Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

sedi tetis,pietauja. isdykelis laksto aplink.atbega su su saldainiu,tetis klausia is kur gavo,o jis atsisuko i tokia moteriske ir garsiai rekdamas pirstu rodo: sita boba dave!!! blush2.gif visas restoranas eme juoktis.
Atsakyti
QUOTE(SSandrute @ 2008 03 17, 11:54)
sedi tetis,pietauja. isdykelis laksto aplink.atbega su su saldainiu,tetis klausia is kur gavo,o jis atsisuko i tokia moteriske ir garsiai rekdamas pirstu rodo: sita boba dave!!!  blush2.gif  visas restoranas eme juoktis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tiesiai sviesiai vaikas pasake lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano jaunesnysis pradangino pavasarinį mano batą - įmetė į šiuklių dėžę, o mes nepastebėjom, išnešėm šiukšles.
Turėjo pomėgį nukandžioti flomasterius - gerai, kad kaip žinodama, nupirkau netoksiškus ir gerai išsiplaunančius - kol vyresnysis kelis pažiūrėjo, mažiukas jau pusę buvo nukandžiojęs, ir išsispaišęs veidą ir rankas, o burna ir liežuvis .....

Vyresnysis balkone kelis kartus uždarė ir vieną, ir kitą močiutę.
Vyras buvo ką tik pakeikęs darbą, tada mokėjo gerai už viršvalandžius (įrengimus tokius montuodavo), tai porą kartų teko dirbti iki 2 nakties, kad spėti laiku, iki termino. tai ir rašiau draugei žinutę apei naują vyro darbą. Vyresnysis pagavęs telefoną, sugebėjo atblokuoti jį, ir minkydamas pašėlusiu greičiu , išsiūsti žinutę - o telefonų knygoj pirmu numeriu buvo mano viršininkė...kitą dieną darbe viršininkė su visais likusiais kikena ir klausinėja apie naują vyro darbą ir ar tikrai ten vyras dirba, ar kai ką kita veikia....

Blogiau buvo, kai parduotuvėj vyresnysis gana garsiai paklausė -brolis su pampersu, aš su triusikais, o tu,mama, su triusikais?ir dar dadėjo - mano gražūs, o tavo - ne... doh.gif
Atsakyti
prisijuokiau neraliai biggrin.gif bet dar ne viska perskaiciau. geras vaizdelis turbut buvo is sono, kai sedziu prie kompo viena ir krizenu biggrin.gif

mum buvo taip. vakare nesuvalgem desreliu, tai as jas ismeciau i siuksliu deze. Ryte, atiskelem, aprengiau maze ir pati nuejau i vonia apsirengt, nusipraust ir t.t. ateinu, o ji stovi atsistojus prie siukslines, desrele rankoj ir kad kramsnoja! Puse desros suvalgius buvo!
Atsakyti
geras su ta siuksliu deze, kur batas dingo. . pas mus ji yra toks stebuklingas daiktas kuriame dingsta arbatiniai sauksteliai. g.gif
goreti - thumbup.gif o vaikuciai moka nustebinti mus netikeciausiose situacijose, o zmoniu buvo daug ? kai klasue ar su triusikais ar su pampersu. g.gif
coffeeLATTE- nu y ka mergaite buvo isalkus. lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir pauzkandziavo thumbup.gif thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O mano dukrytei su močiute irgi buvo kartą toks juokas: vyras užtruko darbe, tai sakau mamai, mes tėčio kol sulauksim, tai parvežk tu mus namo. Nu ką, atsisėdom į mašiną, o žiema, šalta. Tai mama sako, tuoj apsuksim porą ratų ir aš jus parvešiu namo (atseit mašiną pašildys). Apsukom, parvežė mus, o mažoji ir klausia močiutės: tai kada ratus suksim? Močiutė nesuprato pradžiai, sako kokius ratus dar? Tai mažoji iki ašarų net daėjo, kad močiutė ją apgavo, sakė važiuosim ratų sukti, o parvežė namo biggrin.gif O jau kaip tetei skundės paskui biggrin.gif Ir beje ant močiutės papykus buvo kelias dienas biggrin.gif
Atsakyti

