Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

Na man jau irgi greitai bus 2 men. po gimdymo, bet myletis tikrai nelabai turiu noro. nors mano vyras tikrai man daug padeda ir labai laukia suartejimo, nes ir antrojo nestumo pusej myletis nenorejau. negalejau todel, kad jauciau kaip mano mazyle pilvuke juda, o tu cia su vyru olia lia, nea. vyras labai meilus pasidare, kas vakara glamoneja ir pan., o as nelabai noriu, kad del to, kad ir bijau. bijau skausmingu lytiniu santykiu. nors kaip pasiskaiciau ne visoms jie skausmingi buna. buvau pas ginekologe - viskas tvarkoj. dabar pradejau gerti kontraceptines tabletes Mikro-30, kurios tinka ir maitinanacioms mamoms, o spirale isidesiu veliau,gal kai baigsiu maitinti arba prasides menesines.
Atsakyti
QUOTE(Zirziukas @ 2005 11 14, 11:35)
Na man jau irgi greitai bus 2 men. po gimdymo, bet myletis tikrai nelabai turiu noro.

Noro po gimdymo dažniausiai nebūna todėl, kad maitinant kūdikį pasikeičia hormonų pusiausvyra. Gerai neatsimenu kokio, bet dėl pieno gamybos padidėja vieno hormono kiekis organizme, kuris slopina norą mylėtis. O šiaip tai, jei nesinori, kam save prievartaut? Aš po gimdymo pirmą užsinorėjau tik nustojus maitint. O jei tik dėl skausmo, tai juk seksas - nebūtinai tik kyšt (atsiprašau už pasakymą), galima visokių kitokių būdų prisigalvot...
Atsakyti
na as tai praejus dviem savaitem po gimdymo jau norejau vyra uzverst tongue.gif bet vyras sake, kad gydytoja dar neleido, tai laukem kol praejo 5 savaites, vat tada ir suartejom. del skausmo tai truputi skaudejo, na manau, kad ir turi skaudeti.
Atsakyti
Skaitau, skaiatu, o man neatejo noras iki siol su vyru myletis, kai zinau kad jis nori, man taip norisi kad kas sutrukdytu ir tai neivyktu, nors jis paskui uzveda ir visai faina buna. Bet pirma pradeti niekada nenoriu, o iki nestumo niekaip juo nepasisotinau, galvojau praeis, bet...yra kaip yra, siuo metu tiesiog atlieku pareiga. Kaip nekeista kai ilgiau nesimylim sapnuoju erotinius sapnus ir susijaudinu, bet...
Atsakyti
as tai vos sulaukiau tu 6 savaiciu po gimdymo, kadangi po cezario tai neskaudejo nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seira @ 2005 11 15, 13:21)
Skaitau, skaiatu, o man neatejo noras iki siol su vyru myletis, kai zinau kad jis nori, man taip norisi kad kas sutrukdytu ir tai neivyktu, nors jis paskui uzveda ir visai faina buna.

Lygiai taip pat ir man yra, einam miegot ir jis jau glaudziasi, o as galvoju ir vel doh.gif , bet pasimylim ir galvoju, kaip as taip durnai pagalvojau/ doh.gif
QUOTE(salama @ 2005 12 06, 19:33)
as tai vos sulaukiau tu 6 savaiciu po gimdymo

mes pabandem po 3savaiciu, kadangi nieko nesigavo , laukem kai praeis tos 6sav blush2.gif
Atsakyti
oi mamytes brangios, geras tas dalykas sexas thumbup.gif bet kai esi nusivariusi nuo koju per diena tai lyg ir ne tas galvoje. norisi tik kristi i lova ir saldziai nors viena naktele issimiegoti. nors po gimdymo praejo du menesisi mano poreikiai sexui labai daznai keiciasi, tai jo noriu ir negaliu sulaukti griztancio vyro is darbo, o kartais net ir zinodama kokios nepakartojamos yra musu naktys net bjauru buna aie tai pagalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(S.A.D. @ 2005 12 07, 10:08)
oi mamytes brangios, geras tas dalykas sexas thumbup.gif  bet kai esi nusivariusi nuo koju per diena tai lyg ir ne tas galvoje. norisi tik kristi i lova ir saldziai nors viena naktele issimiegoti. nors po gimdymo praejo du menesisi mano poreikiai sexui labai daznai keiciasi, tai jo noriu ir negaliu sulaukti griztancio vyro is darbo, o kartais net ir zinodama kokios nepakartojamos yra musu naktys net bjauru buna aie tai pagalvoti verysad.gif

