Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

man tai nebuvo ipatingo noro unsure.gif ax.gif net ir dabar jo nera blush2.gif cia nuo kiekvieno zmogaus priklauso unsure.gif nu as tokia ir buvau man gali buti ,gali ir nebuti unsure.gif
Atsakyti
Man tai noras sumažėjęs. Jaučiu, kad vyras nervinasi, bet nieko nesako.
Atsakyti
Na man tas buvo prieš 5 metus, bet kaip dabar atsimenu, aš pati savo vyro buvau žiauriai pasiilgusi.... Nežinau kaip kitos mamytms, bet aš po gimdymo kraujavau (negausiai) visą mėnesį, po to kelis kartus pabandėm suartėti, bet aš negalėjau, man skaudėjo... Kiek atsimenu pirmas normalus kartas, kai ir man buvo gera ir nejaučiau jokio diskomforto, buvo po 2 mėnesių. MB buvo labai supratingas visą tą laiką ir laukė kol aš galėsiu... Dabar vėl netolis tas momentas, kai gimdysiu, tai vis pagalvoju, kaip bus šį kartą...
Atsakyti
Na,kaip prisimenu,tai man po gimdymo nebuvo jokio noro mylėtis tol,kol nebuvo mėnesinių,t.y. kokius 5-6mėn.Nors ir nieko neskaudėjo ir kai jau susijaudindavau,tai būdavo gera,bet darydavau tai tik iš pareigos,net buvau išsigandus,kad gal jau aš tapau visai kokia frigidiška.Bet po to viskas atsistatė ir noras atsirado gal netgi didesnis negu prieš nėštumą.Dabar galvojam apie antrą vaikelį,tai man kažkaip net neramu dėl to,kaip būtų šį kartą... rolleyes.gif
Atsakyti
man noras buvo ilgokai dinges.Bet vyras buvo supratingas.aciu jam. kazkur po 8men pradejau geisti savo vyro. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man potraukis vyrui nesumazejo,atvirksciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 09 02, 14:46)
As, atvirai pasakius, laukiu - nesulauku, kada tos 6 savaites praeis. Antra savaite po gimdymo pradejau erotinius sapnus sapnuot  blink.gif  Paskaicius daugeli atsiliepimu cia, susidaro toks ispudis, kad as nesveika, nes noriu savo vyro praejus vos porai savaiciu po gimdymo  blink.gif  blink.gif  Bet kantriai laukiu, kol ginekologe "duos leidima". O tai bus tik po 4 savaiciu  doh.gif

ne vienintele tu tokia tongue.gif as jau kelios dienos po gimdymo galvojau, kad labai jau man smileysex.gif: norisi blush2.gif bet ir bijau labai, dabar kantriai laukiu vizito pas gydytoja ir jei tik duos leidima tikiuosi neapsigalvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Norejosi tai labai, tik kad viskas labai ilgai gijo, gerai, kad vyras labai geras, kantrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2007 11 17, 01:38)
Norejosi tai labai, tik kad viskas labai ilgai gijo, gerai, kad vyras labai geras, kantrus  smile.gif

Nelabai suprantu uz ka tiems vyrams dekoti,jei moteris po gimdymo negali ar nenori lytiniu santykiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perlita3: 17 lapkričio 2007 - 12:04
QUOTE(perlita3 @ 2007 11 17, 12:42)
Nelabai suprantu uz ka tiems vyrams dekoti,jei moteris po gimdymo negali ar nenori lytiniu santykiu g.gif

Kiek ira vyru kurie nesupranta, kad zmonai ten dar skauda ar dar kazkas negerai.. Kiek moteru klauso vyru priekaistu.. g.gif Mano vyras ira labai supratingas ir niekada tuo klausymu npriekaistauja.
Atsakyti
Gal tie vyrai, kurie priekaištauja ar reikalauja sekso, nedalyvavo gimdyme ir savo akim nematė, kas yra gimdymas ir kaip viskas vyksta g.gif kaip kitaip paaiškinti.. MB supratingas bigsmile.gif o mano norą kol kas užgožia rūpestis vaiku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 18 lapkričio 2007 - 14:06
nebuvo jokio noro smileysex.gif daryti 3,5 mėn po gimdymo. Tiesiog dirgino kiekvienas vyro prisilietimas, apkabinimas ir pan. Jis retkarčiais tik paklausdavo "kada", o aš atsakydavau, tuomet, kai galėsiu blush2.gif . Pirmas kartas buvo skausmingas, bet vėlesni jau buvo kitokie. Man nei nestuke.gif metu, nei po gimdymo apie smileysex.gif nebuvo net jokiu minciu. matomai taip jau gamtos sutverta biggrin.gif
Atsakyti