Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

QUOTE(Isila @ 2006 03 30, 14:49)
man po gimdymo gydytoja sakė palaukti tris mėnesiukus. oi, ilgas celibatas. Ale su vyru tiek neišlaukėm. Šiek tiek anksčiau sugriešijom  blush2.gif  galiu pasakyti, kad pajūčiai tikrai pasikeitė po gimdymo, viskas tik sustiprėjo. tiesa, kartais jaučiu ne tai tempimą, ne tai kažkokį naiškų skausmelį. Plyšau per gimdymą, siuvo. Gal dėl to?

sioki toki nemalonuma as tebejauciu po siai dienai

QUOTE(zolyte @ 2006 04 02, 22:32)
Cia visos taip greitai suartėjo su vyrais. Gėda pasakyti, bet po gimdymo jau 8 mėn, o mes dar nesimylėjom. Nežinau, kas kaltas. Kai vyro tiesiai šviesiai apie tai paklausiau, jis lyg nustebęs paklausė- o tau jau galima? Bandžiau meilintis vyrui, bet jis po darbo labai vėlai grįžta. Bet manau, jis bijo, kad vėl nepastočiau. Dukrytę jis labai myli, bet  kai pastojau, jam buvo šokas. Daugiau vaikų jis nenori turėti. O gal aš jam nebepatraukli tapau, juk dar ir maitinu. Nedrįstu apie tai jo paklausti.

Keistas tas tavo vyras. Tu nesupyk bet gal jis turi su kuo ir be taves (sorry jei izeidziau) bet tiek laiko vyrui nenoreti nesuprantu kaip taip gali buti

QUOTE(coliuke115 @ 2006 04 02, 23:51)
As pagimdziau du vaikus antrajam jau daugiau nei du metai, bet bijau, kad tapau frigidiska... Visai nesinori. Man patinka ji erzinti, apsikabinti, bet ne daugiau...

Del nenoro ne tu viena tokia verysad.gif Tikiuos su laiku susitvarkys
Atsakyti

Keistas tas tavo vyras. Tu nesupyk bet gal jis turi su kuo ir be taves (sorry jei izeidziau) bet tiek laiko vyrui nenoreti nesuprantu kaip taip gali buti

[/quote]

Žinai, visgi pasikalbėjom su vyru rimtai. Sakau, gal tau nemalonu, kad maitinu ar kad vaikiuko neprižadinti. Jis prisipažino, kad jam psichologiškai sunku suartėti. Jam iki šiol nemalonu prisiminti, kai matė kraują po gimdymo, vesdavo mane į dušą ligoninėje ir pan. Aš nenoriu spausti, kad neįvaryčiau komplekso. Bet visgi pokalbis išėjo į naudą- mes tai padarėm- jo iniciatyva. Žinoma, po tokio ilgo tarpo buvo truputį sunkoka ir sausoka. Tik iš forumo apsišviečiau, kad reikia lubrikantų. Bandysim, gal ir mums nušvis naktys.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 03 30, 13:49)
man po gimdymo gydytoja sakė palaukti tris mėnesiukus. oi, ilgas celibatas. Ale su vyru tiek neišlaukėm. Šiek tiek anksčiau sugriešijom  blush2.gif  galiu pasakyti, kad pajūčiai tikrai pasikeitė po gimdymo, viskas tik sustiprėjo. tiesa, kartais jaučiu ne tai tempimą, ne tai kažkokį naiškų skausmelį. Plyšau per gimdymą, siuvo. Gal dėl to?

kazkur skaiciau kad po gimdymo sexas kitoks.. smile.gif nestumo metu moterys retai orgazma patiria, kai nescia tai visi malonumai lyg prislopinti smile.gif

nors iki nestumo tai tikrai nejauciau tokio noro myletis smile.gif matyt hormonai apsiverte gerai smile.gif
as visa nestuma vaiksciojau kaip katinas palei lova smile.gif lengvas nestumas buvo tai gyvenom normaliai iki paskutines minutes smile.gif ir gimdyt isvazevau nakty po gero smileysex.gif blush2.gif

o dabar tik trys savaites praejo ir as jau laukiu nesulaukiu kada galesiu smileysex.gif su savo brangiausiu blush2.gif smile.gif reikes sekancia savaite nueit pas daktarele gauti palaiminimo smile.gif nors buvau siuta bet jau kelios dienos po gimdymo jauciausi gerai! tai labai tikiuosi kad viskas bus sugyje ir apgyje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(enos @ 2006 04 05, 11:34)
As po gimdymo su vyru mylejaus praejus 2sav, nors buvo plysimu ir siuta, taciau jokio skausmo nejauciau thumbup.gif

