Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(eglute_1980 @ 2005 10 21, 00:18)
kažin kada galima mylėtis po cezario? juk realiai ten niekas neplyšo, nekirpo g.gif Po cezario man jau praejo beveik 5 savaites, o jau visai noretūsi mirksiukas.gif

Mes pasimilėjome kai buvo praeje 8 savaitės mirksiukas.gif blush2.gif ,nu jau labai norėjosi smileysex.gif nono.gif ,tik jeigu neskauda ir nekraujoji,man jau buvo nustojus kraujot,bet žinok vistek labai skaudėjo randas po visko cry.gif g.gif ,o jau po 6 mėnesiu visai neskaudėjo nieks gimda atsistatė i viėtą ir viskas buvo ok. thumbup.gif
Atsakyti
as po cezario kraujavau tris men sad.gif ir man labai ten skaudejo,o dar apie maziu reik suktis,tai mintys apie smileysex.gif kazkaip nutolo sad.gif vakare padedi galvele ant pagalveles ir luzti nuo nuovargio smile.gif bet kaip sakoma laikas gydo,tai po kurio laiko viskas atsistojo i savo vezes wub.gif
Atsakyti
4u.gif Po pirmo gymdymo vyra prisileidau gal po 3 men, schmoll.gif bet kazkas mums nepasiseke, nejauciau nieko cry.gif . Gal tuomet visas demesys buvo mazajam vaikuciui, todel buvau pavargusi, pikta ir t.t Aisku veliau viskas susitvarke. na po antro gymdymo, kai visi ranai ir siulai istirpo, skaudejo, bet po keliu akimirku jau buvo gera thumbup.gif
Atsakyti
kažin kada galima mylėtis po cezario? juk realiai ten niekas neplyšo, nekirpo g.gif Po cezario man jau praejo beveik 5 savaites, o jau visai noretūsi mirksiukas.gif

Man gydytoja leido mylėtis po cezario praėjus 6 savaitėm. Tik kad pirmais kartais nelabai kas ir gaudavosi blush2.gif Fiziškai jau jokio diskomforto dėl Cezario nesijaučia, bet psichologiškai dar ne visai pasiruošus.
Atsakyti

Praktiškai, galima kai tik nustoja kraujuoti. Mes pamėginom po 6 sav. Iš pradžių buvo nedrąsu, bet po to viskas buvo gerai, man rando neskaudėjo, tik keista buvo, kad jau be pilvelio. Sėkmės.
Atsakyti
Iki gimdymo bijojau, kad vyrui "sudalyvavus" jam praeis ilgam noras mylėtis... Dabar net truputį gaila, kad tai jo visiškai neatšaldė smile.gif - sakyčiau atvirkščiai. Vos išlaukė tas privalomas 6 savaites ir varyte nuvarė mane pas ginekologę. Aš dar 2 savaites spardžiausi, kol pabandėm. Kažkaip pačiai keista ir baisu - jau dukrytei 4 mėn, o pas mane joks noras neatsiranda. Gal dėl to kad maitinu, ar pavargtu per dieną? Be to, skausmo baimė yra, nes kiek bemėginom, pačioje pradžioje tarsi kas pjauna ir tempia iš vidaus. Nežinau nežinau kaip čia bus. Tikiuosi atsistatyti greitai, nes vyrelio tai gaila sad.gif
Atsakyti
man darė cezarį ir baigiau kraujuoti po 4 savaičių ir iškar puoliau ant vyro, nes buvau tiek ištroškusi sekso, kad man 5 kartų negana buvo ir taip iki šiol, va dabar vėl susirgusi mėnesinėm buvau, pirmom iš po cezario, tai vakar baigiau sirgti ir vėl puoliau ant vyro, turbūt kiek neatsiėmiau per 9 mėnesius nėštumo atsiimsiu dabar. O gal čia kas su manimi netaip, kad aš tiek noriu
Atsakyti
QUOTE(Nikitukas @ 2005 11 04, 14:21)
man darė cezarį ir baigiau kraujuoti po 4 savaičių ir iškar puoliau ant vyro, nes buvau tiek ištroškusi sekso, kad man 5 kartų negana buvo ir taip iki šiol, va dabar vėl susirgusi mėnesinėm buvau, pirmom iš po cezario, tai vakar baigiau sirgti ir vėl puoliau ant vyro, turbūt kiek neatsiėmiau per 9 mėnesius nėštumo atsiimsiu dabar. O gal čia kas su manimi netaip, kad aš tiek noriu

Mes kartu gimdem ta pacia dienele, neplyso man niekas, bet man kazkaip dar nelabai, kazkaip dar taip nepuolu, bijau skausmo, dar noriu palaukt.
Atsakyti
sveikos
na mes pradejom po penkiu savaiciu. prisiskaiciusi, kad gali skaudet buvo baisoka, bet galiu pasakyti nieko visai puiku tongue.gif tongue.gif tongue.gif . tik reikia atsargiai jei kazkiek skauda. man nesakudejo, bet galiu pasakyi p u i k u .
Atsakyti
QUOTE(Jurga @ 2003 10 04, 00:23)
o ka daryti jei jau metai praejo, ir jausmai vyrui karsti  [smiley=1800.gif], o vat prieina "Tas" reikalas ir viskas uzsala [smiley=dedmoroz.gif] ir "issauseja"...  :-/

Yra tokios ,,vagifem" vaginalinėa tabletės. Kursas kainuoja apie šešiasdešimt lt. Rekomenduoju pasitarti su ginekologu. Jos su estradioliu, padeda atsistatyti natūraliai makšties mikroflorai. Galima vartoti maitinant krūtimi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2003 10 13, 17:41)
tai pasakykit dabar man tundraj kur tuos lubrikantus pirkt? Sexshope kokiam ar kur? Ir kokie jie buna?

Patarčiau tik vaistinėj
Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2005 06 26, 21:01)
Apie lytinius santykius po gimdymo yra diskutuojama, bet kiek laiko praejo po gimdymo taip ir neradau  ax.gif

4savaitės
Atsakyti