Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Mano mazylis, labai megsta siuksiu kibira patikrinti. Jai jau tylu, tai zinok, kad jau "dirba" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitk @ 2008 01 12, 17:14)
O maniskiui pasirode gal namuose per karsta,tai buvo uzsukes radijatoriu smile.gif .Tik po keliu dienu pastebejau,kad radijatorius saltas.tai gerai kad tik pas mus ztsalo,o jei taip uzsukus ir pas kaimynus atvestu,tai itariu kokia eile kaimynu butu prie duru doh.gif

lotuliukas.gif

o manoji budavo irgi jei jau tylu- tai jau po kluzika taskosi. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 13 sausio 2008 - 14:11
na buvo ir pas mus kurijozas geras-mano mama,mano dukros mociute,liepe jai eiti zaisti su ziaslais ir leisti gaminti valgyti.tai mano princese,paeme mociutei uz rankos,nusivede i kambary,pasodino prie zaislu ir susidejusi rankas ant klubu kad emem piktai burbuliuoti sava kalba.... thumbup.gif oi visi luzo is juoko tada.cia mazdaug mano dukra mociutei,kad tu nori tai pati ir zaisk su tais zaislais doh.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
tiesa,dar buvo vienas ir bairiukas,kai dukra zaide su kamuoliuku ir jis parydejo po lava,tai jo pasilenke prie lovos paziureti kur dingo ir is jos burnos pasigirdo:''o *****''. biggrin.gif blush2.gif svarbiausia namuose niekas nesikeikia ir is kur jai tai issprudo neaisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 13, 14:09)
lotuliukas.gif

o manoji budavo  irgi jei jau tylu- tai jau po kluzika taskosi.  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif maniškis taip pat paskutiniu metu labai pamėgo tulike pasiturkšt,reikės tuoj duris pradėt rakunt tualeto,nes labai jau didelė trauka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 01 14, 11:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif maniškis taip pat paskutiniu metu labai pamėgo tulike pasiturkšt,reikės tuoj duris pradėt rakunt tualeto,nes labai jau didelė trauka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aga tas tulikas kaip magnetas, vandenukas zemai lotuliukas.gif viena karta tai net teko maudyti is karto nes panele galva pasiplove tuo vandeniu doh.gif
Atsakyti
mano pirmagimis iskrete du gerus pokstus kad ir dabar pamenu:
gyvenau nuosavam name ir reikedavo eiti malku vis atsinesti i peciuka ziema
atrodo greitai ten tu malku atsinesi gristu namo o gi saldytuvas atidarytas ir visas maistas buves jame ant grindu,kiausiniai sudauzyti,varske istrupinta,desros voliojasi doh.gif tai sakau ka tu cia darai g.gif katytei niam niam blink.gif o kate tik vaiksto uodega isrietus tongue.gif

kitas jo pokstas toks:
pas mus gyveno prosenelis senas visai nebevaiksciojo tik gulejo
as telefonu plepu su drauge,plepu tik girdziu senukas klykia nesavu balsu neva ji Egidukas nunuodit nori,ai galvoju senas nusisneka,bet nenustoja klykes nueinu paziureti o jis visas mano dazais isdazytas,seseliais ,tusu o dabar atsineses fena fenuoja plaukus jam ir dar laka purske doh.gif poto senukas ilgai skundesi mociutei kad ji norejo nuzudyt neva vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sweiki,
Prasau nesupykt moderatoriu ir neistrint mano zinutes, siunciu jums viena laiska, kuris gali pakeist mazo zmogucio gyvenima. Si laiska man atsiunte reniaus mamyte, prasydama pagalbos...
Ar kada girdejot kad daug lengviau noreti gerio ir taikos pasaulyje, nei padet vienam konkreciam zmogui?
Su didžiule MEILE ir PAGARBA kreipiuosi į VISUS, kurių kraujo grupė 0 (I) RH+ (teigiama).
Prašau, padovanokite afereziniu trombocitu Reniui. Visi Jūsų duoti kraujo lašeliai taps jo gyvenimu, jo viltimi…

Jei šiuo metu esate sveikas, nesirgote gelta, Jūsų venos stiprios ir ryškios - paskambinkite į Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centrą tel. nr.: 8 5 2365160 arba 8 688 62707, užsiregistruokite, susitarkite dėl Jums patogaus atvykimo laiko ir suteikite stiprybės lašelį Reniui. Nepamirškite pasakyti, kad aferezinius trombocitus skiriate Reniui Arbačiauskui, gydomam vaiku kaulu ciulpu transplantacijos poskyrio gydytojos Ramunes Pasaulienes. Is Jusu kraujo bus atskirti tik afereziniai trombocitai,visas kitas kraujas bus supiltas jums atgal. Taigi hemoglobinas nesumazes. Gydytojos zodziais, geriausias yra vyru, arba negimdziusiu moteru kraujas, nes nestumo metu, esant vaiko kitai kraujo grupei, mamos organizmas isiaudrina ir tada tokie donoro trombocitai ligoniukui prigyja sunkiau, bet jei nera geriausio varianto( vyru donoru), tinka ir moterys. Afereziniai trombocitai yra nesaldomi, jie galioja tik 5 dienas, Reniui jie bus pilami kasdien, apie 2 savaites, cia, zinoma, geriausiu atveju. Kraujo centras gali priimti per diena tik keleta donoru,todel registruotis reikia is anksto, mazdaug pries 4 dienas.Tai, manau, jau mazdaug apie sausio 18 diena reiktu registruotis. Kol nepakliuvau ten, i kaulu ciulpu transplantacijos poskyri, negaliu tiksliai ir nuspeti situacijos, galbut donoru reikes ir keliom dienom anksciau.Labai prasau- padekite mano Reniukui nugalet liga. Kiekvienas mums esat GYVYBISKAI svarbus. ACIU

