o as po gimdymo tik ir laukiau, kada galesim pasimyleti
.Dabar netgi didesnis noras
nei pries gimdyma.Gavus gydyt palaiminima, pasimylejom po 1.5men.Jokio diskomforto nejauciau, nors siuvo
man tai atsalo....
, buvo nelenga... o dazniau nuo nuovargio nieko nesinoredavo...
QUOTE(pupux @ 2007 11 19, 14:20)
o as po gimdymo tik ir laukiau, kada galesim pasimyleti
.Dabar netgi didesnis noras
nei pries gimdyma.Gavus gydyt palaiminima, pasimylejom po 1.5men.Jokio diskomforto nejauciau, nors siuvo 
MAN PO GIMDYMO PRAEJUS VOS SAVAITEI, JAU NOREJOSI, GAL DEL TO, KAD JAUCIAUS LABAI ARTIMA SAVO VYRUI, MUS GIMDYMAS LABAI SUARTINO, LELIUKAS RAMUS BUVO, SIULIU NEBUVO..... BET DABAR PRAEJUS DAUGIAU NEI MENESIUI NENORIU NE PER KUR, LOVA PASIDARE TIK MIEGOJIMUI, TIK IR SKUBU UZMIGTI, KUR JAU CIA TAS SEKXAS....
jauciu balta pavyda kuriom pirmas kartas toks sekmingas po gimdymo
mum reikejo isibeget - gerai kad brangusis nepasaidave, o ir as nebuvau tam aptatiska...
dabar zymiai geriau nei pries pastojant...kartais net laukiu vakaro kada sugulsim i lovyte...
esu skaiciusi straipsni, kad reikia "gydytis tuo kuo susirgai" jei moteris nonoreti myletis reikia ja "erzinti" tol kol ji pati nebeatlaikys...nezinau kaip jum bet man 9 menesiai nestumo buvo pakankamas laikotarpis
esu skaiciusi straipsni, kad reikia "gydytis tuo kuo susirgai" jei moteris nonoreti myletis reikia ja "erzinti" tol kol ji pati nebeatlaikys...nezinau kaip jum bet man 9 menesiai nestumo buvo pakankamas laikotarpis
na,pirma karta po gimdymo pabandem po 1,5 menesio...skaudejo ir nepatiko...antra karta pradejom,bet irgi skaudejo...o dabar jau tris dienas jauciuosi kaip besote,pati viena karta SB uzverciau
nu noras nepasotinamas
Man po gimdymo labai kažkaips sunku buvo... Bet turiu supratingą vyrą ir jis kantriai su manim laukė to momento... Tikrai pradžioje net negalėjau pagalvoti, nes skaudėjo viską... Bet va atkentėjome ir dabar viskas vėl puiku
Viskas kaip ir seniau
man tai tikrai ilgai nesinorejo
gal pusmeti
bet myletis pradejom po 1.5 men