Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimas po plyšimo

QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2007 01 07, 04:11)
Neryte,o kas cia gtau sake kad visas pirma karta gimdancias kerpa?  unsure.gif Nu girdejau ne viena atveji,kai gimde pirma karta moterys ir ju nekirpo...Cia manau jau daktaro "nemoksiskumas" ir neprofesionalumas jei jis visas karpo lengva ranka  blink.gif Kad kirpti juk turi but priezastis,stengiamasi ja kitaip pasalinti,na o jeigu tai jau neimanoa tada galiausiai kirpti,bet tikrai ne kiekviena pirma karta gimdancia moteri scare.gif

QUOTE(Taurė @ 2007 01 07, 09:42)
Nekerpa jei nereikia, kam bereikalo karpyti ? Manęs nekirpo ir saugojo, kad neplyščiau  smile.gif 
Tikiuosi ir per antrą gimdymą nekirps  unsure.gif

QUOTE(vijasta @ 2007 01 07, 15:54)
nesąmonė, savotiškai pajuokauta hihihi.gif

As gimdysiu ne LT, del to ir parasiau savo situacija.... labai retai kada nekerpa... kai mato kad tikrai moteris isgimdys pati ir neplys
Atsakyti
gimdziau be jokiu vaistu o pries tai kai siuvo suleido vaistukubet tos jausmas buvo kad jie veikt peadejo kai susiuvo biggrin.gif biggrin.gif bet kadangi tuo momentu kai siuvo salia gulejo lelius ir dziaugesi pirmais priespienio lasais tai visa kita teisiog nublanko..... ko visoms ir linkiu.... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif man nuskausmino,pati is anksto paprasiau.tai visai neskaudejo.
Atsakyti
Man nenuskausmino siuvant, bet beveik visai neskaudejo 4u.gif
Atsakyti
plysai kaip sakau visa tai nuo iki nors galejo ir kirpi, bet ko gero retai kerpa nors kaip kuri mama minejo uzsieny dazniausia kerpa galiu pasakyt kad ne, i ne man vienai rolleyes.gif , o kai siuvo tai nejauciau, dar ko gero veike vaistai nors sake kad gali truputi skaudet, o be o manes dar ir klause siuti ar ne cool.gif
Atsakyti
Pirma karta kirpo,tai kai siuvo nieko nejauciau,o vat kai antra karta gimdziau,tai plyso,nors ir leido nuskausminamuosius truputi jautesi,kap siuvo, ax.gif
Atsakyti
Per gimdyma kaip supratau saugojo kad neplysciau bet po to daktare manes atsiklause "matau kad plysi kerpam ar nekerpam". Sakau kerpam. Suleido vaistus ir prakirpo. O kai siuvo nustojo veikt nuskausminantys ir jauciau kiekviena adatos duri (rekiau kaip gimdydama blush2.gif ), tada gavau dar viena doze nuskausminanciu ir toliau be skausmo susiuvo.
Atsakyti
na aš neplyšau taip smarkiai kaip čia kai kurios blush2.gif . Man buvo tik daaaugybe mikroįtrūkimų kuriuos susiuvo, kad geriau gytų blush2.gif Tai vat kai siuvo epidiūras beveik nebeveikė ir aš pradėjau jausti (siuvo gerą valandą) gydytoja pamačiusi, kad muistausi pati liepė suleisti dar dozę vaistų (bet ne epidiūo, o į veną- šie anot anesteozologės greičiau suveiks ir mažiau laukti reiks) tai vat. Čia nuo gydytojos priklauso- man pasisekė- nors gimdžiau per 2 pamainas ir gydytojos pasikeitė, be to nieko nemokėjau tačiau matyt turiu neblogus angelus sargus ax.gif pataikiau ant tikrų angelų (gimdžiau AK, bet neklauskite gydytojų pavardžių- gėda.... bet nepamenu)
Atsakyti
Man atrodo kad man nuskausmino prieš kerpant g.gif g.gif Nors nežinau, kai siuvo tai jaučiau kaip siūlą traukia, bet neskaudėjo tik buvo šiek tiek nemalonu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 28 balandžio 2007 - 20:06
Man suleido kazkokiu vaistu, bet i pabaiga jau jutau skausma blink.gif
Atsakyti
per si gimdyma visai neplysau taciau per anuos gimdymus leido nuskausminamuosius
Atsakyti
man pries gimgyma leido nospa ir zvakute dejo,nuskausminamu atskirai neleido,bet as nieko ir nejauciau mirksiukas.gif
Atsakyti