Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Merginos, as isivaizduoju, kaip tarpviete siuva, bet kaip, pvz, gimdos kakleli? Juk jis giliai yra - kaip ten matyti ka siuti ir kaip pasiekti? Siaip idomu pasidare...
Atsakyti
plysau neblogai, bet nieko nejauciau-po visu ''malonumu'' sitas daktarelis su didele adata tarpkojy tebuvo juokingas siurrealistinis mirazas (apie kuri veliau vyras papasakojo, gal buciau ne neprisiminus). o kaip pries gimdydama sito bijojau... lotuliukas.gif
Atsakyti
buciau buvus pavyzdinga gimdyve,jei būtų nereikėję siūt.per visus sąrėmius nei garso OI neišleidau.bet pakol mane siuvo, aš balsą prarėkiau.kitą dieną neiškalbejau lotuliukas.gif dabar net gėda prisimint blush2.gif siuvo daug,viduj dviejose vietose ir isorej...
Atsakyti
QUOTE(Silwwerija @ 2008 07 01, 15:57)
buciau buvus pavyzdinga gimdyve,jei būtų nereikėję siūt.per visus sąrėmius nei garso OI neišleidau.bet pakol mane siuvo, aš balsą prarėkiau.kitą dieną neiškalbejau lotuliukas.gif dabar net gėda prisimint blush2.gif siuvo daug,viduj dviejose vietose ir isorej...

Be nuskausminimo siuvo??? blink.gif Na, jei per gimdyma nenumirciau, tai numirciau, kai gyva siuvinetu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai lidokainą suleido prieš siūvant.
Atsakyti
man, kai siuvo, tai dar epiduras veike, jutau tik bakst tokius, bet neskaudejo. Specialiai nieko neleido.
Atsakyti
kadangi per abu gimdymus plysau labai mazai, tai nieks nenuskausmino ax.gif
Atsakyti
jei buvo naudota epidura, tai buna epidurinis nuskausminimas, jei ne, tuomet vietinius suleidzia
Atsakyti
man vis dar veike epidurinis nuskausminimas, bet papildomai dar suleido kazkokius nuskausminamus i vena ir dar i tarpviete kazkokiu vaistuku papurske
Atsakyti
man nuskausmino ir kaip kirpo ir kaipsiuvo wub.gif cia jau nuo gydytojo priklauso, nesuprantu kaip jei gali siuti gyvai blink.gif gi ne karo metas doh.gif

nors as ir plysau 3vietose ir kirpo 2 vietose, o dar ir viduj viskas isdraskyta buvo nuo repliu unsure.gif gal pagailejo manes biggrin.gif pagalvojo kur jau cia siusi ja be nuskausminamuju, nors nustebau kad net kirpant man nuskausmino wub.gif
Atsakyti
Pries siuvant ir man suleido lidokaina, bet visus adatos dygsnius jauciau. Dar gydytojos klausiau: ar vaistai tikrai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Nereikia bijot. Siuvimas visai man neskausmingas, nes nuskausmino. O po to tik saldu buvo kokias dvi savaites. doh.gif
Atsakyti