Įkraunama...
Įkraunama...

Lytiniai santykiai po gimdymo

aga pastebejau ir as ,kad neitelpu nei i vienas kelnes priesnestumines doh.gif doh.gif ..o taip laukiu tokios dienos.Nors jau praejo beveik 8men g.gif
Atsakyti
Mes 3men po gimdymo dar padarem pertraukelia kad viskas uzgytu gerai nors iki nestuma man nebuvo tokio potraukio koks yra dabar po gimdymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man apskritai noras dingo myletis. Net pagalvoti nenoriu. Nesijauciu seksuali, nes pilvas raukslem isvagotas ir pakares ant kaulu.. Vyras mane pamazu vaikos. Sako, kad as jam grazi, tik kad man neidomu. As tiesiog nematau saves veidrodyje, o kazkokia klaikia butybe. O jei dar ir pienas fontanais begs besimylint, tai visai uzmus nora ilgam laikui. Apskritai noriu palikti ji su visam, kad daugiau prie manes nelistu..
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 04, 12:52)
Man apskritai noras dingo myletis. Net pagalvoti nenoriu. Nesijauciu seksuali, nes pilvas raukslem isvagotas ir pakares ant kaulu.. Vyras mane pamazu vaikos. Sako, kad as jam grazi, tik kad man neidomu. As tiesiog nematau saves veidrodyje, o kazkokia klaikia butybe. O jei dar ir pienas fontanais begs besimylint, tai visai uzmus nora ilgam laikui. Apskritai noriu palikti ji su visam, kad daugiau prie manes nelistu..

Oi , cia jau turbut daugiau kaltas santykiu atsalimas, nei gimdymas, jei kyla noras vyra palikti.... Stiprybes Jums unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 04, 16:36)
Oi , cia jau turbut daugiau kaltas santykiu atsalimas, nei gimdymas, jei kyla noras vyra palikti.... Stiprybes Jums  unsure.gif

O man atrodo, kad problema yra mano tustumas.. Pries gimdyma turejau grazia figura, o dabar ta kabanti oda mane is pusiausvyros ismuse.. Nenoriu, kad jis mane tokia apsmukusia matytu, nes as siaubingai kompleksuoju. O kai pasako, kad esu grazi, tai noriu ji i siena ilipdyti uz mela. Nes nebesu.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 04, 19:24)
O man atrodo, kad problema yra mano tustumas.. Pries gimdyma turejau grazia figura, o dabar ta kabanti oda mane is pusiausvyros ismuse.. Nenoriu, kad jis mane tokia apsmukusia matytu, nes as siaubingai kompleksuoju. O kai pasako, kad esu grazi, tai noriu ji i siena ilipdyti uz mela. Nes nebesu.

Reiktų vyru tikėt mirksiukas.gif . Jei jis jums sako,kad jam esat graži,-vadinasi taip ir yra...o kabanti oda laikina problema,patikėkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 04, 20:24)

As suprantu Jus blush2.gif blush2.gif Tikrai suprantu, nes po gimdymo dar ilgai atrodziau kaip nescia.... doh.gif doh.gif doh.gif Tai mano nepasitikejimas savimi - labai kenke santykiams su vyru.... verysad.gif verysad.gif Pagalvokite, ko Jums truksta kad vel pasitiketumet savimi ir savo isvaizda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ema @ 2003 10 13, 20:22)
kol moteris maitina - ji nieščia.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(JVana @ 2008 02 04, 11:52)
Apskritai noriu palikti ji su visam, kad daugiau prie manes nelistu..

gal praeis viskas, nedaryk skubotu sprendimu.Ateis laikas atsigausi, mylintis vyras pades, neatstumk jo visiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmutee: 05 vasario 2008 - 12:46
QUOTE(linxmutee @ 2008 02 05, 11:45)
drinks_cheers.gif
Papildyta:

gal praeis viskas, nedaryk skubotu sprendimu.Ateis laikas atsigausi, mylintis vyras pades, neatstumk jo visiskai

