Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(Deimike @ 2009 08 05, 15:57)
ir as manau, kad kai vaikas pats patiria tada supranta, nes irgi nelabai veikia negalima... tik va, kad jam neveikia "negalima" ir elektryte sad.gif tai tete visas rozetes beveik atjunge namie, tik kelias uzkampiuose paliko. nes jis gatavas nulupoti ja, neina tik skyluciu uzkisti...

Su elektra jau sudėtingiau unsure.gif Turbut elgtumės taip pat, kad tik nelaimė neatsitiktų unsure.gif nes, neduok Dieve, antro karto jau gali ir nebereikėti unsure.gif Po kurio laiko manyčiau turėti susirasti kitą susidomėjimo objektą mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
nespeja strebinti musu mazi zmogeliukai savo originalumu ir sugebejimu kresti vis idomesnius ir juokingesnius pokstus:))) gera, pasidaro, prisiminus, jog kazkada ir mes tokios buvome....smile.gif)) ax.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
na, kur musu isdaigininkai?
Atsakyti
maniskis karta buvo be pamperio paleistas ir nesuziurejom, kai jis nuejo i virtuve, pakakojo ir visa tai eme placiais ranku mostais mozot po grindis... ant peduciu uzsidejo, aplink save ismozojo, kai radau ji tai ir sokas buvo ir juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 09 02, 21:26)
maniskis karta buvo be pamperio paleistas ir nesuziurejom, kai jis nuejo i virtuve, pakakojo ir visa tai eme placiais ranku mostais mozot po grindis... ant peduciu uzsidejo, aplink save ismozojo, kai radau ji tai ir sokas buvo ir juoko biggrin.gif

as panasu vaizda prisimenu kai augo dukterecia smile.gif dar pamenu kaip paskui ja maudziau visa kakluota doh.gif
Atsakyti
na maniskiai tai kaime seneliui i guinius batus prikrove pjuvenu. Kadangi senelis sureagavo tia paskui kraudavo ir kraudavo kai jis nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 09 08, 21:29)
na maniskiai tai kaime seneliui i guinius batus prikrove pjuvenu. Kadangi senelis sureagavo tia paskui kraudavo ir kraudavo kai jis nemato  lotuliukas.gif

oi, mes ryt i kaima siausiam, kazi kokiu sunybiu pridirbs... tikiuosi avilio kokio neisvers, nes ten bitynas yra... brrr, bijau, nezinau ar alergiskas... na, bet tikekimes visko gerai smile.gif
Atsakyti
na, atrodo apsiejom be dideliu sunybiu smile.gif tik pasitiuskenimai vandens kibire, kelios nurautos gelytes ir truputi per stipriai pamyletas katinukas... liko gyvas be suzeidimu, bet taip norejosi pamyleti jam ta katina...
Atsakyti
Prieš porą dienų mažoji iškrėtė išdaigą. Daviau savo rankinuką trumpam pažaisti, aišku prieš tai viską iškrausčius. Aš tvarkausi, galvoju ko ji čia tokia rami g.gif Prieinu arčiau eina nuo jos mėtų kvapas, o ji pasirodo rado rankinės labai mažoj kišenėlėj kramtomą gumą, kurią aš visai pamiršau doh.gif Paprašiau gražiai, tai ištraukė iš burnos ir atidavė. Nu bet buvo labai linksma, ne kiek jai, bet kiek man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Selma*: 15 spalio 2009 - 22:20

oi maniskis tai labai megsta rankinuka kraustyti, tik ,kad pas mane nieko ten tokio nebuna, tai su prieziura mano leidziu. O siaip, tai kai griztu is parduotuves tai butinai turi apsniukstineti pirkiniu krepsi smile.gif ir jei randa pieno maiseli butinai pamyli ir tada siaip taip atiduoda, kad padeciau i saldytuva smile.gif
Atsakyti