Kad mane kirpo sužinojau tik tada, kai prisistatė akušerė su siuvimo įrankiais
. Aš čia sau guliu visa laiminga, sūnelis ant krūtinės
, visi skausmai pamiršti, o iš manęs atima vaikiuką ir sako ''dabar reik tave susiūt'', aš ''ką susiūt?''
. Vaistų suleido, bet vistiek buvo labai nemalonu, jaučiau kiekvieną dūrį ir patempimą. (Net dabar šiurpas nukrėtė pagalvojus apie tą jausmą.)
Na man tai suleido nuskausminanciu, bet jutau as kaip siules dare, tas siulo traukimas man siurpa kele brrr
o siaip jokio skausmo nejutau
Po gimdymo turejau daug plysimu...Tai,kai pamaciau dar adata su siulais,net surikau:nuskausminkite,o tai neatsakau uz savo veiksmus!Mano gimdymas buvo sunkus,tad nebenorejau nieko.Uzdejo man vaikeli ant krutines,suleido nuskausminamuosius ir tada susiuvo.Nieko nejauciau.
Dabar jau nuskausmina.
Mano mama kai mane gimde, tai nenuskausmino. Dave linksminanchiu duju ikviepti ir rankas laike daktaras-vyras. Kai ji isikibo is skausm jam i ranka, tai tas tare: "Oho kiek jiegu dar liko... galetum ir dar viena gimdyti..."
Tai kad taip. O kerpa tai tikrai be nuskausminamuju
per stangas... Nieko nejauti atseit. Bet kol kas nezinau dar.
Mano mama kai mane gimde, tai nenuskausmino. Dave linksminanchiu duju ikviepti ir rankas laike daktaras-vyras. Kai ji isikibo is skausm jam i ranka, tai tas tare: "Oho kiek jiegu dar liko... galetum ir dar viena gimdyti..."
Tai kad taip. O kerpa tai tikrai be nuskausminamuju
Siuvo dvi valandas su narkoze, tai nieko nejutau - smagumas prasidėjo pasibaigus vaistų veikimui.
siuvo nenuskausminus. pasakė, kad nuo vaistų dar labiau sutinsta ir gyja sunkiau, skausmingiau. griežtai pareikalavau, kad nuskausmintų, tai vieną siūlę padarė su vaistais ale esminio skirtumo nepajutau... gal ir gerai, kad vaistų neprifarširavo, nes siuvo tik dvi siūles.
Nieko nejutau, tik po kokių 10 min pasakė kad jau baigta
Man nuskausmino,bet matyt vaistai neveike,susiuvo,"gyva mesa"
patikekit geraiu dar karta pagimdyti
la, ir mane siuvo, bet nepamenu...viskas buvo jau dzin... po viso "kaifo" gimdymo metu
suleido nuskausminamųjų ir susiuvo. šiek tiek jautėsi, bet tai jau niekis
Gimdžiau su epidūru, tai tuo pačiu su epidūru ir susiuvo, o dar žiūrėjau į sūnelį
, tai nieko ir nejaučiau.
Bet kai praėjo epidūro poveikis tai
skausmas buvo ojojoj.
gimdziau be nuskausminimo ir siuvo be jo. skausmas buvo,bet ziauriau tas garsas kai duria adata per oda