Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

ir man tas pats. jau tuoj sesi menesiai,kai pagimdziau,o myletis tai ne ne ne. vyras skundziasi kad jauciasi kaip paauglys su styranciu lotuliukas.gif visur ir visada. o mane tai zvengas nuo to tik ima lotuliukas.gif
as manau kad pervargimas ir nepasitenkinimas,jog paciai vienai reikia visus ruosos darbus atlikti,daro savo. g.gif
Noreciau,kad pas mane toks noras atsirastu.Visgi nenormalu tureti lytinius santykius 2kartus per menesi.
Papildyta:
ir man tas pats. jau tuoj sesi menesiai,kai pagimdziau,o myletis tai ne ne ne. vyras skundziasi kad jauciasi kaip paauglys su styranciu lotuliukas.gif visur ir visada. o mane tai zvengas nuo to tik ima lotuliukas.gif
as manau kad pervargimas ir nepasitenkinimas,jog paciai vienai reikia visus ruosos darbus atlikti,daro savo. g.gif
Noreciau,kad pas mane toks noras atsirastu.Visgi nenormalu tureti lytinius santykius 2kartus per menesi.
Papildyta:
Na,kad tokiu nenorinciu myletis nestumo metu yra. Paimkim kad ir mane,Per visa nestuma gal kokie penki kartai ir buvo. Kartais galvoju,kad as frigidiska g.gif Liudna baisai pasidaro kai girdziu kitas kalbant apie tuos dalykus. schmoll.gif
Tikiuosi kad greitai ir i mano namus laime ateis doh.gif
Atsakyti
Mes labai karstai mylejomes iki nestumo, nestumo metu ir po....jausmai ir aistra neatsalo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nugi tai ar yra kokie nors "vaistai' tam norui sugrazinti, a? g.gif
Negi vien kaltinsim hormonus ir nedamiegotas naktis? Gal kokiu preparatu tam tinkamu galima butu panaudoti? mane jau nervina tokia busena - viena tik baigiau maitinti, pastojau su antra, taip noras ir nespejo grizti. Jei dabar vel reikes laukti metus laiko, tai pamirsiu, kaip tas daroma su aistra. g.gif
Atsakyti
Atsalau nuo vyro ir kazkaip nebesusylu vel... Kencia mano vyrelis kencia.
Atsakyti
Nezinau nu nepasikeite tas noras kaip buvo pries tai buvo per ir po, mylimes ir man patinka smile.gif
Atsakyti
Mylejomes visa nestuma beveik iki paskutines dienos, o po gimdymo pradejom praejus vos 2sav ax.gif ir viskas kaip anksciau thumbup.gif
Atsakyti
Na man irgi viskas buvo gerai po pirmo gimdymo, visai mes neatšalomsu vyru, tik tas tarpas buvo ilgas nes aš kraujavau gal kokius 2mėn, o dabar, kai laukiuosi antro taip pat mes mylimės ir nematau aš čia jokių problemų, tai turbūt priklauso nuo pačių noro ir žinoma sveikatytės 4u.gif
Neatstumkit merginos savo vyrų paskui pačios gailėsitės wub.gif
Atsakyti
Niekada nesiskundžiau mažais seksualiniais poreikiais. Net vyras juokdavosi,kad vis mažą. Tačiau dabar taip nėra.
Lengva pasakyt,kad neatstumt vyro. Tačiau kai pagalbos iš artimųjų nėra; kai nuo ryto su vaiku viena; o dar naktimis išsimiegot nėra kada,nes vis keliesi, maitini - kaip ten bus noro dar mylėti.
Vyras nori,o tau akys merkęs...
Labai tikiuosi,kad padėtis greitu laiku pasikeis, kai vaikutis miegos visą naktį ramiai, ar bent porą kartų per naktį prabus.
Atsakyti
mes su vyru ir pries nestuma ir per nestuma, ir dabar mylimes gan daznai.
Atsakyti
QUOTE(Meg @ 2006 09 13, 23:15)
Nugi tai ar yra kokie nors "vaistai' tam norui sugrazinti, a?  g.gif
Negi vien kaltinsim hormonus ir nedamiegotas naktis? Gal kokiu preparatu tam tinkamu galima butu panaudoti? mane jau nervina tokia busena - viena tik baigiau maitinti, pastojau su antra, taip noras ir nespejo grizti. Jei dabar vel reikes laukti metus laiko, tai pamirsiu, kaip tas daroma su aistra.  g.gif

o kaip ten su eteriniais aliejais - afrodiziakais? Roziu, sandalmedzio? Erotiniais masazais zvakiu sviesoje wub.gif Gal kiek pataisytu padeti? ax.gif
Atsakyti
Ne viskas iš karto. Kol maitinate kūdikius ir menstruacijų babaaaa, tai ir su aistrom prasčiau. Aš, grįžus ciklui, iškart pajutau pokytį: aš nebe tik mama, bet dar ir moteris!!! wub.gif
O šiaip posakis "tikra moteris tik po 30-ies ir po 2 vaikų" turi labaaaaii daug... blush2.gif
Atsakyti
labai tikiuosi,kad ateis dar laimingos dienos. mano hormoni mano gyvenimeli jau apverte aukshtyn kojom- verkiu nuo kokio 7 menesio ir dabar, maziukei savaite, o ash vis dar verkiu. tai ir vyrui stogas vaziuoja. gal labai jautriai reguoju, bet manau, kad vyras net meiluze turi. ir ka kaltint- hormonus? noriu to sexo, bet negalima. einashikt, tie gimdymai ir neshtumai. vsio, ishpjausiu ir ishmesiu gimda shunims!!!
Atsakyti