Dabar vel gimdymas neuzilgo laukia, tai kad plysiu ar teks siuti turbut labiau nei pacio gimdymo bijau
Nenoriu kitu gasdinti, bet man skaudejo kai siuvo ir net labai... O dar daktare kuri siuvo po pusvalandzio manes lopinejimo nusprende kad visgi ji pakvies kita daktara nes per smarkiai plysau ir ji mano jog jis geriau pabaigtu mane siuti... Koks pyktis sueme kai atejes daktaras pasake kad tures isimti jau padarytas siules (tos pirmai mane siuvusios daktares) ir pradeti darba is naujo
Nuskausminamuosius suleido ir ne viena karta bet tikrai viska jauciau.
Dabar vel gimdymas neuzilgo laukia, tai kad plysiu ar teks siuti turbut labiau nei pacio gimdymo bijau
Sveikos
Nezinau kaip kitur, bet pas mus - Alytuje - dar per paskaiteles akusere viska paaiskina del plysimu ir kirpimu. Jei mato, kad gali plysti, tai atlieka kirpima, bet pries tai papurskia kazkokiu saldanti poveiki turinciu purskaliuku ir tikrai nieko nejauti - nei kirpimo, nei siuvimo. Bent jau man taip buvo
Nezinau kaip kitur, bet pas mus - Alytuje - dar per paskaiteles akusere viska paaiskina del plysimu ir kirpimu. Jei mato, kad gali plysti, tai atlieka kirpima, bet pries tai papurskia kazkokiu saldanti poveiki turinciu purskaliuku ir tikrai nieko nejauti - nei kirpimo, nei siuvimo. Bent jau man taip buvo
Man kaio kirpo, tai jokio nuskausminimo nedare, kirpo zirklem ir viskas. Nors man jau tas pats buvo ka su manim daro, saremiai tokie stiprus, kad ten kirpimo net nejuciau
O siuvo su nuskausminimu-vaistus leido. Siaip vis pakenciama, kad jau matai savo vaikeli
QUOTE(Margout @ 2012 09 18, 21:20)
Man kaio kirpo, tai jokio nuskausminimo nedare, kirpo zirklem ir viskas. Nors man jau tas pats buvo ka su manim daro, saremiai tokie stiprus, kad ten kirpimo net nejuciau
O siuvo su nuskausminimu-vaistus leido. Siaip vis pakenciama, kad jau matai savo vaikeli 
QUOTE(zhiu @ 2012 09 11, 12:47)
Nenoriu kitu gasdinti, bet man skaudejo kai siuvo ir net labai... O dar daktare kuri siuvo po pusvalandzio manes lopinejimo nusprende kad visgi ji pakvies kita daktara nes per smarkiai plysau ir ji mano jog jis geriau pabaigtu mane siuti... Koks pyktis sueme kai atejes daktaras pasake kad tures isimti jau padarytas siules (tos pirmai mane siuvusios daktares) ir pradeti darba is naujo
Nuskausminamuosius suleido ir ne viena karta bet tikrai viska jauciau.

na nebijokit plysimo, nes dabar jeigu jau mato, kad galite plysti, tai ir kerpa is karto, viska uzsaldo, arba nuskausminamuju suleidzia ir nejausite tikrai kirpimo, o kai siuvo, bent jau man, tai siuvo gera pusvalandi, ir leido tris kartus vaistukus, tai kai jau praeidavo vaistuku poveikis, tada jausdavau idurima,pasakydavau kad jauciu ir vel suleidzia, taip ir turetu buti. tik dabar dar jauciu sedyne uztirpusia, pirmaji menesi po gimdymo tai sunku buvo, nes vaistuku poveikis toks kad uztirpusi sedyne 80procentu buna, dabar jau i pabaiga
Sveikos merginos,
Man ir nuskausmino, bet skaudejo laaabai, net nejutau malonumo kai maziuke gulejo ant krutines. Siuvo apie pusvalandi.
Man ir nuskausmino, bet skaudejo laaabai, net nejutau malonumo kai maziuke gulejo ant krutines. Siuvo apie pusvalandi.
QUOTE(Margout @ 2012 09 18, 20:20)
Man vien skaitant silpnumas apima visa kuna...saunuoles, Jus, mamos, kad tokius skausmus pereidamos dar ir pasakote, kad viskas pakenciama kai pamatai vaikeli... saunuoles tikrai!
Kai kirpo nejauciau, to skausmo buvo tiek, kad sunku buvo atskirti tuos skausmus, kas nuo gmdymo, kas no kirpimo
Siuvo su nuskausminimu, bet skaudejo labai labai ziauriai, neisivaizduoju kaip butu buve be nuskausminimo
Kirpo ir mane
pries tai nuskausmino, tai nieko absoliuciai nejauciau
, kai siuvo, tai jauciau tik adatos duri, daugiau nieko, susiuvo greitai, ir neskausmingai...
Ojojoj man po naujų gimdyt. Kažkaip nelabai baisu buvo kol čia skaitinėt nepradėjau, dabar jau bijau to siuvimo
Jei jau sakot kad ir su nuskausminimu siaubingai skauda
ir dar būna kad visą pusvalandį siuva
per tiek laiko galimą ir visą užpakalį nuo pietų iki šiaurės užsiūt. Tai kiek gi siūlių reikia? Ten gi nė tos vietos nėra kur tiek prakirpt. Viskas dabar panikuosiu visą savaitę, kol pamiršiu
Man dar klausimas kilo - tai kip jūs namo iš gimdymo namų parvažiuojat, jei po siuvimo sėdėt negalima???