Na gerai būtų vaikiuką kokiai močiutei na pvz.savaitgalį įduoti. tu pailsėtum ir tada... na poilsis gerai ir šiaip.tada visai kitaip jautiesi. na pirmi metai po gimdymo sunkūs reikia juos išlaukti, juk amžinai netruks bemiegės naktys... bus dar judviem nuostabių akimirkų....
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 08, 02:42)
Na gerai būtų vaikiuką kokiai močiutei na pvz.savaitgalį įduoti. tu pailsėtum ir tada... na poilsis gerai ir šiaip.tada visai kitaip jautiesi. na pirmi metai po gimdymo sunkūs reikia juos išlaukti, juk amžinai netruks bemiegės naktys... bus dar judviem nuostabių akimirkų....

Pavydziu toms, kurios turi kam vaikiuka palikti. As jau trys metai diena is dienos (tiesa, dabar iki pietu jau i darzeli eina, tai siek tiek atsipuciu). Taigi, su vyru vieni paskutini karta buvome tik kai as buvau nescia verysad.gif Gal del to ir su seksas po gimdymo buvo paskutineje vietoje - visai to nenorejau, buvau nuskalusi kaip arklys, nedamiegojusi, suirzusi, pervargusi, ne tik kad nenorejau, bet net ir pagalvoti apie tai nebuvo kada. verysad.gif "Atsigavau" tik praejus geriem 2.5 metu po gimdymo, sugrizo, o tiksliau, nauji uzgime mano pojuciai, aistra, suvesejo ir fantazija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vige @ 2005 12 08, 09:18)
Pavydziu toms, kurios turi kam vaikiuka palikti. As jau trys metai diena is dienos (tiesa, dabar iki pietu jau i darzeli eina, tai siek tiek atsipuciu). Taigi, su vyru vieni paskutini karta buvome tik kai as buvau nescia verysad.gif Gal del to ir su seksas po gimdymo buvo paskutineje vietoje - visai to nenorejau, buvau nuskalusi kaip arklys, nedamiegojusi, suirzusi, pervargusi, ne tik kad nenorejau, bet net ir pagalvoti apie tai nebuvo kada. verysad.gif "Atsigavau" tik praejus geriem 2.5 metu po gimdymo, sugrizo, o tiksliau, nauji uzgime mano pojuciai, aistra, suvesejo ir fantazija  thumbup.gif

Tai ir man taspats buvo. siaubas kazkoks... visas dienas ir naktis viena.vaikas verkia, nezinau ka daryti tai pradedu pati verkti. lygiai 1m. ir 3 men. nemiegojau nei nakty, nei diena normaliai. visas sis laikas buvo vaiko verkimas nezinia nuo ko, nakty pravaiksciodavau, prasupdavau.jau kiti zmones issimiegoje y darba vaziuodavo, o as nei miegojus nei ka visdar ciuciuoju savo vaika... nezinodavau, nei kuri diena, vaiksciojau pikta ir nieko nenorejau rik ramybes ir miego...praejo 4 metai po viso sito bet as nei kiek nepamirsau.prisiminus vistiek norisi verkti....
Atsakyti
O mes lytinių santykių užturėjome tik praėjus 2,5 mėnesio po gimdymo. Iš pradžių buvo labai baisu ir jaučiausi taip, lyg vėl iš naujo nekaltybę praradinėčiau. O dabar jau viskas grįžo į savo vietas.
Atsakyti
Oi, nežinau... Kiek pamenu, po brolių gimimo kai grįžau namo, pirmą naktį kaip ir nebuvo. Bet užtat antrą - atvariau kaip jaunamartė smile.gif Kurgi ne - brangiausias beveik savaitę alkanas buvo smile.gif Nes mylėjomės iki pat galo, iki gimdymo. Tik man sunkoka buvo, gi dvynius turėjau, pilvas buvo baisingas, tik ant šono patogiai galėdavau. Užtat po gimdymo atsigavom - kaip jaunavedžiai, viens ant kito smile.gif Pradžioje kaip ir skaustelėjo, bet dabar - nuostabu.
Atsakyti