Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

Labukas. 4u.gif

Mes šiandien jau po pirmojo apsilankymo. Nežinau nei ką ir pasakyti. doh.gif Mažajam tai viskas super. thumbup.gif Kai įgriuvo į savo grupę tai paskui vos išsitempėm namo, bet va nuo auklėtojos tai man dar vis šokas. blink.gif blink.gif blink.gif Auklėtoja mūsų Žibutė. Pirma diena - o ji su pagirių kvapeliu. Gal kam teko pas ją vesti savo vaikučius ? Kaip ji kaip žmogus, kaip jai sekasi bendrauti su vaikais ?
Atsakyti
o tai buvai palikusi vaikuti? maniskis irgi laimingas buvo, kai pirma karta vedziau, ir salia sedejau, bet kai suprato, kad paliksiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Palikusi nebuvau, nes bent jau šią visą savaitę neplanuoju palikti. O paskui žiūrėsim kaip ten bus. Manau, jeigu dingčiau nepastebimai, tai susigriebtų mažius tik po kokios valandžiukės. Bet oi oi oi............... doh.gif
Atsakyti
Nuvedžiau po ilgų vasaros atostogų, eidamas sakė "turbūt tuoj verksiu" smile.gif bet neverkė, nauja Ančiukų (auklėtoja nauja berods Violeta, atsiprašau jei suklydau, jos dar nemačiau, ir Gintarė -sena vaikų meilė, ji taip pat dirbs ir kitoj grupėj buvusioj Rudnosiukų) grupė, erdvi, graži, šviesi, atskiri miegamieji, tikras rojus palyginus su pereita. Na palikau žaidžiantį, aišku vėliau nebenorės eiti, na bet teks smile.gif

QUOTE(aruncikas @ 2008 09 01, 13:33)
Labukas.  4u.gif

Mes šiandien jau po pirmojo apsilankymo. Nežinau nei ką ir pasakyti.  doh.gif Mažajam tai viskas super.  thumbup.gif  Kai įgriuvo į savo grupę tai paskui vos išsitempėm namo,  bet va nuo auklėtojos tai man dar vis šokas.  blink.gif  blink.gif  blink.gif Auklėtoja mūsų Žibutė. Pirma diena -  o ji su pagirių kvapeliu.  Gal kam teko pas ją vesti savo vaikučius ? Kaip ji kaip žmogus, kaip jai sekasi bendrauti su vaikais ?

Normali auklėtija ji dirbo ūsų gr kai reikdavo pavaduoti, o problemą turi tai tikrai, mano vaikas nieko blogo nesakė, klausiau ar patinka auklėtoja-sakė taip, na jam visos patinka, o myli tik vieną. biggrin.gif

QUOTE(Viliana @ 2008 09 01, 13:51)
o tai buvai palikusi vaikuti? maniskis irgi laimingas buvo, kai pirma karta vedziau, ir salia sedejau, bet kai suprato, kad paliksiu doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(aruncikas @ 2008 09 01, 14:04)
Palikusi nebuvau, nes bent jau šią visą savaitę neplanuoju palikti. O paskui žiūrėsim kaip ten bus. Manau, jeigu dingčiau nepastebimai, tai susigriebtų mažius tik po kokios valandžiukės. Bet oi oi oi...............  doh.gif

Jokiu būdu nepalikit paslapčiom, paimkit kokį žaisliuką, kad būtų saugiau, ir pasakykit kad va tada ir tada pasiimsit, tarkim kai paklos lovytes, ir pavalgysit, ar pan. Sunkus laikotarpis dabar ir jums ir vaikams , bet apgaudinęti ir pabėgti, tai negerai, vaikas turi pasitikėti jumis, o kad verks tai aišku verks, juk iš saugios namų aplinkos, pakliūvo į naują , nepažystamą, su kita tvarka tvarka, ir svetimais žmonėmis.
Būdavo pareinam namo, ir mano zuikis jau klausinėja-ar ryt eisim, skundžiasi, kad kažkas skauda, ir pan. Stengdavausi nekalbėti apie darželį, trumpai pasakydavau , kad eism, bet pasiimsim greit. Ryte nenorėdavo paimti žaislo be kurio neužmiega, neva nepaimsiu-gal miegoti neliksiu, tai aš paslapčiukais pasiimdavau.

