Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Kai kerpa, tai nejauti to skausmo, o va kai siuva tai skauda (man taip buvo) nors ir su vaistukais g.gif verysad.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau su epidūru. Skausmas dingo 100%. Bet jaučiau pačius sąrėmius ir galėjau ramiai koncentruotis ties stumimu.
Atsakyti
Bet epidūras irgi turi savo minusų, pvz nugaros skausmas visam likusiam gyvenimui, bei negalėjimas keltis daugiau kaip 5kg.. aišku, čia komplikacija, ne visada taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 10 gruodžio 2012 - 12:16
QUOTE(mylima2007 @ 2012 12 10, 13:15)
Bet epidūras irgi turi savo minusų, pvz nugaros skausmas visam likusiam gyvenimui, bei negalėjimas keltis daugiau kaip 5kg.. aišku, čia komplikacija, ne visada taip.

nereikia nei su epidiuru gimdyti kad nugara skaudetu... as gimdziau pirma pries 5metus tai jau 5 metai skauda nugara,negaliu tverti skausmo,net y sriuba bulviu sunku pasiskusti,neistveriu pasilenkus,nes paskui vos atsilenkiu...gaila esu labai jauna geda kazkam pasakyti jog skauda,todel kenciu ax.gif
Atsakyti
Pirmą kartą kirpo, antrą - plyšau (nes kitur tyčia nekerpa- sako, lengviau ir greičiau gyja - gali būti). Kauno klinikose kirpo, bet kai jau siuvo, tai jokio vaistuko nepapurškė, net vėsinančio - tai žiauriai skaudėjo, o kai plyšau (kitame mieste gimdžiau) , tai kažko vis papurkšdavo ir beveik nejutau, kaip siuva...
g.gif Prašykit, kad nors kiek nuskausmintų...
Atsakyti
Pirmas su epiduru, tai nieko nejaučiau- nei plyšimo, nei siuvimo. Antras naturaliai. Įplyšo, vietiškai nuskausmino, siuvant jaučiau tik lengvą tempimą. Neskaudėjo.
Atsakyti
Truputi plysau, tai siuvo suleide vaistu i ta vieta
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 12 10, 12:15)

cia jau, sakyciau, labai rimta komplikacija blink.gif po epiduro nugara gal pora sav. paskaudejo ir viskas, o apie sunkumus, tai pasisaugojau irgi tik pirmasias savaites ir toliau variau jauciu i prieki, bet jei jau taip butu likusiam gyvenimui, nu nzn, grupe prasytis beliktu doh.gif
Atsakyti
Plyšau labai nedaug, sakė sukabino vos kelis kart. Staugiau. Man siuvimas buvo baisesnis už gimdymą. Prašiau nuskausminti, sako... taigi nuskausminau blink.gif Man taip neatrodė schmoll.gif Gimdymas kaip gimdymas, skauda, bet galima kantėt, žinai dėl ko skauda, o vet siuvimą prisimenu kaip baisiausią dalį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Unruuly @ 2012 12 07, 10:31)
Kai kerpa, tai nejauti to skausmo, o va kai siuva tai skauda (man taip buvo) nors ir su vaistukais g.gif  verysad.gif

Aš plyšau. Labai nedaug. Siuvo su vaistais. Jaučiau, kad kažką daro, bet skausmu to nepavadinčiau. Greičiau - krapštymu lotuliukas.gif Gal plyšimas buvo negilus, o gal nejaučiau, nes ant krūtinės šiltas nuskausminamasis gulėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Agė* @ 2012 12 24, 16:54)
Plyšau labai nedaug, sakė sukabino vos kelis kart. Staugiau. Man siuvimas buvo baisesnis už gimdymą. Prašiau nuskausminti, sako... taigi nuskausminau  blink.gif  Man taip neatrodė  schmoll.gif  Gimdymas  kaip gimdymas, skauda, bet galima kantėt, žinai dėl ko skauda, o vet siuvimą prisimenu kaip baisiausią dalį  verysad.gif

Man tas pats buvo. Truputi plysau, bet nieko. Bet pats siuvimas tikrai baisiau uz gimdya doh.gif kaip prisimenu, iki siol siurpuliukai nueina... Matyt gal pas ta pati gydytoja gymdem, irgi sake, kad nuskausmino, bet nieko panasaus nebuvo, cia tik nuraminimui, pasirodo, sako.
Atsakyti
As irgi plysau, nieko nejutau. kai siuvo irgi nepasakyciau, kad skaudejo, biski nemaloniai jautesi, ir bakstelejimus jutau, bet tikrai ne kazka tokio. nieko baisaus tas siuvimas. mane gijimo procesas labiau neramina, nes dabar persteti pradejo, gal biski dregmes pagavo. na dar tik keturios dienos praejo, gal susitvarkys viskas ax.gif
Atsakyti