Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

QUOTE(*Agė* @ 2012 12 24, 15:54)
Plyšau labai nedaug, sakė sukabino vos kelis kart. Staugiau. Man siuvimas buvo baisesnis už gimdymą. Prašiau nuskausminti, sako... taigi nuskausminau  blink.gif  Man taip neatrodė  schmoll.gif  Gimdymas  kaip gimdymas, skauda, bet galima kantėt, žinai dėl ko skauda, o vet siuvimą prisimenu kaip baisiausią dalį  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
sutinku visu 100 procentu.

Suplysau, beje labai daug, ir gimdos kaklelis plyso ir slapimtakis. Na bet siuvimas baisiau nei baisu.
Kirpimas tik viens ir yra, psio, skausmo kaip nebuta, o va jau siuvimas. Atrodo kad ten peltakiuoja o ne siuna, krapstosi rodos visa amzinybe, o kur dar skausmas... doh.gif Nuskausmino, papurske, po to dar karta suleido papildomai vaistu ir ... o gi siaubingai skaudejo. verysad.gif
Atsakyti
o tas randelis per laika keičiasi? šiandien išdrysau apžiūrėti randeli. siulu jau nematyti, bet tas randelis man atrodo i išorės pusę išsikėlė. gaila nežinau kaip atrodė kai tik susiuvo blush2.gif Dabar ten kur susiūta, ne vagelė, o tokia odos juostelė išsikėlė... kaži dar keisis kas nors ar taip ir liks?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 01 17, 12:03)
o tas randelis per laika keičiasi? šiandien išdrysau apžiūrėti randeli. siulu jau nematyti, bet tas randelis man atrodo i išorės pusę išsikėlė. gaila nežinau kaip atrodė kai tik susiuvo blush2.gif  Dabar ten kur susiūta, ne vagelė, o tokia odos juostelė išsikėlė... kaži dar keisis kas nors ar taip ir liks?

man po dviejų mėnesių jau nesijaučia rando smile.gif o irgi galvojau, kad susiūvo bele kaip ir kad taip ir liks.
Atsakyti
Kirpti neleidau. Sakiau jei plyšiu, tai lai plyšta kiek reikia, o ne perkerpa visa biggrin.gif Plyšau. Viso labo, trys siūlės bigsmile.gif (Įdomu iki kur kaži būtų kirpę? g.gif ). Gimdžiau be epidūro, plyštant nė trupučio neskaudėjo, o paskui iškart į ten suleido lidokaino ir susiuvo tirpstančiais ax.gif Tai ir neskaudėjo.... 4u.gif
Viena pažystama kai gimdė, tai akušerė ir vis taikėsi kirpti, ir ji taip pat neleido, ir žinot ką? Nė trupučio neįplyšo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2013 01 17, 12:03)
o tas randelis per laika keičiasi? šiandien išdrysau apžiūrėti randeli. siulu jau nematyti, bet tas randelis man atrodo i išorės pusę išsikėlė. gaila nežinau kaip atrodė kai tik susiuvo blush2.gif  Dabar ten kur susiūta, ne vagelė, o tokia odos juostelė išsikėlė... kaži dar keisis kas nors ar taip ir liks?

Nu man jau beveik 2 men po gimdymo, nu bet nekazka ten atrodo unsure.gif
Atsakyti
na man dar tik savaičike praėjo tai gal dar pagerės kas nors bent šiek tiek. Jei ne tai ką darysi, man svarbiausia kad nejausčiau kokio diskomforto ateity ir viskas. kol kas atrodo, kad sugyti turėtų, nes jau dabar galiu be problemu atsitupti, sėstis dar nebandau. Grožio konkurse su ta vieta nedalyvausiu biggrin.gif
Atsakyti
Pačiai tai lengviau buvo vaikščioti,mažiau skauda,kai pati plyšau,greičiau patinimai praėjo.O siuvimas tai tikrai nemaloni procedūra,ypač kai prie klitorio siūna,tai ir nuskausminimas mažai padeda.Bet jei palyginus su sarėmiais prieš gimdymą,tai čia tik gėlytės biggrin.gif

Atsakyti
Turejau 4 laipsnio plysima, tad siuvo operacinej apie 30min, nuskausminamuosius gavau, dar pries pradedant siuti su labai labai plona adata baksnojo visur ir klause koki skausma jauciu, nemanau kad siutu be ju, na nebent ligonine taupo taip doh.gif
Atsakyti
Siuvo pusantros h mane ir nenuskausmino doh.gif dar šitaip niekad neskaudėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembiz @ 2013 06 30, 07:41)
Siuvo pusantros h mane ir nenuskausmino doh.gif dar šitaip niekad neskaudėjo  unsure.gif

o kodel nenuskausmino? blink.gif
Atsakyti
Purškė vaistų nuo skausmo.
Atsakyti
O mane tai ikirpo. Net ir neklause nori ar ne, tik per gimdyma liepe sulaikyt stumima, nes "dabar kerpam". O kai taip skauda del saremiu, tai giliai dzin pasidaro ka jos ten daro, nes vos prasneket galejau, kaip akyse temo lotuliukas.gif
Susiuvimas tikrai slyksti procedura... man dare ale vietini nuskausminima pildami kazkoki skysti, kai siuvo aiksciojau ir turbut raukiausi, tai gavau pastaba, kad ner cia ko vaidint, kentek, atseit. Bet man pasiseke, kad turejau gera gyd., dalyvavusia per gimdyma, tai kai ji iejo ir pasiteiravo "na kaip", tai ir atsakiau, kad "tikrai ne smagumelis". Liepe dar karta daryt nuskausminima ir tada jau buvo pakenciamiau blush2.gif
O kad graziai ir greitai gytu, man gydytoja rekomendavo naudoti kasdieniam apsiplovimui kelis kart net per diena viena tirpaliuka. Tikrai brangokas, bet padeda thumbup.gif Tik nepamenu to pavadinimo... g.gif Pasidairyti galima skyriuose prie palatu lankstinuku buna. Kazkokia balta berods dezute su roze..
Atsakyti