Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

anorejau paklausti mamyciu, kurios veda savo vaikiukus i Puriena 4u.gif , koks darzekyje ritmas,t.y. nuo kada galima atvesti, kada pusryciauja, miega, pietauja ir pan. Ir ar vyksta vaikams kokie uzsiemimai muzikos, sporto? Mes nuo kitos savaites planuojam savo mazyli leist tai labai aktualu butu suzinot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2008 10 15, 13:17)
tai reikia viena pareiskima parasyti, ir paprasyt auklyciu, kad per visas grupes pereitu, ryte teveliai atveda vaikus ir tegu pasiraso, ar tu galetum parasyti ta pareiskima? 4u.gif

O kam vieną? Reik kiekvienoj grupėj parašyti po egzempliorių, net nereik , kad būtų toks pats, svarbu esmė-tvora ir pavėsinių stogai, kai bus surinkta dauguma parašų beliks tik išsiūsti, o vaikščioti po grupes tikrai nebus laiko,ir neužkraukim auklėtojų tokiais rūpesčiais. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dovydomamukas @ 2008 10 16, 13:57)
anorejau paklausti mamyciu, kurios veda savo vaikiukus i Puriena 4u.gif , koks darzekyje ritmas,t.y. nuo kada galima atvesti, kada pusryciauja, miega, pietauja ir pan. Ir ar vyksta vaikams kokie uzsiemimai muzikos, sporto? Mes nuo kitos savaites planuojam savo mazyli leist tai labai aktualu butu suzinot. smile.gif

Pusryčiai 8,50 ( ar 8,48 ) smile.gif
galima atvesti nuo 7,00
miega berods 13 val, prieš tai valgo pietus.
Vakarienė 15,30-16
Budinti grupė iki 19,00
Atsakyti
Aciu Aigei uz atsakyma. Pradejom ir mes po truputuka pratintis. Bet panasu kad vaikui maziau streso nei man paciai. Gal kam teko susidurt su aukletojomis Ingrida ir Jurate, tiesiog idomi teveliu nuomone apie jas.
Atsakyti
QUOTE(dovydomamukas @ 2008 10 21, 12:18)
Aciu Aigei uz atsakyma. Pradejom ir mes po truputuka pratintis. Bet panasu kad vaikui maziau streso nei man paciai. Gal kam teko susidurt su aukletojomis Ingrida ir Jurate, tiesiog idomi teveliu nuomone apie jas.

o koks jusu grupes pavadinimas?
Atsakyti
Nežinau ar darželį viena Jūratė ar daugiau, jei ta pati kur mūsų buvo-dažniausiai su sijonuku, rami, paprasta mergina, tik į lauką neidavo, o šiaip nei gero, nei blogo negali sakyti. Normali.
Atsakyti
QUOTE(dovydomamukas @ 2008 10 21, 15:18)

Sveikučiai, grupiokai. 4u.gif
Mažiau mamytėms reikia jaudinti, tada ir vaikučiai geriau jaučiasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na bet kad neiseina nesijaudinti kai vaika pirma kart palieki kitu zmoniu prieziurai,
neturim mes mociuciu kam butume galeje bent dienele savo atzala palikt, tai va del to ir adaptuotis sunkiau. O siaip musu dvi dienos darzelyje baigesi sedejimu namuose verysad.gif . Zuikis grizes namo suviduriavo, kita visa diena sauke kad pilvuka skauda o vakarop prasidejo vemimai kurie ir nakti nesiliove.
Atsakyti
QUOTE(dovydomamukas @ 2008 10 23, 15:24)
Na bet kad neiseina nesijaudinti kai vaika pirma kart palieki kitu zmoniu prieziurai,
neturim mes mociuciu kam butume galeje bent dienele savo atzala palikt, tai va del to ir adaptuotis sunkiau. O siaip musu dvi dienos darzelyje baigesi sedejimu namuose verysad.gif . Zuikis grizes namo suviduriavo, kita visa diena sauke kad pilvuka skauda o vakarop prasidejo vemimai kurie ir nakti nesiliove.

Būtinai nueikit pas gydytoją, gal reik daryti tyrimus, gali būti koks virusinis ar bakterinis viduriavimas. Jei bakterinis , tada sunkiau, neseniai buvo darželiuose salmoneliozės protrūkis.
Atsakyti
Aige,
kaip matau tu patyrusi darzelio reikaluose smile.gif , gal galetum tu ta rasta del tvoros parasyt, galetum atsiust man el. pastu, as namie atspausdinciau ir galeciau po grupes panesioti, ar pas direktore uzlekciau - ji gal grupese paliktu, ka?
nes jei tik apie tai kalbesim forumuose, tai problema neissispres g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuliukas @ 2008 11 06, 23:18)
Aige,
kaip matau tu patyrusi darzelio reikaluose smile.gif , gal galetum tu ta rasta del tvoros parasyt, galetum atsiust man el. pastu, as namie atspausdinciau ir galeciau po grupes panesioti, ar pas direktore uzlekciau - ji gal grupese paliktu, ka?
nes jei tik apie tai kalbesim forumuose, tai problema neissispres g.gif

Nepatyrusi, tik domiuosi, na tp sakant mano būdas toks smile.gif
Bandysiu sukurpt. Kaip tik sėdžiu namie -koja lūžo.
Atsakyti
QUOTE(aige @ 2008 11 07, 10:54)
Nepatyrusi, tik domiuosi, na tp sakant mano būdas toks  smile.gif
Bandysiu sukurpt. Kaip tik sėdžiu namie -koja lūžo.

4u.gif na sveikit greiciau, nekoks malonumas, tai jai sukursit ir man atsiuskit, as tada savo grupei nunesiu, mes 3 sav nejom i darzeli tai bandysim nuo pirmadienio zygiuoti unsure.gif jau su tom ligom tai kazkoks kosmaras verysad.gif
Atsakyti
tiesa, pries savaitele, aukletoja prase uzpildyti ale anketa, kas liecia darzeli, tai ten uzsiminiau, kad galetu tvora pasirupinti, kaip ir beje langais. kadangi jau nemazai Vilniuje darzeliu yra su pakeistai langais, tad ko gi mes stabdom g.gif
Atsakyti