Nuvedžiau po ilgų vasaros atostogų, eidamas sakė "turbūt tuoj verksiu"

bet neverkė, nauja Ančiukų (auklėtoja nauja berods Violeta, atsiprašau jei suklydau, jos dar nemačiau, ir Gintarė -sena vaikų meilė, ji taip pat dirbs ir kitoj grupėj buvusioj Rudnosiukų) grupė, erdvi, graži, šviesi, atskiri miegamieji, tikras rojus palyginus su pereita. Na palikau žaidžiantį, aišku vėliau nebenorės eiti, na bet teks
QUOTE(aruncikas @ 2008 09 01, 13:33)
Labukas.
Mes šiandien jau po pirmojo apsilankymo. Nežinau nei ką ir pasakyti.

Mažajam tai viskas super.

Kai įgriuvo į savo grupę tai paskui vos išsitempėm namo, bet va nuo auklėtojos tai man dar vis šokas.

Auklėtoja mūsų Žibutė. Pirma diena - o ji su
pagirių kvapeliu. Gal kam teko pas ją vesti savo vaikučius ? Kaip ji kaip žmogus, kaip jai sekasi bendrauti su vaikais ?
Normali auklėtija ji dirbo ūsų gr kai reikdavo pavaduoti, o problemą turi tai tikrai, mano vaikas nieko blogo nesakė, klausiau ar patinka auklėtoja-sakė taip, na jam visos patinka, o myli tik vieną.
QUOTE(Viliana @ 2008 09 01, 13:51)
QUOTE(aruncikas @ 2008 09 01, 14:04)
Palikusi nebuvau, nes bent jau šią visą savaitę neplanuoju palikti. O paskui žiūrėsim kaip ten bus. Manau, jeigu dingčiau nepastebimai, tai susigriebtų mažius tik po kokios valandžiukės. Bet oi oi oi...............
Jokiu būdu nepalikit paslapčiom, paimkit kokį žaisliuką, kad būtų saugiau, ir pasakykit kad va tada ir tada pasiimsit, tarkim kai paklos lovytes, ir pavalgysit, ar pan. Sunkus laikotarpis dabar ir jums ir vaikams , bet apgaudinęti ir pabėgti, tai negerai, vaikas turi pasitikėti jumis, o kad verks tai aišku verks, juk iš saugios namų aplinkos, pakliūvo į naują , nepažystamą, su kita tvarka tvarka, ir svetimais žmonėmis.
Būdavo pareinam namo, ir mano zuikis jau klausinėja-ar ryt eisim, skundžiasi, kad kažkas skauda, ir pan. Stengdavausi nekalbėti apie darželį, trumpai pasakydavau , kad eism, bet pasiimsim greit. Ryte nenorėdavo paimti žaislo be kurio neužmiega, neva nepaimsiu-gal miegoti neliksiu, tai aš paslapčiukais pasiimdavau.
Sėkmės mamulės