Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

Man nuskausmino 2 kartus, pirma karta kerpant ,antra siuvant, akusere pati paklause ar pageidauju, kad skauda nepasakyciau, tiesiog jutau tempima.
Atsakyti
kerpant visai neskauda, o kai siuvo nuskausmino thumbup.gif
Atsakyti
Man kai kirpo visai neskaudejo, o vat kai siuvo ati sokinejau net paciau geda buvo blush2.gif Gygytojas vos po narkoze nepajunge doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2007 05 08, 22:48)
kerpant visai neskauda, o kai siuvo nuskausmino thumbup.gif

drinks_cheers.gif as irgi kerpant nieko nejutau, o kai siuvo tai nuskausminta buvau, skausmo nebuvo, bet va toks siuvimas neskausimngas tai jautes smile.gif
Atsakyti
kai kirpo neskaudejo,net nepajutau kad kirpo,bet kai siuvo tai skaudejo,ir vaistai buvo suleisti,net nezinau kodel taip
Atsakyti
Kai gimdžiau pirmąjį, kerpant nieko nejutau ir kai siuvo suleido vaistų ir nieko nejutau. O štai antrą kartą ir kirpimas ir siuvimas buvo skausmingi. Manau čia nuo gyd. priklauso kirpo matyt nelaiku dar, o siūti pradėjo dar vaistams nesuveikus verysad.gif
Atsakyti
Manęs prieš siuvant paklausė, ar noriu nuskausminimo. Paklausiau, kiek siūlių. Kadangi atsakymas buvo "trys", tai paprašiau nuskausminimo. Dėl vienos siūlikės tikrai neprašyčiau. smile.gif
Atsakyti
Aš tai net nesupratau ar leido man nuskausminamuosius, ar neleido. Kada kirpo iš vis nesupratau, o kai pagimdžiau, tai po 14 val. laukimo ir gimdymo viskas atrodė labai paprasta. Kai siuvo jaučiau, bet pakenčiama buvo.
Atsakyti
Kai kerpa neskauda, nes viskas užtirpę būna, o kai siūna tai užmarina, papurškia tokio purškaliuko, kuris nejautriąa vieta paverčia.
Atsakyti
Kai pirma gimdžaiau, tai su epiduru nejaučiau nei plyšimo, nei siuvimo, o antra kai gimdžiau, tai nejaučiau plyšimo, o kai siuvo aš buvau po narkoze , nes placenta pati neišėjo.
Atsakyti
QUOTE(Mamka22 @ 2007 05 08, 23:40)
Man kai kirpo visai neskaudejo, o vat kai siuvo ati sokinejau net paciau geda buvo blush2.gif Gygytojas vos po narkoze nepajunge doh.gif

man pagimdzius pirma leliuka skaudejo, kai suvo. kadangi su nuskausminamaisiais gimdziau, sake, vaistu jau gana. kentek. g.gif tada galvojau, kad geraiu jau gimdyti, nei siutu doh.gif uzpakalis iki lubu pakildavo....

o antra leliuka gimdziau naturaliai, be nuskausminamuju thumbup.gif o kai siuvo pora siuliu, tai nuskausmino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zylute1: 26 gegužės 2007 - 16:14
mane siuvo dvi valandas su narkoze, tai tuo metu tikrai nieko nejutau, o stai paskui...... doh.gif
Atsakyti