As pati su vaiku gulesiu ligoninej, todel palieku Reniaus mociutes telefona 864131095.

placiau apie reniu galit pasiskaityt: http://www.rugute.lt...jos/renius.html
Atsakyti
na toliau prisimenem savo vaikuciu pokstu, manoji su vaikiska pudra visa kambary apibarste net zaislai kai kurie pudruoti buvo. o kaip slykstu valyti doh.gif apsluostai dregnu skuduru, ir vel tas pats.
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 01 28, 11:35)
na toliau prisimenem savo vaikuciu pokstu, manoji su vaikiska pudra visa kambary apibarste net zaislai kai kurie pudruoti buvo.  o kaip slykstu valyti  doh.gif  apsluostai dregnu skuduru, ir vel tas pats.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielos mamos, jūsų stebuklai auga ir rodosi, kad kiekvieną dieną kažką tokio super padaro, kad net kvapą gniaužia wub.gif Parašykite, kas labiausiai įstrigo į atmintį šiandien, nes skubame, lekiame ir žiūrėk-pamirštame mažus jų stebuklus..Kartais kažką juokingo, kartais mielo, ar susimastyti priverčiančio-pasidalinkime dienos topo akimirkomis 4u.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ir aš savo ruožtu, darau pradžia:
Mūsų rytas: mama laksto, nieko nespėja, Nikolė krausto mano rankinuką ir murma:
-Mama, salta?Ne?
Aišku nekreipiu dėmesio, vienu metu ruošiu jai pusryčius, dažausi, šukuojuosi ir dar mėginu jai rūbus nuo gyvatuko nuimt(stengiuosi žiemą palikti taip per naktį, kad dukrytė galėtų šiltais ir jaukiais rūbeliais apsirengti pabudusi iš šiltų sapnelių)
Tada įkišu šiaip ne taip į kombinezoną, apžiūriu stotelėje naujus krūminius dantukus ir pasikvatojusios iki valiai-lekiam į daržiuką.
Tada, jau darbe, topt mintis,kad jau alkana, sujudinu kolektyva, direktorius įsisodina į mašiniuką, atvažiuojame valgyti ir..O Dieve.. Kur mano piniginė? Aišku, sumokėjo šefas, o aš likusi skoloje, pakrausčiau rankinuką ir radau mano mažojo rūpestėlio man įdėtas..pėdkenes lotuliukas.gif Įdėjo savas, o piniginę išmetė, nes netilpo jos dovanėlė mano mažame tašiukyje doh.gif Rūpinosi vaikas, kad mama nesušaltų darbe lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva-22: 15 vasario 2008 - 14:49
QUOTE(pamaiva-22 @ 2008 02 15, 15:45)
Mielos mamos, jūsų stebuklai auga ir rodosi, kad kiekvieną dieną kažką tokio super padaro, kad net kvapą gniaužia wub.gif Parašykite, kas labiausiai įstrigo į atmintį šiandien, nes skubame, lekiame ir žiūrėk-pamirštame mažus jų stebuklus..Kartais kažką juokingo, kartais mielo, ar susimastyti priverčiančio-pasidalinkime dienos topo akimirkomis 4u.gif
------------------------------------------------------------------------------------------------
Ir aš savo ruožtu, darau pradžia:
Mūsų rytas: mama laksto, nieko nespėja, Nikolė krausto mano rankinuką ir murma:
-Mama, salta?Ne?
Aišku nekreipiu dėmesio, vienu metu ruošiu jai pusryčius, dažausi, šukuojuosi ir dar mėginu jai rūbus nuo gyvatuko nuimt(stengiuosi žiemą palikti taip per naktį, kad dukrytė galėtų šiltais ir jaukiais rūbeliais apsirengti pabudusi iš šiltų sapnelių)
Tada įkišu šiaip ne taip į kombinezoną, apžiūriu stotelėje naujus krūminius dantukus ir pasikvatojusios iki valiai-lekiam į daržiuką.
Tada, jau darbe, topt mintis,kad jau alkana, sujudinu kolektyva, direktorius įsisodina į mašiniuką, atvažiuojame valgyti ir..O Dieve.. Kur mano piniginė? Aišku, sumokėjo šefas, o aš likusi skoloje, pakrausčiau rankinuką ir radau mano mažojo rūpestėlio man įdėtas..pėdkenes lotuliukas.gif Įdėjo savas, o piniginę išmetė, nes netilpo jos dovanėlė mano mažame tašiukyje  doh.gif Rūpinosi vaikas, kad mama nesušaltų darbe lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif teisingai,geriau šiltos kojos nei urzgiantis pilvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na,šios dienos topas tai nustvėręs jogurto puodelį, iškratė visur blink.gif .Per metus dar to nebuvo padaręs(dabar jau yra) .Turėjau gražaus darbo iš naujo plaut grindis ir valyt visus daiktus aplink doh.gif
Atsakyti
sveikutes.nu nezinau topas cia ar ne,gal labiau nelaime mum atsitiko:verysad: isitaise mano pipiras melyne po akim swoon.gif norejo vaikiukas mamytei poksta iskrest bet paciam nelabai gerai baigesi blink.gif kaip tik rengiausi begt iki parduotuves,issitraukiau is spintos kelnes o mano didvyris tada ant lovos uzsilipes vaikstinejo,pagavo jis tas mano kelnes ir bega cypdamas ir juokiasi(kad mamai sposa iskrete) tik spejau pamatyt kad kelniu gala primyne ir tada jau keberiokst ir rekia.:sos:bet nieko melyne laikina o stresas tai dar ilgam smile.gif ax.gif svarbu kad viskas laimingai baigesi,o galejo but ir blogiau...
Atsakyti