QUOTE(Isila @ 2006 03 30, 14:49)
man po gimdymo gydytoja sakė palaukti tris mėnesiukus. oi, ilgas celibatas. Ale su vyru tiek neišlaukėm. Šiek tiek anksčiau sugriešijom
galiu pasakyti, kad pajūčiai tikrai pasikeitė po gimdymo, viskas tik sustiprėjo. tiesa, kartais jaučiu ne tai tempimą, ne tai kažkokį naiškų skausmelį. Plyšau per gimdymą, siuvo. Gal dėl to?

sioki toki nemalonuma as tebejauciu po siai dienai
QUOTE(zolyte @ 2006 04 02, 22:32)
Cia visos taip greitai suartėjo su vyrais. Gėda pasakyti, bet po gimdymo jau 8 mėn, o mes dar nesimylėjom. Nežinau, kas kaltas. Kai vyro tiesiai šviesiai apie tai paklausiau, jis lyg nustebęs paklausė- o tau jau galima? Bandžiau meilintis vyrui, bet jis po darbo labai vėlai grįžta. Bet manau, jis bijo, kad vėl nepastočiau. Dukrytę jis labai myli, bet kai pastojau, jam buvo šokas. Daugiau vaikų jis nenori turėti. O gal aš jam nebepatraukli tapau, juk dar ir maitinu. Nedrįstu apie tai jo paklausti.
Keistas tas tavo vyras. Tu nesupyk bet gal jis turi su kuo ir be taves (sorry jei izeidziau) bet tiek laiko vyrui nenoreti nesuprantu kaip taip gali buti
QUOTE(coliuke115 @ 2006 04 02, 23:51)
As pagimdziau du vaikus antrajam jau daugiau nei du metai, bet bijau, kad tapau frigidiska... Visai nesinori. Man patinka ji erzinti, apsikabinti, bet ne daugiau...
Del nenoro ne tu viena tokia