Sėkmės mamulės wub.gif
Atsakyti
Na žinoma, kad etapas ne pats linksmiausias. Ačiū aige nors už kokią info apie šią auklėtoją. Bandysim pratintis, jaukintis, na ir visa kita. Apie dingimą slapčiomis pasakiau tik dėl to, kad šiandien buvo taip, kad šauk ne šaukęs, kviesk nekvietęs vaikinas įsijautęs į naują aplinką , o visa kita nesvarbu.

Ech, laukia širdies skaumeliai, bet bandysim laikytis kažkaip. doh.gif

Aige, dar kartą ačiū už patarimus. Tikrai pravers ateityje. 4u.gif
Atsakyti
tikrai aige labai aciu uz pagalba, palaikima ir patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif nezinai ar pas jus yra laisva vieta? labai noretumem su jumis bendrauti, nes jauciu, kad tos lovos maniski irgi isgasdinti unsure.gif bent jau gerai, kad Gintare, kaip suprantu dirbs buvusiuoje rudnosiuku grupeje, kaip suprantu musiskei bigsmile.gif nors dabar visai nesuprantu, kas man ana sav skambino g.gif nes kaip suprantu grupes nera sujungtos.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 01 rugsėjo 2008 - 14:36
Mūsų grupės lovytės tai irgi vargeli vargeli. doh.gif
Nespėjom dar grupėje apsidairyti ir prasidėjo - reikės rūbinę tapetuoti, gal gerai būtų miegamojo kambarėlio sieną apšiltinti, gal yra tėvelių statybininkų....... g.gif Net ir nežinau kaip čia reikėtų reaguoti į tokius dalykus. Atrodo nieko negaila, kad tik vaikui geriau būtų, bet ar to užtenka, kad jis su noru eitų į daržą ir kad man pačiai būtų ramiau ???
Atsakyti
Viliana,

aruncikas,

Nėr už ką 4u.gif O lovos gąsdino mano vaiką, nes pirmais metais buvo kitoj grupėj, po to nuėjo-pamatė blink.gif bet priprato, sakėm stebuklingos tongue.gif bet ir patys vaikai mato, kad jokios ne stebuklingos, o girgždančios, sulūžusios, nors teisybės dėlei pasakysiu jau paremontuotos. Be je galima nusinešti savo antklodę (kaldrytę) nes tikrai šalta miegoti, ir savo čiužinuką, nes labai nugulėti esami. Mes grupėj dėjom žaliuzes, tėvelis vienas buvo atnešęs šildiklį žiemai, auklėtoja rekomendavo uždėti šiltas tapkutes. Žodžiu "forma odeždy zimniaja" smile.gif Bet nesirgom dažnai. smile.gif tai jau faktas.
Ir dėl remontų šiemet (žinau, kad lankosi darželio valdžios atstovai forume, todėl ir rašau) tai duosiu pinigus tik tada , kai bus paaiškinta kur nukeliauja pinigėliai už ugdymą, nes visas priemones-tualetinį popierių, servetėles, net žaliuzes kurias jau minėjau, pieštukus, popierių ir kt priemones ugdymui, bei žaislus pirkom patys. Tai gi darželis mums duoda tik pastogę ir maistą. Net aikštelės savo neturėjom lauke, o kai buvo išreikalauta-nenuobliavo (smėlio dėžės) tai kaip vaikams žaisti??? Na pabambėjau, o dabar dar kartą galiu pasidžiaugti šiemetine grupe-jaukia ir gražia.
Atsakyti
dar karteli dekui aige 4u.gif na nezinau del ciuzinuko, reikesnueiti paziureti, koks jis, kokie ismatavimai, o paskui ziuresim, o kaldryte tai tikrai nunesiu smile.gif o del batuku siltu tai jau dabar vaiksto su jais, ar tik ziema? g.gif