jetau kaip pavydziu... bigsmile.gif
as taip nerealei noriu bet dar bijau.. ir dar truputuka kraujuoju.. tiksliau teplione o ne kraujavimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistruce: 12 birželio 2006 - 19:16
Sveikos bendramintes, as irgi menesiai po naturalaus gimdymo, buvo keletas plysimu, pirmas kartas buvo kaip pirma karta blush2.gif blush2.gif blush2.gif skaudejo, antra karta skaudejo, vyras buvo labai kantrus, viskas vykdavo tik po truputi....kai isivaziuojam viskas ok., bet kaip anksciau nebeiseina , reikia daugiau laiko ir kantrybes...
toks pastebejimas as irgi kartais po dienos nenoriu net pagalvoti apie sexa, bet vyrutis nerimsta:), na tada bandau atsipalaiduoti protiskai, pradedam...o kai jau pradedam tai uzsimanau, gal cia viskas yra galvoje?..jei ten susitvarkai t.y. moki atsijungti viskas isivaziuoja ir aistra gryzta...
Atsakyti
per gimdyma nei plysau nei kirpo smile.gif todel lytinius santykiui prisiminem po gimdymo praejus 3sav, jauciau sioki toki tempima, bet buvo smagu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mes su vyru mylejomes praejus lygiai 4 savaitems po gimdymo,kai sugijo kirpimo siule. atsalt tikrai neatsalau,buvau ziauriai "isalkus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif veliau zinoma,mazas vaikiukas,kelimaisi naktimis,nuovargis,siek tiek aistra nugesina,bet viskas laikina. dziaugiuos,kad turiu gera ir supratinga vyra,kuris taip pat naktimis keldavos,taigi budavom vienodai pavarge ir uzmigdavom graziai apsikabine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš, nors ir po cezario, santykius pradėjom tik po 7 sav. Ir ne todėl, kad nebūtų noro (toli gražu), bet man labai ilgai tepliojo, taip pat buvo infekcija ir reikėjo gydymo, taip ir nusitęsė. Nu bet dabar viskas tavrkoj, kuo laaabai džiaugiasi vyras lotuliukas.gif O mažiukė kol kas tikrai nenuvargina manęs ir leidžia vakarais tėveliams pasidžiaugt viens kitu smileysex.gif . Ir iki šiol tik vieną kartą nulūžau nesulaukus, kol vyras ateis į lovą ax.gif
Atsakyti
dar tik 3 savaites kai pagimdziau, bet siuta tarpviete taip skauda, kad baisu pagalvoti apie vizita pas gydytoja, man jau bloga nuo baltu chalatu... verysad.gif jei nenusiprausiu kas pora valandu tai galiu isproteti nuo grauzimo, nors kraujavimas jau beveik liovesi. \o dar kazkur viduje niezti. \gal gyja dviejose vietose plyses gimdos kaklelis?.. g.gif jauciuosi visiska invalide, nezinau kaip reiks myletis g.gif g.gif g.gif , nors noras ir yra... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Muniukas @ 2006 06 16, 17:32)
dar tik 3 savaites kai pagimdziau, bet siuta tarpviete taip skauda, kad baisu pagalvoti apie vizita pas gydytoja, man jau bloga nuo baltu chalatu...  verysad.gif  jei nenusiprausiu kas pora valandu tai galiu isproteti nuo grauzimo, nors kraujavimas jau beveik liovesi. \o dar kazkur viduje niezti. \gal gyja dviejose vietose plyses gimdos kaklelis?.. g.gif  jauciuosi visiska invalide, nezinau kaip reiks myletis  g.gif  g.gif  g.gif , nors noras ir yra...  blush2.gif

Paskaičius tavo duomenis prie vaikų vardų, supratau, kad gimdymas tavo buvo žiaurus. Jei nesunku papasakok Gimdymo Istorijose 4u.gif
Atsakyti
niu i man pradzioj buvo salyumo priepuoliai, bet dabar jau nieko kap sakoma viskas ciki piki...

