Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(mamacka22 @ 2008 02 22, 17:53)
nepykit cia truputi ne i tema bet noriu patart,tikrai nemeskit telefono lauk mano pipiras praejusia savaite ir tecio ir mano telefus sumete i klozeta blink.gif  blink.gif bet nei meistru nereikejo,padekit kur gautu daugiau silumos palaukit 2-3 dienas,tik pries tai kiek galima isardykit.kai visiskai isdzius turetu veikt.mums meistrai irgi buvo nurase tuos telefus,bet patys pasitaisem biggrin.gif  cool.gif

Labai ačiū už patarimą smile.gif . Viską išbandžiau ,deja...
Atsakyti
Turim toki metoda pries ozius, kai verkia liepiu greit nusisluostyti asaras, eiti i WC issipusti nosytes ir tada jau taikomes:buciuojames, apsikabiname, stiprasome ax.gif Syryt maze laksto po namus, bata pasiemusi pradejo grauzti, kol kita valiau, tai supykusi pasakiau, kad liksi viena namie ir galesi batus grauzti, o as i lauka viena eisiu blush2.gif Aisku i asaras, tada mano metodas su asaru sluostymo, nosies issiputimu ir baigiam cia tuos cirkus, bet snd programa kitokia buvo:
Nusisluoste asaras, issipute nosi..ir man paciai liepe issipusti nosi doh.gif
Atsakyti
maniškė kažkuriam laikui aprimo, na ramu,tai ramu
bet kai atėjo prie manęs supratau ramybės priežastį
štai kokia ji
jo buvo visur ir akyse ir nosyje
kol nuploviau. nemuiluosi gi nosies ar akių
Atsakyti
O pas mus, toje pat laiptineje gyvena ponia Ikyrybe:tai laiptine per retai plauname(uzkabinau grafika dabar, kad lygiosios butu doh.gif ), tai siuksles blogai, kad uz duru pasistateme(nors sunku vienoje rankoje kleckuti laikyti, su kita apsirengti ir dar siuksles is dezes iskrauti, tai sudedu i maiseli, uzsiru ir pastatau uz duru, tada apsirengiame ir isnesame eidamos i darbeli ir darzeli) ir duoda nuolat per skambuti su dar viena, eiline"nelaime" doh.gif
Sedime su drauge, kavute gurksnojame ir vel skambuti..Mamates reakcija:
-Nu ko ta varna dar nori?! gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Pakalbejau, paaiskinau, kad ir po jos kilimeliu isvaliau, ne tik po kitos kaimynes ir savo doh.gif ir uzdariau duris.Staiga, vel skambutis, mazoji ibega i virtuve suraukusi nosyte, trepteli koja ir uzrekia:
-Kar kaaaarrr atejo!
Mireme su drauge! lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 02 28, 16:22)
maniškė kažkuriam laikui aprimo, na ramu,tai ramu
bet kai atėjo prie manęs supratau ramybės priežastį
štai kokia ji
jo buvo visur ir akyse ir nosyje
kol nuploviau. nemuiluosi gi nosies ar akių

o Dieve! lotuliukas.gif is akiu matyti:mazoji padauza rolleyes.gif musiske irgi viena diena pasigrazino ir namus perdekoravo:ispaise spinta, linoliauma, veidrodzius ir savo medini arkliuka, o, kad per mazai nebutu, tai dar raudonu flomasteriu rankas ir ausis apsipaise doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pamaiva-22: 05 kovo 2008 - 13:28
nagi mamos kur dingot su vaiku isdaigom ? smile.gif
Atsakyti
su savo chuliganu vaikstau per parduotuves.pribega prie liemeneles,prisideda ja ir saukia:mama,zek,mano papai!ot geras daiktas cia! apsimetu,kad nematau,tai jis pribega ir dar kelis kartus ta pati kartoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 02 24, 20:44)
na cia jau nebejuokinga schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

tikrai taip
Atsakyti
QUOTE(SSandrute @ 2008 03 13, 22:31)
su savo chuliganu vaikstau per parduotuves.pribega prie  liemeneles,prisideda ja ir saukia:mama,zek,mano papai!ot geras daiktas cia! apsimetu,kad nematau,tai jis pribega ir dar kelis kartus ta pati kartoja  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o manoji parduotuvej irgi padare bajeri lindi prie liemneliu ir buvo toks megztinis su kutosai tai liemeneles pakaba uzsikabino tai kai pradejo tystis. ir sauka mama padek papai uzsikabino. gerai kad airiai nesuprato blush2.gif o vyro brolis sako na va dabar turesi papus pirkti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SSandrute @ 2008 03 13, 20:31)
su savo chuliganu vaikstau per parduotuves.pribega prie  liemeneles,prisideda ja ir saukia:mama,zek,mano papai!ot geras daiktas cia! apsimetu,kad nematau,tai jis pribega ir dar kelis kartus ta pati kartoja  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(ritperliukas @ 2008 03 14, 13:25)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o manoji parduotuvej irgi padare bajeri lindi prie liemneliu ir buvo toks megztinis su kutosai tai liemeneles pakaba uzsikabino tai kai pradejo tystis. ir sauka mama padek papai uzsikabino. gerai kad  airiai  nesuprato blush2.gif o vyro brolis sako na va dabar turesi papus pirkti.  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mergaitei metukai, jau moka parodyti ate ate ir pasakyti...Apsipirkinejom maximoj prie kasos ir ja uzkalboino pardaveja, aisku atsisveikinant kaip yra ismokusi mojuoja ate ir garsiai rekia ate ate...mes ja isisodine i vezima ir vaziuojame link isejimo pro visas kasas pilnas zmoniu, o ji visiems mojuoja ir garsiai rekia ate ate...biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indi_111 @ 2008 03 15, 14:32)
Mano mergaitei metukai, jau moka parodyti ate ate ir pasakyti...Apsipirkinejom maximoj prie kasos ir ja uzkalboino pardaveja, aisku atsisveikinant kaip yra ismokusi mojuoja ate ir garsiai rekia ate ate...mes ja isisodine i vezima ir vaziuojame link isejimo pro visas kasas pilnas zmoniu, o ji visiems mojuoja ir garsiai rekia ate ate...biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien ryte nubudo pirma Noryte ir sako stovedama lovytej:-mama,ziek,mama,ziek..As vos akis pramerkiu ziuriu stovi be pizaminiu kelniu ir be pamperso doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti