Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

oman tai žymiai geriau ....
Atsakyti
nezinau, kodel taip yra-gal nuo pervargimo, studiju, bemiegiu naktu,- bet as labai salta pasidariau verysad.gif Tikiuos, kad atejus pavasariui viskas susitvarkys wub.gif atsyla oras-pakyla noras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sevika @ 2007 01 31, 19:12)
nezinau, kodel taip yra-gal nuo pervargimo, studiju, bemiegiu naktu,- bet as labai salta pasidariau verysad.gif  Tikiuos, kad atejus pavasariui viskas susitvarkys wub.gif  atsyla oras-pakyla noras thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
po gimdymo kokiai savaitei praejus- nerealus potraukis buvo. truputi bandem, bet kaip ir peranksti dar... taciau dabar, kai pilnai galima ir REIKIA, visiskai noro nebeliko. ir baisiai sausa ten apacioje g.gif ir miegelio mums visiems truksta. na zodziu, retai gaunasi unsure.gif
Atsakyti
O man kazkaip jokiu pokyciu,tik gal sakyciau i geraja puse biggrin.gif Kaip sakant noriu ir noriu wub.gif
Atsakyti
[COLOR=blue] Po gimdymo buvo atsale visi jausmai ir norai.. visu pirma - nes skaudejo, antra - nuovargis. bet dabar viskas stojo i svas vezias ir viskas oki doki wub.gif
Atsakyti
oi, mergaites, mes pries nestuma ir nestumo metu labai aktyvus buvom blush2.gif tas pats liko ir po gimdymo. siaip juk gydytojai rekomenduoja susilaikyti kokias 4 savaiteles, tai mes vos 2 islaukem ir vel sau smagiai smileysex.gif
Atsakyti
pas mus noras yra, bet dar nedristu.... nelabai dar siule sugijo ir taip baisu man, nes ta siule tokia kieta... kada jums (kurios buvote siutos) nesijaute jau to sukietejimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 03, 14:08)
pas mus noras yra, bet dar nedristu.... nelabai dar siule sugijo ir taip baisu man, nes ta siule tokia kieta... kada jums (kurios buvote siutos) nesijaute jau to sukietejimo?  g.gif

O kraujavimas jau baigesi? blink.gif O gal galima myletis dar kraujuojant? blink.gif blink.gif blink.gif
Pas mane irgi "siuvineta", tiesa nedaug, bet pirma savaite tai galvojau pasimirsiu, kaip ta siule skaudejo, bet jokiu sukietejimu kazkaip nepastebejau..
Atsakyti
QUOTE(ausrele_ @ 2007 02 02, 13:50)
po gimdymo kokiai savaitei praejus- nerealus potraukis buvo. truputi bandem, bet kaip ir peranksti dar... taciau dabar, kai pilnai galima ir REIKIA, visiskai noro nebeliko. ir baisiai sausa ten apacioje  g.gif ir miegelio mums visiems truksta. na zodziu, retai gaunasi unsure.gif

sita situacija tokia pati kaip musu schmoll.gif
Atsakyti
O pas mus viskas labai ciki smile.gif Sakyciau net geriau nei buvo. As tai noriu jo ir noriu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2007 02 03, 14:22)
O kraujavimas jau baigesi?  blink.gif  O gal galima myletis dar kraujuojant?  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Pas mane irgi "siuvineta", tiesa nedaug, bet pirma savaite tai galvojau pasimirsiu, kaip ta siule skaudejo, bet jokiu sukietejimu kazkaip nepastebejau..

ne dar nesibaige, bet jau labai minimaliai kraujuoju, bet zinoma dar nieko nebandysim... o as jauciu sukietejima toj vietoj kur siuta g.gif
Atsakyti