MAn jau gimymas ant nosies. LAnkytuose kursuose gydytojas primokino, kad siuvant PRIVALO daktarai nuskausminti. ir jei skauda vyrui liepta pakelti ir balsa ant daktaru ir REIKALAUTI nuskausminimo.
Man nuskausmino su purškiamu lidokainu,bet jis labai trumpai skausmą malšindavo,man vistiek skaudėjo
pries pat siuvant suleido svirksta nuskausminamuju
kazkaip naturaliai net klausimu niekam nekilo
zinoma vistiek nemalonu, bet jau ne tas galvoj buvo 
gimdziau vgn, pries 8 men.
gimdziau vgn, pries 8 men.
prieš siuvant gyd nieko man nesakiusi suleido nuskausminamuosius ( gimdžiau visai be jų ), po kokų 10 min dar kartą suleido, tai siuvimo visai nejutau 
gimdžiau VNG prieš 4mėn
gimdžiau VNG prieš 4mėn
Kai man siuvo nieko nenuskausmino, bet po baisiu saremiu nejauciau praktiskai nieko kai siuvo, nes uz saremius baisiau men nieko nebuvo
, skatino vaistais, gimdziai pries 6 metus.
QUOTE(Chippie @ 2008 11 26, 03:05)
as cia gal nelabai i tema, bet mazytis klausimelis, koks gyvenimas po siuvimo??? na po tu 10 dienu, kai jau ir vaikscioti ir sedeti ir tt galima. ar buna kokie skausmai ar nemalonus pojuciai ir tt na ir

Prieš kerpant suleido nuskausminamųjų tai kai kirpo nejaučiau, o siūnant irgi nieko nejutau, apart tempimo.
O sedėt galėjau normaliai po 2 sav, baisiausia buvo eit į tūliką didelio reikaliuko
Gimdžiau VGN
Man pries siuvant suleido nuskausminamuju. Gimdziau pries 6men Klaipedos GN.
QUOTE(Dovkyte @ 2006 11 26, 15:30)
Norejau paklaust visu jau pagimdziusiu mamyciu-ar suleidzia kokiu nuskausminamuju ar vietinio anestetiko ar kaip ten jis,kai siuva plysimus ar kirpima?Ir jei ne tai ar labai skauda?Gal kam ir kvailas klausimas pasirodys,bet as jau tuoj gimdysiu ir vis galvoju apie tai... 
nuskausmina, bet vis tiek labai skauda, tik tiek kad jau buna tas pats ka tau daro, nes buna didziulis nuovargis, as ir bijojau, bet buvo prazuvo, nieko jau nepamenu
Gimdziau Kaune, Mazylyje. Pries kerpant suleido vaistuku i ta vieta kur kirps, tai kirpimo nejauciau, bet paskui kai galvyte pasislinko, jauciau tempima ir deginima. O kai siuvo pradzioj nieko nejutau, paskui truputi dilgciojo. Bet kai zinai, kad jau viskas baigta, kad jau stebukliukas ant tecio ranku, tai guli sau isisiepus ir viskas buna dzin.
gimdziau klp ir suleido vaistukus ten, td siuvo, bet nepasakyciau, kad neskaudejo 
Papildyta:
juk kerpa tada kai jau vyksta gimdymas ir mato , kad nera kitos iseties, tai tau per pacia gimdyno eiga suleido vaistus, prakirpo ir toliau gimdei
siaip kerpa per saremi, kad mejaustum ir tikrai vaistu niekas neleidzia
Papildyta:
QUOTE(Dainuliuke @ 2009 01 02, 01:03)
Gimdziau Kaune, Mazylyje. Pries kerpant suleido vaistuku i ta vieta kur kirps, tai kirpimo nejauciau, bet paskui kai galvyte pasislinko, jauciau tempima ir deginima. O kai siuvo pradzioj nieko nejutau, paskui truputi dilgciojo. Bet kai zinai, kad jau viskas baigta, kad jau stebukliukas ant tecio ranku, tai guli sau isisiepus ir viskas buna dzin.

juk kerpa tada kai jau vyksta gimdymas ir mato , kad nera kitos iseties, tai tau per pacia gimdyno eiga suleido vaistus, prakirpo ir toliau gimdei
Kai pirma gimdziau klinikose, kai siuvo nieko nejauciau, nes buvo duota narkoze.Kai antra gimdziau teko pajausti, kaip skauda kai siuva, o ypac smagu kai uzpila spirito po siuvimo