Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

Maniškis tai vieną kart svečiuose užmigo, tai vyras ant rankų palaikyt sumanė, kol iki namų palėksim mašina, o pakeliui jis atsibudo ir ištraukė raktelius iš spynelės važiuojančiai mašinai. Nu ir išsigandom doh.gif . O neseniai pasiėmęs kaušelį nuo mišinuko nuėjo pas šunį, ir pasisemdamas juo išgėrė visą vandenį, o po kiekvieno kaušelio sako mmm, taip ir išgirdau kad kažką negero daro. Ir išvis, jei minute tylu, reiškia jau kažką blogo dirba doh.gif
Atsakyti
Tai jau taip - jei tyla - baisu ir eiti i kambari smile.gif nes tikrai kazka negerai isdarineja smile.gif
Maniskis kaime ir miegoti pas suni i buda lindo, ir valgyti eme is suns... nieko... sako pas sunis svaresne burna nei pas mus... aisku nereikia , kad tai taptu kasdienybe.

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimike: 02 lapkričio 2009 - 11:38
Oi išdaigininkai visi lotuliukas.gif

QUOTE(Aurėja @ 2009 10 16, 12:09)
prieš pora dienų mano dvimetė iškrėtė savo pirmą didesnę išdaigą  doh.gif

susiruošėme vakare  į parduotuvę, aprengiau vaiką ir paprašiau ramiai palaukti koridoriuje, kol aš nueisiu į automobilį pritvirtinti autokėdutę. Kadangi gyvename nuosavame name, auto stovi vos už dviejų metrų nuo durų  ( visada drąsiai palikdavau  mažąją kai reikėdavo išeiti į kiemą atsinešti malkų, šiukšles išnešti ar į automobilį daiktus sunešti).  Vos išėjau link automobilio, man už nugaros pasigirdo lauko durų rakto trakštelėjimas  blink.gif  mečiau autokėdutę, puoliau prie durų ir matau (durys stiklinės) kaip mažoji pasistiebus ant pirštų galų suka raktą iš vidaus  ax.gif čiupau už rankenos -  užsirakinus!!! nutirpau ir širdis nusirito į kulnus. Mobilus telefonas ir visi raktai liko namo viduje, laimė, kad striukę užsimečiau, nes dažniausiai išlekiu trumpam net neapsirengus šilčiau... 
Praleidau lauke pusvalandį, komanduodama dukrytei, kad ši suktų raktą, po to kad visai ištrauktų raktą (maniau kad po kiek laiko vis tiek iš darbo grįš vyras ir atrakins iš lauko savo raktu, jei tik mažylei pavyks jį iš vidaus ištraukti), bet niekas jai nepavyko - nei atrakint, nei ištraukt  verysad.gif  galiausiai priprašiau kad atsineštų mažą kėdutę. atsinešė.  tada sakau einam prie kitų durų. Iš sodo pusės pas mus yra stiklinės durys-langai  iki žemės , kurios atsidaro pasukus rankeną - kaip visi šiuolaikiniai langai.  Dukrytė klusniai pasistatė kėdutę ir mėgino pagal mano rodymus kelti rankeną aukštyn.    Po kokių 10 minučių bandymų, jai pavyko kilstelt rankeną ir tada jau aš pradėjau šokinėt iš džiaugsmo, ploti rankom, girti kad šaunuolė,  o ji susipratus, kad labai gerai daro ėmė ir iki galo pakėlė rankeną  karsta.gif  taip aš per svetainę patekau vidun. 

visą tą laiką panikavau lauke tik aš, o ji tik šypsojosi ir mojavo man rankutėm linksmai  lotuliukas.gif nė kiek neišsigandus.  Laimė, kad jai mano komandos iš lauko neatsibodo ir ji nesugalvojo nueiti  žaisti į antrą aukštą  biggrin.gif

Apturėjau pamoką, nuo šiol net minutei į lauką neišeinu be rakto  cool.gif

thumbup.gif viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
ir kaimynams turėjo gražiai atrodyti mamytė prie durų biggrin.gif
Atsakyti
maniskis visas savo soskes sumete i wc kai reikejo ji miegot guldyt nors uzmusk neradau nei vienos soskes o triuksmo buvo siaip ne taip uzmigo o as nuejau i wc kai atidariau dangti ciut infarkto negavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisiuk @ 2009 11 02, 17:37)
maniskis visas savo soskes sumete i wc kai reikejo ji miegot guldyt nors uzmusk neradau nei vienos soskes o triuksmo buvo siaip ne taip uzmigo o as nuejau i wc kai atidariau dangti ciut infarkto negavau doh.gif

gal jis taip atsisveikino su kudikyste smile.gif
Atsakyti
Mūsų pirmasis pokštas buvo, kai buvo 1.4 men, tada tetis laabai skubėjo, nusiskuto barzdą ir padėjo peiliuką ans vonios krašto ir išlėkė....tai mano mažoji irgi nusiskuto, gavom porą įbrėžimų ant žandų gydyti vaistukais, pirma reakcija buvo šokas, bet paskui tai juokėmės, o krikšto tėvelis ir dabar dar sako, kad vaikas matyt kažkur ruošėsi, nusiskuto, atsiprausė, tik kremo po skutimosi neturėjo.... ax.gif o dabar tai pokštauja abi, vienai 2,5 metų, kitai 10 mėn...tai vaizdelis būna, kai didžioji mažąją išpiešia vandeniniais dažais ir juokiasi abi patenkintos, vaivorykštės spalvom išsipiešusios...
Atsakyti
Ko tie vaikuciai tik nepridaro.
Mano mazooji jau tiek sunybiu yra prikretui, kad ojojoj, visu turbut nesurasytum.
Pvz, siemet per velykas, mergytei buvo 1m 6men, visi vaikstinejom kieme, o ji isilipo i masina ir uzsirakino is vidaus, beje, masinos rakteliai su pulteliu buvo like viduje, ilgokai pavargom, kol isaiskinom, kaip atrakinti durles.
Dar vienas nuotykis - mergytei 1m8men - namie tylu tylu... keista... kazkas ne taip, apeinu viu kambarius nera, o ji tualete kisa ranksluostuka i wc, taip pasiemia vandens ir siurbia su burnyte smile.gif))))
2m pradejo rasineti ant sienu, visuose kampuose prideta jos parasu, ant stalo koju taip pat smile.gif)))

Atsakyti
maniske daug visokiu isdaigu pridaro lotuliukas.gif bet va ne perseniausiai nuejom i akropoli tai bevaikstant po pardes jau pries iseinant ziuriu kazka rankoj turi klausiu kas ten?o ji man atsake-cia manio biggrin.gif o paskui ziuriu batu saukstas oi kaip geda pasidare doh.gif tai paskui ta pacia diena nuvarem i oza ir ten is batu pardes na bet sy kart ne sauksta o pardes kazkokias statuleles nesesi tai spejau atimt,na o paskui dar prismoj zirneliu stiklaini sudauze doh.gif blink.gif tai jau nei pyk nei juokis biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Aš parodysiu pirmąją išdaigą smile.gif, Urtei buvo 10 mėnesių, po įtartinai ilgos tylos pamačiau tokį vaizdą:
user posted image
user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
zaisliukai puodelyje, mobilieji telefonai vandenyje, isspausta kremine pudra - praeitis biggrin.gif paskutinis linksmas pokstas, kai rado mano plauku tiesintuva ir atsistojes priesais veidrodi "tiesino" biggrin.gif be abejo rankineje rades kosmetikos "zino" ka su ja reikia daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
NUOTRAUKYTES TOPINES thumbup.gif
Atsakyti