man suleido viena vietine lidokaino doze, kai sutikau, kad reik kirpti. o paskui apziureje, kad dar ir plysau, pries siudami suleido dar viena lidokaino doze. skausmo siuvimo metu nejutau jokio. paskui geriau stipresnius nuskausminancius pirmas tris paras, o paskui jau ir be ju ( nors recepta turejau dar savaitei ju) nebe taip labai skaudejo.
QUOTE(Kitte @ 2012 05 27, 15:23)
Vat sito ir as bijau
nes pries septynis metus ir man taip buvo, bet tikiuosi, kad sikart situacija bus kitokia 
Na baimes jau visos praejusios
O manęs tai pasiklausė, ar gali suleist nuskausminamųjų, kai pasakiau, kad gali, tada maloniai suleido, išaiškino, kad tik viena siūlė į raumenį, kitos į odą, nors man visiškai vienodai tada buvo
Žinoma, nemalonu, bet kai didieji skausmai kaip ranka nuimti dingo vos gimus dukrytei (net buvau tikra, kad neplyšau, nes visiškai nustojo skaudėt, bet pasirodo, kad vis dėlto prireikė siūt), tai tikrai siuvimas buvo gan greitas ir nelabai juntamas. Puiki mano gydytoja
As gimdydama plysau tai mane visiskai uzmigde, pabudau jau susiuta
jokio skausmo
QUOTE(Asarele02 @ 2012 07 13, 12:17)
oi, tai kokio lygio plysimas buvo, kad prireike pilnos anestezijos ji siuti?
As neplysau, mane sukarpe
Tai nuskausmino
Aš ir plyšau ir kirpo, bet nuskausminamuosius suleido, bet po sąrėmių skausmo, jau jokių baimių tokiems dalykams nebebuvo
Per pirma gimdyma plysau,tai skaudejo kai siuvo,nepamenu ar leido ar ne kazkokiu vaistu,per antraji atsimenu,kad suleido viena karta ,bet dar sakudejo ,tai dar suleido vaistu.
Aš šiek tiek įplyšau, nors gydytoja sakė, kad čia net nesiskaito plyšimas... bet siuvo kažkiek - ir absoliučiai nieko nejaučiau kai siuvo, tik siūlus mačiau, ir man neleido jokių nuskausminamųjų dėl tokio menko plyšimo...
galėjau iškart sėdėt.
Pries siudami papurske kazkokiu saldanciu vaistu,tai nelabai ka ir jauciau,bet akusere susiuvus mane po desimt minuciu pareiske kad dar reiktu pora siuliu padaryti,tai siuvo be nuskausminamuju ir nieko baisaus nejauciau,skaudejo bet ne taip jau stipriai
mane tai kirpo, o kai siuvo tai jauciau, o daktare vis sake, na jau dabar paskutini karta
QUOTE(bixe @ 2012 08 18, 16:45)
Aš šiek tiek įplyšau, nors gydytoja sakė, kad čia net nesiskaito plyšimas... bet siuvo kažkiek - ir absoliučiai nieko nejaučiau kai siuvo, tik siūlus mačiau, ir man neleido jokių nuskausminamųjų dėl tokio menko plyšimo...
galėjau iškart sėdėt. 
keista...
man tik truputi itruko ankstesnio gimdymo kirpimo siule, 1 laipsnio menkas iplysimas, tai vis tiek nuskausmino akusere siudama ir vis tiek tas siulo tempimo jausmas buvo.. Irgi iskart galejau sedeti be problemu, siuliu nesijaute, jos neskaudejo po siuvimo..