Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Puriena"

As labai apsidziaugiau kai pastate ta batuta,o aukletoja paaiskino taip nieks nevercia vaiko eit ar tevu moket pinigu,10 Lt kaina uz dvi savaites vaikai eina po du kartus i diena po 20 min.As aukletoju paprasiau ,kad maniskem nuimtu megztinius ir paliktu tik su maikem,plius toj salej nera labai karsta,ir vaikai man kiekviena diena sako,kad aukletoja man megztuka nueme. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2009 11 07, 22:55)
As labai apsidziaugiau kai pastate ta batuta,o aukletoja paaiskino taip nieks nevercia vaiko eit ar tevu moket pinigu,10 Lt kaina uz dvi savaites vaikai eina po du kartus i diena po 20 min.As aukletoju paprasiau ,kad maniskem nuimtu megztinius ir paliktu tik su maikem,plius toj salej nera labai karsta,ir vaikai man kiekviena diena sako,kad aukletoja man megztuka nueme. smile.gif

Gerai, kai auklėtoja spėja sužiūrėti vaikus, smagu, kai vaikams smagu smile.gif

Bet klausimas iškilo - ar galima buvo nepasitarus su tėvais, neapklausus liepti auklėtojoms vesti vaikus ant batuto.
Smagu- viena.
Sukaista, ir nepersirengia - jau kita.
Trečia- ar visi gali susimokėti , kad ir tuos pinigėlius? Neverčia, tai tiesa, bet daržely turi būti- arba visi arba niekas. Kaip jaustis tiems vaikams kurių neves šokinėti, kai kiti grįš raudonais žandukais ir laimingi.
Aš visada už pramogas vaikams, ir kuo įvairesnes, bet tai turi būti suderinta su tėvais, ir dalyvauti turi visi.

Atsakyti
Manau visiems vaikams batutas patinka, priešingai nei tėvams biggrin.gif
Na man tai visai tokia sporto alternatytva nepatinka schmoll.gif Manau turėjo visų pirma apklausti tėvelius ir tik tada rengti tokius "atrakcijonus". Šiaip tikiu, kad per prievarta niekam neliepia eiti, bet negi traumuosi savo vaika ir sakysi, kad neleidziu doh.gif verysad.gif

O ar tokie "atrakcijonai" darželiuose iš viso galimi? Na lauke vasaros metu gal, bet viduje, kur vietos nėra, gal jie net rankomis lubas gali pasiekt....

Tai, jei tėvai nepaprašo nuimti megztuko, tai šokinėja visi sukaitę ar kaip...

P.S. labiausiai, tai gaila auklėtojų, kurios turi vykdyti aukštesnės valdžios nurodymus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BITUTIS @ 2009 11 08, 23:33)

P.S. labiausiai, tai gaila auklėtojų, kurios turi vykdyti aukštesnės valdžios nurodymus verysad.gif

Va, kaip tik tai pamiršau paminėti. 4u.gif

Kas dar nelanko krepšinio- labai rekomenduoju- superinis treneris didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 11 08, 23:55)
Va, kaip tik tai pamiršau paminėti.  4u.gif

Kas dar nelanko krepšinio- labai rekomenduoju- superinis treneris  didis.gif

maniskio nebuvo dvi savaites, tai eis nuo siandien, labai tikiuosi, kad ir mano vaikui bus nurengtas megstinis, nes tevelis ji rytais veda, o jis tikrai neperspes apie tai aukletojos g.gif o maniskis jau labai prakaituoja, jam daug sokineti nereikia, kad slapias pasidarytu doh.gif nors ir daviau papildomu drabuziu, paaiskinau, kad persirengtu, jei suslaps, na ziuresiu kaip bus unsure.gif

zinoma galima buvo pries tai pasitarti su tevais ir nuspresti, arba visi eina arba ne, nes tie vaikiukai kurie neina tai tikrai nesmagiai jausis verysad.gif

o del krepsinio dar nenusprendziau ka daryti, maniskis siaip ejo noriai iki to laiko, kol sav ar dvi uzsieminu nebuvo, o kita sav padare uzsiemimus kone kasdien, vat per ta sav mano vaikui visas noras dingo eiti i kase, ir baisiai isseko ir pavargo per ta savaite, net numete koki kila tai tikrai, as apie tai suzinojau, kad jis kasdien eina, tik paskutine diena doh.gif nes pradzioj galvojau, kad cia gal tiesiog dvi dienas is eiles padare, o paskui tik supratau doh.gif

tai va dar tas krepsinio laikas visai man nepatinka 15 val, kai vaikai dar miega, o maniskis neiskart uzmiega, tai toks trumpai numiges eina ir gi manau ne kas...siaip kaip zinau normalia tvarka atrodo tik ryt bus krepsinis, tai paklausiu, jei vaikas nenores, tai pasakysiu aukles kad jo nevestu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 11 09, 09:33)

