Ojojoj, as tai kazkaip bijau dar. Karteli bandem neseniai-tai taip lyg ir smarkokai skaudejo, nors po gimdymo jau 2men.ir siuta buvau. Tai vel kitam kartui baugu ryztis, nors to ir nerodau. Tikiu kad palengva viskas "atsistos i savo vietas"
ir bus, kaip daugelis cia raso, tik geriau
As irgi bijau, bet noreciau po kokio menesiuko jau pabandyti
man irgi kazkaip nedrasu, baisu kad skaudes ar plys siutos vietos... manau bus kaip pirma karta... o gero malonumo labai norisi....
Dar daug ka lemia psicologinis nusiteikimas.As taip pat labai bijojau,atrdo bus kazkas toookio,bet nieko,pradzioj tik gal ir nemalonu buvo,bet su vyro pagalba nurimau ir viskas buvi ciki
Pas ginekologa apziuroj po gimdymo taip pat tokia baime buvo,kai apziurinejo,visa drebejau,gimdymas akyse stovejo
As po gimdymo jau 4 men be dar ne ,nes buvo uzkretimas ,po to prasidejo menesines,o ir ner kada,as vis maitinu kas 1,5 val.,o ir man asmeniskai noro nera.Zinau,kad tai blogai,bet jis nenorejo kai lelyte pradejo sputdet,jam vis atrode,kad ji jaus,o dabar as......Taip,kad .......Nezinau,nezinau......
o man yra noras.... pasiilgau savo vyrelio
tik dar nelaikas ir bijau, kad skaudes, kad neplysciau vel, bet zodziu jei po apziuros ginekologas duos palaiminima tai bandysim, jei ne tai dar lauksim
Man kaip tik vyrui potraukis padvigubejo, gal del to kad per niestuma
buvo paprastesnis
Pagimdzius po menesio ejau pas ginekologe ir man pasake, kad dar negalima, tik po dveju, bet mes pradejau dar veliau
nes ir vyras bijojo ir as.
o man is po gimdymo isvis dingo noras myletis,nesuprantu kas cia daros gal nuo pervargimo
O as bijau pastoti ir noro nera,jau 4 men.
Nu blyn ir aš bijau, kad noras dings
Dabar kainoriu tai negalima, o paskui prisiverst reiks. Nors dabar irgi savo vyrioko pasiilgusi esu...
QUOTE(Rasvyte @ 2007 02 20, 20:18)
Nu blyn ir aš bijau, kad noras dings
Dabar kainoriu tai negalima, o paskui prisiverst reiks. Nors dabar irgi savo vyrioko pasiilgusi esu... 
as mylejau su vyru iki paskutines gimdymo datos