Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pokštai

QUOTE(Deimike @ 2010 02 12, 20:35)
ojej, kai as tokia  "trizna" del vaiko tai buciau musek i ligonine vezus, ar bent paskambinus i greitaja paklausti ka daryti... brrr, net baisu pagalvoti.

nu supranti, mes irgi jau norėjom skambint, bet taip išėjo, kad kai paskambinom pasakė, kad jeigu per naktį išsivems, tai tuomet nieko, bet jeigu kas nors bus su skrandžiu ir nepraeis iki ryto, tai vest būtinai pas gydytoją ir žiūrėt ką daryt. tik jau negalvok, kad mes neprižiūrėjom vaiko. jis su mano senele burbulus muilo pūtė, o paskui senelė į kažką žvilgtelėjo (man rodos, kad į laukus, nes mes buvom kaime) nežinau kodėl. tai va, mes palikom juos abudu ir aš greit nuskubėjau į virtuve atnešt maisto. o močiutė man pasakojo, kad tas tik šliūkšt į burną muilo burbulų skysčio, na, siaubingu greičiu. paskui nurijo ir aš atbėgau... kai niršau ant viso pasaulio, tik ne ant vaiko. nežinojau ką ir daryt..... ir tada prasidėjo....
Atsakyti
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 15, 13:38)
nu supranti, mes irgi jau norėjom skambint, bet taip išėjo, kad kai paskambinom pasakė, kad jeigu per naktį išsivems, tai tuomet nieko, bet jeigu kas nors bus su skrandžiu ir nepraeis iki ryto, tai vest būtinai pas gydytoją ir žiūrėt ką daryt. tik jau negalvok, kad mes neprižiūrėjom vaiko. jis su mano senele burbulus muilo pūtė, o paskui senelė į kažką žvilgtelėjo (man rodos, kad į laukus, nes mes buvom kaime) nežinau kodėl. tai va, mes palikom juos abudu ir aš greit nuskubėjau į virtuve atnešt maisto. o močiutė man pasakojo, kad tas tik šliūkšt į burną muilo burbulų skysčio, na, siaubingu greičiu. paskui nurijo ir aš atbėgau... kai niršau ant viso pasaulio, tik ne ant vaiko. nežinojau ką ir daryt..... ir tada prasidėjo....

tikrai negalvoj, kad nepriziurimas vaikas... taip pagalvoti gali tik neturinti vaiku, manau, nes maniskis irgi visas sunybes padaro rodos tik akimirkai nepaziuriu... pukiai suprantu, tik labai issigasciau tokioj situacijoj.
Atsakyti
QUOTE(Deimike @ 2010 02 14, 23:11)
tikrai negalvoj, kad nepriziurimas vaikas... taip pagalvoti gali tik neturinti vaiku, manau, nes maniskis irgi visas sunybes padaro rodos tik akimirkai nepaziuriu... pukiai suprantu, tik labai issigasciau tokioj situacijoj.

Aš irgi išsigandau buvau nevilty verysad.gif , tik visi mane ramino, o aš girdėt nieko nenorėjau. tik puoliau remtis žiniomis - ką daryti tokiu metu ir atveju. žinojau, kad pult į depresijas ir paniką - ne geriausias būdas. todėl susitvardžiau ir ėmiau veikti. bet nespėjau veikt, jau jis pradėjo į kibirą... na, tada su vyru abu paskambinom gydytojai ir paklausėm ką daryt tai kaip ir sakiau, ji pasakė, kad tegul išsivemia, o kaip bus ryte - jeigu kažkas vis vien bus negerai, tai būtinai nedelsiant pas gydytoją. na, o ryte jau viskas kai ir praėjo...
ačiū kad supranti smile.gif esi šauni mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivikaliux @ 2010 02 19, 21:03)
Aš irgi išsigandau buvau nevilty verysad.gif , tik visi mane ramino, o aš girdėt nieko nenorėjau. tik puoliau remtis žiniomis - ką daryti tokiu metu ir atveju. žinojau, kad pult į depresijas ir paniką - ne geriausias būdas. todėl susitvardžiau ir ėmiau veikti. bet nespėjau veikt, jau jis pradėjo į kibirą... na, tada su vyru abu paskambinom gydytojai ir paklausėm ką daryt tai kaip ir sakiau, ji pasakė, kad tegul išsivemia, o kaip bus ryte - jeigu kažkas vis vien bus negerai, tai būtinai nedelsiant pas gydytoją. na, o ryte jau viskas kai ir praėjo...
ačiū kad supranti  smile.gif  esi šauni mama smile.gif