Kasdien daugoka...kaip prieš olimpiadą biggrin.gif Treneris organizuos tėvų susirinkimą, galima išsakyti savo nuomonę.
O laikas - tai ir šokių, ir krepšinio tas pats. Tikrai įdomu kodėl, būtų geriausia pirmoj dienos pusėj, bet matyt tada vyksta visi kiti užsiėmimai edukaciniai. Sunku suderint ko gero. Maniškis tai nemiega visai, tai mums ne kliūtis, bet kitiems vaikams nelabai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 11 09, 11:57)
Kasdien daugoka...kaip prieš olimpiadą  biggrin.gif  Treneris organizuos tėvų susirinkimą, galima išsakyti savo nuomonę.
O laikas - tai ir šokių, ir krepšinio tas pats. Tikrai įdomu kodėl, būtų geriausia pirmoj dienos pusėj, bet matyt tada vyksta visi kiti užsiėmimai edukaciniai. Sunku suderint ko gero. Maniškis tai nemiega visai, tai mums ne kliūtis, bet kitiems vaikams nelabai gerai.

na mums sake, kad yra du bureliai: sokiu ir krepsinis, tai maniskis eina ir ten ir ten doh.gif bet sokiai rytais buna pas mus 9 val, o krepsinis 15 doh.gif zodziu maniskis siurbia tevu pinigelius.
Atsakyti
sveikutes mamytes!pasiskaiciau kiek daug emociju sukele batutas(ne tik vaikams biggrin.gif )mano mazute tai sake kad jos grupes visi vaikuciau sokineja su maikutemis,o eidami i grupe visi apsivelka megztukus,tuo adzvilgiu musu aukletojos super thumbup.gif
manau kad geros vaiku emocijos netaip brangiai ir atsiejo ,juk vaikuciai savaitele gali pabuti ir be saldumynu!
pritariu mamytem ,su tevais butinai reikia pasitarti .
Atsakyti
QUOTE(Tutev @ 2009 11 09, 13:54)

manau kad geros vaiku emocijos netaip brangiai ir atsiejo ,juk vaikuciai savaitele gali pabuti ir be saldumynu!
pritariu mamytem ,su tevais butinai reikia pasitarti .

Kiek supratau tai nebuvo vienos savaitės pramoga....... unsure.gif
Atsakyti
tai va, vakar atejusi pasiimti vaika likau pakraupusi, mano vaikas galbut vienas is kone visos grupes labiau prakaituoja negu kiti, tai radau visa slapia, sukaitusi, plaukai slapi, o vaika namo vesti reikia, tai jei ne drauge kuri kartu vaziavo tai manau, kad kelione namo liudnai baigtusi, juk orai nelabai jau ir silti, o toki susilusi ir sukaitusi vaika vesti i lauka reiskias liga unsure.gif

man visiskai nepatiko tas batutas, manau jam ne vieta darzelyje, nes vaika, bent jau mano reikia po jo visa nuo pedkelniu iki maikes apatines perrengti, bet to niekas nedaro, o pasakyti, kad nevestu, tai kas su jo bus grupeje? aukle gi viena, o dar sako pasirinkimas yra doh.gif verysad.gif dar nenusprendziau kaip reaguoti, o kaip supratau perrengtas jis nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 11 09, 22:04)
Kiek supratau tai nebuvo vienos savaitės pramoga....... unsure.gif

atveze ji 3dieni praeita, tai siandien turetu buti paskutine diena, jei gerai suprantu ir skaiciuot moku biggrin.gif

greiciau ji isveztu, nes cia tiek bangu sukele tas batutas doh.gif man tik vienas dalykas nepatinka del batuto, kai jis yra, vaiku neveda i lauka, veda sokinet, o buvo graziu dienu, kai prisnigo, tai vat del to gaila truputi...
Atsakyti
Labas rytukas!Tai jei gerai atsimenu tai skelbime buvo parasyta kad iki 16dienos bus.Manau nebutu tiek daug priesiskumu jei viska butu suderine su tevais.Ir dar kaip supratau daug kas priklauso nuo aukletoju,nes musu grupeje yra keli vaikuciai kurie lieka su seimininkele grupeje.
Atsakyti