Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(medika @ 2007 12 19, 19:38)
Turbut didziusia mano vaiko isdaiga buvo, kai jis man nematant i akvariuma sumete mano sintetines pedkelnes. Jam buvo labai smagu ir grazu kai tos pedkelnes vandeni issiskleide. Deja zuvytes neisgyveno.. unsure.gif
Beje kol zuvys buvo gyvos, visu savo maistu su jom dalindavosi - radau akvariume ir kotletu... biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o zuvytes -piranijomis netapo, nu visgi kotletais sere. lotuliukas.gif lotuliukas.gif o su pedkelnem tai cia gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif isivaizduoju ta vaizda - akvariume pedkelenes plaukioja. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
manoji per kucias kaip niekad is dykus buvo.
taigi pokol su seneliais sedejom ir snekejomes. manoji pasiime peili ir pradure pripuciama lova is top shop kuri kainavo 300 lt doh.gif doh.gif ir kas svarbiausia ne karto dar negulejom ant jo blink.gif o senelis specialiai mums nupirko kad turetume kur miegoti. doh.gif blink.gif
paskiau padovanojau vyro seserei gimtadienio proga kaktusa taigi mergina paiime ta katsu ir sau ant galvos uzsimete. tai mes su vyru is galvos katusu dyglius traukem gal koky pusvalandy. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2007 12 19, 19:23)
na ir išdykęs vaikas laugh.gif reikėjo akvariumą uždengtą laikyt mirksiukas.gif

Tai, kad ten akvariumas pagal uzsakyma buvo darytas tai dangcio specialaus neradom, o bet kuom uzdengti buvo negrazu. Siaip suziuredavau savo maziaus izdaigas, o su tom kojinem, tai per kokia minute nutiko man nusisukus. Nu zuvytes sustresavo, bet mazius buvo patenkintas savo sumanumu kaip niekad smile.gif
Atsakyti
Na atnaujinsim ir mes savo išdaigų sąrašiuką tongue.gif
Vakar išėjom su vyru iki pardės, tai vaikas liko su močiute, kol močiutė nuėjo iki kambario vaikis nulėkė i virtuvę ir paliejo aliejų pareinam namo močiutė slidinėja po virtuvę ir aliejų valo biggrin.gif čia dar ne viskas prieš porą savaičių pirkom šuniuką jis reikaliukus atlieka ant laikraštuko, atsikelia po pietų miego mano auksas ir ne į tuliką o ant laikraštuko pavaro lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medika @ 2007 12 27, 21:50)
Tai, kad ten akvariumas pagal uzsakyma buvo darytas tai dangcio specialaus neradom, o bet kuom uzdengti buvo negrazu. Siaip suziuredavau savo maziaus izdaigas, o su tom kojinem, tai per kokia minute nutiko man nusisukus. Nu zuvytes sustresavo, bet mazius buvo patenkintas savo sumanumu kaip niekad smile.gif

tai kad va ir buna isdaigos sekunde ar minutes reikalas o pasekmes liudnesnes
Spyglutė jau juokiausi visu garsu sededama kambary viena thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu su naujais metais visas mamytes ir ju vaikucius
dalinames ir toliau savo vaiku iskrestasi pokstais biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar tai galima pavadint išdaiga. Greičiau jau naujametine dovanėlė mamai rolleyes.gif Sausio 1 d. maniškis man praskėlė galvą doh.gif Pasilenkiau išmest šiukšlių, o jis tuo metu tvojo durelėm. Kampai durelių buki, bet smūgis buvo vyriškas, tai ir prakirto iki kraujo. Akimirkai pasaulis buvo aptemęs nuo skausmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglutė @ 2007 12 27, 20:41)

atsikelia po pietų miego mano auksas ir ne į tuliką o ant laikraštuko pavaro  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi negaliu,kad prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmai jūs ten gyvenat laugh.gif
Atsakyti
Maniškė kartą ,man užsnūdus(dirbau naktinėj pamainoj) pasiėmė vaikišką kremą ir visa išsitepliojo :ir rūbai ir patalynė ir net į burną prisipurškė, bet gerai, kad neprivalgė,nors strioko buvo, bet viskas baigėsi laimingai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 04, 21:57)
Nežinau, ar tai galima pavadint išdaiga. Greičiau jau naujametine dovanėlė mamai  rolleyes.gif Sausio 1 d. maniškis man praskėlė galvą  doh.gif Pasilenkiau išmest šiukšlių, o jis tuo metu tvojo durelėm. Kampai durelių buki, bet smūgis buvo vyriškas, tai ir prakirto iki kraujo. Akimirkai pasaulis buvo aptemęs nuo skausmo  ax.gif

blink.gif nekokia pradzia naujiems metams. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(linciule73 @ 2008 01 05, 13:51)
Maniškė kartą ,man užsnūdus(dirbau naktinėj pamainoj) pasiėmė vaikišką kremą ir visa išsitepliojo :ir rūbai ir patalynė ir net į burną prisipurškė, bet gerai, kad neprivalgė,nors strioko buvo, bet viskas baigėsi laimingai  bigsmile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskis,tai iskrete.Nupirkom sesei nauja telefona,tai dave jam palaikyti.O jis istisai seiliojo,kol visai issijunge,o taisyti buvo per brangu.Pas mane jis su seiliniu vaiksciojo iki 2mt.Gaila,bet patys mes kalti. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astule122 @ 2008 01 06, 20:25)
Maniskis,tai iskrete.Nupirkom sesei nauja telefona,tai dave jam palaikyti.O jis istisai seiliojo,kol visai issijunge,o taisyti buvo per brangu.Pas mane jis su seiliniu vaiksciojo iki 2mt.Gaila,bet patys mes kalti. 4u.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu va jauciu net pagal paskirti nepanaudojo telefono. biggrin.gif
Atsakyti