Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

man tai leido ir tai nemalonu buvo bet neskaudejo.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reginamilos @ 2009 02 02, 01:29)
Man siuvo be nuskausminimo, bet as gimdziau su epiduru  smile.gif

Aš gimdžiau lygiai taip pat, ir jokio skausmo nejutau. Pradžioj net nesupratau ką ten daro lotuliukas.gif
Atsakyti
as gimdziau be nuskausminimo bet kai siuvo tai jau nuskausmino rolleyes.gif
Atsakyti
dabar galvoju ir neprisimenu-nuskausmino pries siuvima ar ne... g.gif gal but nuskausmino,nes siuvant nejutau skausmo,kol nepradejo siuti arciau uzpakaliuko...o jau visai salia,tai patikekit...man buvo skaudziau nei pats gimdymas unsure.gif
Atsakyti
Mane siuvo ne po plyšimo, o po kirpimo. Skaudėjo unsure.gif Bet ne todėl, kad nenuskausmino, o todėl, kad nesulaukė, kol vaistai suveiks. Nes tik suleido ir pradėjo siūti. cool.gif Nieko nesakiau, norėjosi, kad greičiau viskas baigtųsi.
Atsakyti
As gimdziau su nuskausminimu(epidura), plyso, nors ir nedaug, bet vis tiek siuvo. JOKIU nuskausminamuju neleido, nors ir gimdziau privacoj klinikoj, kur uz viska mokejau, tad jie turejo buti suinteresuoti mano komfortu (ir pinigeliais).

Kaip pareiske: "Gimdymas kur kas skausmingesnis uz siuvima, tai ko cia dabar raukaisi ir trukcioji, kai kiekviena siule darom? Gi epidura buvo. blink.gif Bet ji po gimdymo kaip ir nebeveikia! Ir jausmas tikrai bjaurus.

Tai pala, jeigu moku, tai tegu mane nuskausmina! O jiems, taip labai negraziai sakant, poxuj. Mokek, kiek nori, o daro, ka nori. schmoll.gif Nusivyliau.

Zodziu, jeigu antra karta gimdysiu, tikrai nekisiu pinigu i privacvias klinikas, kur atseit i tavo norus atsizvelgia. Kad ir kiek moketum, visu nuomone yra: "visos simtus metu gimde ir gerai buvo, tai nera cia ko issdirbinet".
Atsakyti
Aš gimdžiau naturaliai, bet siuvant nuskausmino, nieko nejutau... Veiksmas vyko VGN smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aleah @ 2009 03 20, 05:22)
As gimdziau su nuskausminimu(epidura), plyso, nors ir nedaug,  bet vis tiek siuvo. JOKIU nuskausminamuju neleido, nors ir gimdziau privacoj klinikoj, kur uz viska mokejau, tad jie turejo buti suinteresuoti mano komfortu (ir pinigeliais).

Kaip pareiske: "Gimdymas kur kas skausmingesnis uz siuvima, tai ko cia dabar raukaisi ir trukcioji, kai kiekviena siule darom? Gi epidura buvo. blink.gif Bet ji po gimdymo kaip ir nebeveikia! Ir jausmas tikrai bjaurus.

Tai pala, jeigu moku, tai tegu mane nuskausmina! O jiems, taip labai negraziai sakant, poxuj. Mokek, kiek nori, o daro, ka nori.  schmoll.gif Nusivyliau.

Zodziu, jeigu antra karta gimdysiu, tikrai nekisiu pinigu i privacvias klinikas, kur atseit i tavo norus atsizvelgia. Kad ir kiek moketum, visu nuomone yra: "visos simtus metu gimde ir gerai buvo, tai nera cia ko issdirbinet".

Na čia tai tikrai mane nustebino... doh.gif blink.gif Kad privačioje klinikoje taip buvo... unsure.gif
Atsakyti
Nuskausmino, bet vistiek jaučiau kaip siuvo doh.gif
Atsakyti
man leido ir kai kirpo ir kai siuvo blush2.gif
ir jauciau tik lengvucius bakstelejimus kai leido vaistukus, o poto nieko blush2.gif
Atsakyti
leido gal 5 vietose, bet nepadejo, teko kentet doh.gif
Atsakyti
man Klaipedos GN akusere siuvo. parode dvi ampules (nes tik atvaziavusi iskart ispleciau akis ir paklausiau - ar siuvant nuskausminsit pacios ar reiks anesteziologo prasyt (buvau prisiskaiciusi, kad siuvimas - antras gimdymas)). paaiskino, kad vaistai veikia kaip dantu nuskausminimas, o ir sudetis panasi - tik suleidus po minutes suveikia. vietoj vienos gavau dvi ampules. nieko nejutau. tik ta toki ganetinai slykstu vaizda isivaizdavau, nes gi matai kada ta adata pakyla ir nusileidzia... doh.gif
Atsakyti
gimdziau be nuskausminimo, kai siuvo suleido lidokaino, bet vistiek labai slykstus jausmas buvo, kai jauti kai adata duria. Tada sumasciau atsipalaiduot ir visa demesi sukoncentravau i mazyli ir npaskui nieko nejutau... Man tai baisiau uz vaiko gimdyma buvo placentos uzgimimas blink.gif blink.gif blink.gif , nzn kokdel bet akusere man labai, beproto skaudziai maige pilva kag uzgimtu greiciau ji blink.gif
Atsakyti