Mūsų mažylei metukai ir 3 savaitės- jis susigalvojusi begalę naujų žaidimukų: pvz: kalbant mamai telefonu (veiksmas vyksta koridoriuje) mažoji prieina prie kambario durų- atsiklaupia ir kelias (ne ropoja- rankos aukštai iškeltos- keliais...) eina iki buto durų. Tada atsistoja- pribėga vėl prie kambario durų, ir taip apie 10min blink.gif
Arba: pvz... kažko nori prieina žiūri, žiūri sulaukia kada pradėsi žiūrėti į akis ir tada trypia ir šaukia... lotuliukas.gif
dar: jei aš sėdžiu lotoso poza ji prieina- pasižiūri tada atkiša užpakaliuką ir pradeda taikytis... nusitaiko ir atsispiria- užpakaliukas pataiko tiesiai į patį vidury. Visai nieko- tačiau kai ji vaikštinėjo ant lovos kažkas "užplaukė" ir įsibėgėjusi atsispyrė ir kaip šuolininkai į tolį kad šoks... aš nespėjau net mirktelt kaip minkštoji atsidūrė ant žemės... neverkė bet kažkaip lyg suinkštė... Tikiuosi nieko neatsimušė g.gif , na niekad taip nedarydavo- visad ant pilvuko pamažu atsispirdama nuslysdavo... o čia unsure.gif
Ir dar... na šiandieną buvo- nuvažiuojame pas podę ir ten šuniukas prie jos pribėga... O ji su neslepiamu džiugesiu balse... "kaka"... "kaka"... wub.gif Ir dar iškrėtė juokelį. Pas podę yra šuo ir katė- ir yra toks krepšys jiems (na dėžė) mes tik išgirdome neaiškų garsą- atsisukame (arbatą gėrėme) o ji sėdi jų vietoje- šuo ir katė aplink zuja uostinėja bando įlysti- o manoji krykštauja ir atsidžiaugt negali tiek dėmesio iš gyvūnų susilaukusi... (šuo mažiukas- ir katė nedidelė) Dar- šiandieną ji išmoko vaikyti katę... Yra tokia meškerytė skirta žaisti su kate- ant gumos galo pririšta barškanti pelytė- manoji tiek vaikė katę... kad mes atsistebėt negalėjom... juk tik metukai- o kuo puikiausiai supranta ką daryti.

Na ir viską vainikavo pati pabaiga... vebleno vebleno ji panosiai kažką ir garsiai ištarė "kalė" ant šuns blink.gif , kiek mes juokėmės... Bet čia šiaip- tik skiemenys- nes tokio žodžio ji niekada negirdėjo tongue.gif tačiau kiek juoko buvo... 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tuoj bus trys,mėgsta vandeniniais dažais piešti.Aš jai paruošiu virtuvėj,užkloju celofanu stalą,padedu dažus,vandens.Žodžiu,piešia,maliavoja patenkinta.Išeinu iš virtuvės,tylu... g.gif ateinu,sausainius spalvina... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau čia jūsų vaikų pokštų ,kaip balkone uždaro ir apsiraminau,nes galvojau,kad su mano vaiku kažkas ne taip blink.gif Migdžiau balkone brolį,durys buvo uždarytos,o dukrytė priėjo ir pakėlė rankeną į viršų doh.gif Supanikavau,kviečiu,aiškinu,kaip atidaryti,kažką pabandė ir nuėjo sau.Sakau,ateik,išleisk mamą,o ji man sako:"tuoj ateisiu,mama",o pati užsidegė stalinę lempą,pasiėmė knygutę ir skaito ramiakė doh.gif ot,galvoja,nuo mamos pailsėsiu ax.gif Šiaip ne taip priprašiau,tai įmetė mobilų pro kitą pravertą langą,tai paskambinau vyrui,uždarė žmogus parduotuvę ir atvažiavo manęs išlaisvint rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
oj pagaminau vitamino C savo mazyliui jusu istorijas beskaitydama lotuliukas.gif
kai mano broliukui buvo kokie 3 m., kartu su mama vaziavome troleibusu. broliui visada buvo duodamas ismusti talonelis,todel ir takart pareikalavo. kadangi vaziuoti reikejo tik viena stotele, mama pasake,kad nereikia ir vaziuosim "zuikiu". o jis ant viso troleibuso paleido dudas: "nenoriu zuikiu" lotuliukas.gif teko musti taloneli ax.gif
Atsakyti
viska perskaiciau smile.gif nerealus vaikai smile.gif ten su tais sausainiais kur spalvina tai luzau is vis.
o maniske dar vakar pridirbo :
kol as siurbiau kambarius, tai ji is siukslines (cia idomiausias "daiktas" visuose namuose) istrauke salotu indeli, ir islaise ten likusi majoneza po visa virtuve, kol as valiau, tai ji is prieskambario stalciaus isitrauke mano blakstienu tusa, nu galvoju tegu nesioja, bet taip man beziurint ka ji daro, ji ta tusa atsisuko, as net isiziot nespejau, o ji kai tepe sau palei aki! Privargau kol nuploviau, atrode tragiskai...
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 28, 11:01)
geras su ta siuksliu deze,  kur batas dingo. . pas mus ji yra toks stebuklingas daiktas kuriame dingsta arbatiniai sauksteliai.  g.gif

Pas mus irgi i siuksliadeze sauksteliai keliauja; kaip beje ir buto raktai doh.gif
Atsakyti