cia manau ne tik hormonai kalti, o visgi pasikeicia iprastas gyvenimas... Tiesiog gal reikia prisitaikyti...
Va man irgi kazkaip buvo sunku vienam kambary kai salia lovyte mazuliuko...taiiseidavom i kita kambari reikaliuku atlikti smile.gif, bet dbar jau kazkaip ypratom ir nieko tinka visur... Baisu budavo kokiam greitukui dienos metu, a vdrug atsibus, bet kazkaip ne karto nepabudo ( ojei ir pabus tai nebeda abu iraude eisim niuniuot lopsiniu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

reiketu galpasikalbeti ir su vyru ir kazkaip tuos pirmuosius kartus tikrai pasidaryti ne kaip pareiga, o kaip svente ir tada vel tie santykiai isivaziuos... Na bent jau mes taip darem...
Atsakyti
Budama nescia, neturejau jokiu problemu, viskas buvo gerai, norejau seo kaip niekad blush2.gif
Bet po gymdymo viskas pasikeite verysad.gif Jau lialiukei mano 2,5 m o as vis dar nieko nenoriu verysad.gif del to labai isgyvenu unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!!!mano lelius gime beveik pries du men, o man noras jau buvo sav po gimdymo blush2.gif tik aisku nesiryzau tam smile.gif Sexas per nestume man buvo nuostabiausias koki tik atsimenu biggrin.gif tik kai suzinojau, kad nescia atrode, kad hormonai nerealiai siauteja lotuliukas.gif bet smagu buvo.Po gimdymo pirmakart mylejomes kazkur uz menesiuko, labai keista buvo, truputi jautesi tempimas, bet patiko ax.gif biggrin.gif visai kitokie pojuciai nei anksciau tongue.gif Man noras nedingo visai. Vyras tai toki kuklu primeta lotuliukas.gif nelenda nieko, neklausineja kas kaip kada, bet matos jei persirengineji tai akim valgo ir pan. Dziaugiuos, kad taip yra. As kazkaip galvojau, kad po gimdymo vyras atsals.

http://public.fotki.com/gynta/lelius/
Cia musu lelius:))
Papildyta:
Sveikos, mamytes!!! 4u.gif as tai zinokit po gimdymo jau norejau po sav blush2.gif pirma sav ziauria depresija turejau, verkiau ir verkiau g.gif bet praejo savaime. Su vyru pabandeme po nepilno men, man tai patiko ax.gif , nes visai kitokie pojuciai buvo. Jautesi truputi tempimas, bet tik pacioj pr, bet siaip tai thumbup.gif Siaip per nestuma sexas buvo pats geriausias koki tik turejau, gal tai turejo itakos, kad noras nedingo g.gif

Cia musu maziuke:))
Papildyta:
QUOTE(G_inte @ 2006 06 20, 14:00)
Sveikos, mamytes!!!mano lelius gime beveik pries du men, o man noras jau buvo sav po gimdymo blush2.gif tik aisku nesiryzau tam smile.gif Sexas per nestume man buvo nuostabiausias koki tik atsimenu biggrin.gif tik kai suzinojau, kad nescia atrode, kad hormonai nerealiai siauteja lotuliukas.gif bet smagu buvo.Po gimdymo pirmakart mylejomes kazkur uz menesiuko, labai keista buvo, truputi jautesi tempimas, bet patiko ax.gif  biggrin.gif visai kitokie pojuciai nei anksciau tongue.gif Man noras nedingo visai. Vyras tai toki kuklu primeta lotuliukas.gif nelenda nieko, neklausineja kas kaip kada, bet matos jei persirengineji tai akim valgo ir pan. Dziaugiuos, kad taip yra. As kazkaip galvojau, kad po gimdymo vyras atsals.

Cia musu lelius:))
Papildyta:
Sveikos, mamytes!!! 4u.gif as tai zinokit po gimdymo jau norejau po sav blush2.gif pirma sav ziauria depresija turejau, verkiau ir verkiau g.gif bet praejo savaime. Su vyru pabandeme po nepilno men, man tai patiko ax.gif , nes visai kitokie pojuciai buvo. Jautesi truputi tempimas, bet tik pacioj pr, bet siaip tai thumbup.gif Siaip per nestuma sexas buvo pats geriausias koki tik turejau, gal tai turejo itakos, kad noras nedingo g.gif

doh.gif  doh.gif  doh.gif galvojau pirmas neisikele blink.gif

Cia musu maziuke:))

Atsakyti