oman tai žymiai geriau ....
nezinau, kodel taip yra-gal nuo pervargimo, studiju, bemiegiu naktu,- bet as labai salta pasidariau
Tikiuos, kad atejus pavasariui viskas susitvarkys
atsyla oras-pakyla noras

QUOTE(Sevika @ 2007 01 31, 19:12)
nezinau, kodel taip yra-gal nuo pervargimo, studiju, bemiegiu naktu,- bet as labai salta pasidariau
Tikiuos, kad atejus pavasariui viskas susitvarkys
atsyla oras-pakyla noras 

[COLOR=blue] Po gimdymo buvo atsale visi jausmai ir norai.. visu pirma - nes skaudejo, antra - nuovargis. bet dabar viskas stojo i svas vezias ir viskas oki doki

oi, mergaites, mes pries nestuma ir nestumo metu labai aktyvus buvom
tas pats liko ir po gimdymo. siaip juk gydytojai rekomenduoja susilaikyti kokias 4 savaiteles, tai mes vos 2 islaukem ir vel sau smagiai

pas mus noras yra, bet dar nedristu.... nelabai dar siule sugijo ir taip baisu man, nes ta siule tokia kieta... kada jums (kurios buvote siutos) nesijaute jau to sukietejimo?

QUOTE(Nerytė @ 2007 02 03, 14:08)
pas mus noras yra, bet dar nedristu.... nelabai dar siule sugijo ir taip baisu man, nes ta siule tokia kieta... kada jums (kurios buvote siutos) nesijaute jau to sukietejimo? 

O kraujavimas jau baigesi?

Pas mane irgi "siuvineta", tiesa nedaug, bet pirma savaite tai galvojau pasimirsiu, kaip ta siule skaudejo, bet jokiu sukietejimu kazkaip nepastebejau..
QUOTE(ausrele_ @ 2007 02 02, 13:50)
po gimdymo kokiai savaitei praejus- nerealus potraukis buvo. truputi bandem, bet kaip ir peranksti dar... taciau dabar, kai pilnai galima ir REIKIA, visiskai noro nebeliko. ir baisiai sausa ten apacioje
ir miegelio mums visiems truksta. na zodziu, retai gaunasi 

sita situacija tokia pati kaip musu

QUOTE(Jura_j @ 2007 02 03, 14:22)
O kraujavimas jau baigesi?
O gal galima myletis dar kraujuojant?
Pas mane irgi "siuvineta", tiesa nedaug, bet pirma savaite tai galvojau pasimirsiu, kaip ta siule skaudejo, bet jokiu sukietejimu kazkaip nepastebejau..

ne dar nesibaige, bet jau labai minimaliai kraujuoju, bet zinoma dar nieko nebandysim... o as jauciu sukietejima toj vietoj kur siuta