buvau pirmadieni nuejusi po darbo i darzeli, bet jau nieko neradau is musu grupes blink.gif tai supratau, kad as vaika paimsiu paskutine verysad.gif sutikau aukle, pasirode, kad Gintare, tai pasake, kad dirba dvejuose rudnosiuku grupese, tai tikriausei ta pati, kuri cia buvo mineta geruoju zodziu? tokia su sviesiais pailgais plaukais? maciau ten ir visai jaunu auklyciu, tai vaikiukai tikriausei jas labai myli, bet jos dar su pampersiniais vaikiukais yra 4u.gif
Atsakyti
Viliana mes čia tam ir esmae, kad padėti, patarti, pasimokyti mirksiukas.gif
Gintarė dirba Rudnosiukų grupėj -dabartinėj kurioje jūs, ir Ančiukų -kurioje mes. Tikiuosi jūsų vaikis ją pamils , kaip mūsiškiai.
Šiltesnių tapkučių prireikia, kai atšala oras lauke, ir dar nešildomos grupės, na kaip ir namuose, tada didesnis pavojus susirgti, organizmai nusilpsta + stresas dėl naujos aplinkos. Tad virusams palanki terpė.
Dėl čiužinukų tai pasitarkit su auklėtojom, o kaldrytes ar dekiukus mūsų mamos nešė, mano vaikis tai nemėgsta karštai apsikloti, nenešėm , bet daugelis nešė, na Gintarė tikrai žino daugiau apie tai, jos paklauskit.
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

vakar po darbuko nulekem su vaikiuku i darzeli, na pavyko susipazinti siandien ir su kita auklyte, tokia jaunute, labai maloni, ir mano vaikiukui patiko smile.gif na tik varda uzmirsom paklausti blush2.gif na vaikiuku bus 18, lovos tikrai baisios, tokios dvigubos, ir pasirodo juose net 4 vaikiukai miegos blink.gif, koridoriuje, kur vaikuciu spinteles, suoliukas coliukiskas, ant jo tik kokie 3 vaikuciai gali tilpti, o kaip kiti rengiasi nezinau unsure.gif

na grupe tokia...nu... nelabai, zaislu neperdaugiausia, saltoka, vonios kambarys su tuliku, tai isvis salti. toleto dangtelius anie rudnosiukai pasieme...na zodziu, labai gerai butu, kad kuo greiciau susirinktu visi teveliai ir reikia kazkaip vaikuciams padeti, kad ju antri namai jaukesni butu 4u.gif
Atsakyti
Viliana tai , kad anie Rudnosiukai patys nupirko tuos dangčius. smile.gif ir jų dupciams irgi dabar reik smile.gif Siūlau pasidomėti kur panaudojamos lėšos ugdymui, ir pareikalauti,kad ne tik tėvų lėšomis būtų tvarkomas darželis. Nes bent jau kiek mes susidūrėme tai viską turi daryti tėvai už savo pinigus, žinoma situacija visur sunki, bet paprasta matematika mūsų vaikų buvo berods 23 , 23 vaikai * 1 lt į dieną *20 darbo dienų *12 mėnesių gaunasi 5520 LT, atmetus šventes tarkim bus 5000 lt, tai jau nemaža suma, ir sieną tai jau tikrai galėjo per vasarą apšiltinti, o ne vėl iš tėvų reikalauti. Pas jus 18 vaikų tai apie 4000 lt susidaro nuo ugdymo pinigėlių.Tik gal reik juos ūkiškai panaudoti.
Atsakyti