia gera, aha,cia kazkas negerai"
...na tas tiesa, reikia dirbti ne tik su vaikais, bet ir su tevais, todel turi buti komandinis darbas,o seilejimasis - labai slykstu ir kam to reikia?niekam nuo to nebuna geriau, geriausia dirbti atverstom kortom:tiesiog arba dirbi gerai is tikruju ir tave pamilsta vaikai... 4u.gif
P.S.o tevams juk nebutinai turi aukletoja patikti, svarbiausia - vaikas, jei jam gerai, tai reiskia ir visiems gerai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaresa @ 2008 06 15, 15:35)
jei jau zmogus dirba nuo dusios, tai reiskia kazkas turi buti negerai? g.gif  schmoll.gif
na va, grynai lietuviskas poziuris:"a ko ji cia tokia gera, aha,cia kazkas negerai"
...na tas tiesa, reikia dirbti ne tik su vaikais, bet ir su tevais, todel turi buti komandinis darbas,o seilejimasis - labai slykstu ir kam to reikia?niekam nuo to nebuna geriau, geriausia dirbti atverstom kortom:tiesiog arba dirbi gerai is tikruju ir tave pamilsta vaikai... 4u.gif
P.S.o tevams juk nebutinai turi aukletoja patikti, svarbiausia - vaikas, jei jam gerai, tai reiskia ir visiems gerai... smile.gif

Manau, kad labai nemegstate kritikos savo atzvilgiu. g.gif
Ir beja, siuo atveju matau, kad ne vaikui teikiama pirmenybe, o butent tevams. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pipyte @ 2008 06 14, 12:42)
Stebiu cia isiplieskusias diskusijas. Manau, kad minima ta "geroji" aukletoja yra tiesiog gera diplomate - t.y. sugeba parodyti teveliam viska kas geriausia (o jiems, deja, tik ir reikia to "saldainiu popieriuko blizgesio" doh.gif ) ir jai tas kuo puikiausiai sekasi. Mes daznai pastebime isorinius dalykus, isvaizda, kalba ("seilejimasi" ), grazu elgesi ir t.t. ir nematome to, kas reikalinga vaikui. Deja.  unsure.gif Taip buna tada, kai "uzliuliuojami" tevai. Neturiu nieko pries ta zmogu, nedirbu siame darzelyje, nevedu cia vaiko, tiesiog teko netyciom pasiskaityti ir tai mane suintrigavo.  ax.gif Beja, man labai gaila tos kitos aukletojos, kaip "gerosios" aukletojos koleges.  unsure.gif Manau, kd ji tiesiog yra sudirbta i s..  g.gif

Na apie kita aukletoja visai nekalbam, ir nesudirbam, tiesa sakant, kai buvo susirinkimas mes, teveliai, net siulem nedalyvauti kitai aukletojai, kad is tiesu nesigautu priespatatymas, nes nejaukiai jausis zmogus. Bet vedeja liepe dalyvauti doh.gif , visiskai neaisku del ko, kai mes norejom aptarti tik reikalus susijusius su sia aukletoja. Ir susirinkimo metu ji tik sedejo ir lauke kada pasibaigs, o darba buvo baigusi per pietus...Nei vienos aukletojos nesudirbam,daugelis dirbanciu Purienoje puikios...Be musu Rudnosiukams teko si , ir mes norime jos, be je ji nei laso neturi lipsnumo, ar seilejimosi, yra tiesmukiska, paprasta, ko gero del to ir nepatinka direktorei, bei jos komandai (30 metu isdirbusioms pedagogems)
Atsakyti
Labas rytas,
siūlau baigti šią temą kurią pati pradėjau ax.gif laikas parodys kas ir kaip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pipyte @ 2008 06 15, 13:48)
Manau, kad labai nemegstate kritikos savo atzvilgiu.  g.gif
Ir beja, siuo atveju matau, kad ne vaikui teikiama pirmenybe, o butent tevams. unsure.gif

zodziu, nesiruosiu cia girtis, blush2.gif tiesiog, kaip reikia dirbti viso to mus mokino universitete g.gif ir asmeniskai as dirbu taip, kad butu gerai ne tevams, o vaikams 4u.gif labai juokinga, kai mintys perverciamos kazin kaip schmoll.gif zinau, aukletojos profesija nera gerbiama Lietuvoj, cia saknys giliau tame slypi, ka padarysi smile.gif ir aukletoju yra visokiu, kaip ir kitu specialybiu zmoniu g.gif
Papildyta:
QUOTE(aige @ 2008 06 16, 08:30)
Labas rytas,
siūlau baigti šią temą kurią pati pradėjau  ax.gif  laikas parodys kas ir kaip.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos smile.gif
Planuojame nuo rudens leisti suneli i darzeli PURIENA. Labai laukiu jusu atsiliepimu. Mums jau bus 2 metukai. Kokiai grupei mes priklausysim? kiek vaikuciu grupeje? kaip mazuju aukletojos?
Atsakyti