na, kai viskas baigiasi tada jau prisiminti tik belieka linksmai ar kazkaip kitai... svabu gerai baigiasi smile.gif
Atsakyti
kur naujos isdaigos?
Atsakyti
Pasiliko vyras vienas namie ir nuejo migdyti sunaus tada gal jam buvo apie 1.5 m,kaip dabar atsimenu buvo vasara,na ka tetis uzmigo o sunus ne,tai ir isejo laimes ieskoti.Gyvename nuosavame name,tai vyrukas isejo i kiema pasileido vilkini suni ir tiesiai pro vartus,tai visa laime kad kaimyne stovejo prie lango ir pamate mano sunu smile.gif parvede namo paskambino i duris o ten tetis uzsimiegojas atidaro,tai kaimyne sako: ka sunu pramiegojai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikiene @ 2010 03 08, 17:27)
Pasiliko vyras  vienas namie ir nuejo migdyti sunaus tada gal jam buvo apie 1.5 m,kaip dabar atsimenu buvo vasara,na ka tetis uzmigo o sunus ne,tai ir isejo laimes ieskoti.Gyvename nuosavame name,tai vyrukas isejo i kiema pasileido vilkini suni ir tiesiai pro vartus,tai visa laime kad kaimyne stovejo prie lango ir pamate mano sunu smile.gif parvede namo paskambino i duris o ten tetis uzsimiegojas atidaro,tai kaimyne sako: ka sunu pramiegojai biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikiene @ 2010 03 08, 17:27)
Pasiliko vyras  vienas namie ir nuejo migdyti sunaus tada gal jam buvo apie 1.5 m,kaip dabar atsimenu buvo vasara,na ka tetis uzmigo o sunus ne,tai ir isejo laimes ieskoti.Gyvename nuosavame name,tai vyrukas isejo i kiema pasileido vilkini suni ir tiesiai pro vartus,tai visa laime kad kaimyne stovejo prie lango ir pamate mano sunu smile.gif parvede namo paskambino i duris o ten tetis uzsimiegojas atidaro,tai kaimyne sako: ka sunu pramiegojai biggrin.gif

cia jau kombinuota tetes ir sunaus isdaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinikiene @ 2010 03 08, 16:27)

Gerai,kad kaimynė pamatė doh.gif
Atsakyti
soske.gif
Atsakyti
QUOTE(dajna @ 2010 02 12, 19:13)
musu pirma isdaiga tokia : biggrin.gif
geriau kava miegamajam ir padejau puodeli ant spinteles ,o lovele netoli ,tai va radom vaika visa kavina tirsciais,ir visa lovele tirsciuose skendo doh.gif

mūsų lygiai tokia pati smile.gif

ai dar lovytę savo sulaužė, klibino klibino ir išklibino vieną galą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2010 03 26, 12:49)
mūsų lygiai tokia pati  smile.gif

ai dar lovytę savo sulaužė, klibino klibino ir išklibino vieną galą  doh.gif

oi su tom kavom, Mamos , atsargiai - gulejom ligoninej, tai daug vaiku nusiplike jau net pastovejusia kava, ne tik ka uzpilta... salta iskrapstyti linksma, bet karsta pagriebti - oi
Atsakyti