Vakar praburbejau kiaura nakti.. Vyras sedejo, klausesi ir nepyko.. Is kur pas zmogu tiek kantrybes??? Siryt gavau blynus i lova smile.gif Ir geriau jauciuosi. Zinau, kad vis tiek reikes ant koju stotis.. Anksciau ar veliau.. Tik, kad anksciau bus geriau smile.gif Tik NIEKAIP nezinau, kaip man save tokia istampyta priimti. Dar kai pagalvoju apie nukarusias krutis po maitinimo, tai sienom lipti noris. Bijau, kad dar labiau susikompleksuosiu ir su manim visai niekas nesusisnekes. Gal cia mano superinis tustumas, bet juk mes moterys norim buti patrauklios ir seksualios, o visa tai prasideda pasitikejimu savimi ir gera savijauta. Kai pasiziuriu i rauksleta pilva ir DD krutine, tai man to pasitikejimo nera nei laso.. Man nejauku sutikti pazistamus zmones.. Toks jausmas, kad jie mato mane kiaurai.
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 05, 13:57)
Vakar praburbejau kiaura nakti.. Vyras sedejo, klausesi ir nepyko.. Is kur pas zmogu tiek kantrybes??? Siryt gavau blynus i lova smile.gif Ir geriau jauciuosi. Zinau, kad vis tiek reikes ant koju stotis.. Anksciau ar veliau.. Tik, kad anksciau bus geriau smile.gif Tik NIEKAIP nezinau, kaip man save tokia istampyta priimti. Dar kai pagalvoju apie nukarusias krutis po maitinimo, tai sienom lipti noris. Bijau, kad dar labiau susikompleksuosiu ir su manim visai niekas nesusisnekes. Gal cia mano superinis tustumas, bet juk mes moterys norim buti patrauklios ir seksualios, o visa tai prasideda pasitikejimu savimi ir gera savijauta. Kai pasiziuriu i rauksleta pilva ir DD krutine, tai man to pasitikejimo nera nei laso.. Man  nejauku sutikti pazistamus zmones.. Toks jausmas, kad jie mato mane kiaurai.

Tikrai vyras tai geras bigsmile.gif Juk tai saunu ax.gif O del saves, tai pradekit daryti pratimukus namuose, dekit kazkokias pastangas, kad pakeistumet save i Jums patinkancia puse drinks_cheers.gif Tada zymiai geriau jausites, nes zinosit, kad kazka darot, kad tikrai einat geru keliu.... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 02 05, 14:57)
Vakar praburbejau kiaura nakti.. Vyras sedejo, klausesi ir nepyko.. Is kur pas zmogu tiek kantrybes??? Siryt gavau blynus i lova smile.gif Ir geriau jauciuosi. Zinau, kad vis tiek reikes ant koju stotis.. Anksciau ar veliau.. Tik, kad anksciau bus geriau smile.gif Tik NIEKAIP nezinau, kaip man save tokia istampyta priimti. Dar kai pagalvoju apie nukarusias krutis po maitinimo, tai sienom lipti noris. Bijau, kad dar labiau susikompleksuosiu ir su manim visai niekas nesusisnekes. Gal cia mano superinis tustumas, bet juk mes moterys norim buti patrauklios ir seksualios, o visa tai prasideda pasitikejimu savimi ir gera savijauta. Kai pasiziuriu i rauksleta pilva ir DD krutine, tai man to pasitikejimo nera nei laso.. Man  nejauku sutikti pazistamus zmones.. Toks jausmas, kad jie mato mane kiaurai.

Gal nereiketu taip kankintis del savo isvaizdos,nemanau ,kad visiems tik ir rupi ,kaip atrodai.Cia priezastys ne isoreje ,o viduje,kai iveiksi depresija sugrys ir pasitikejimas savimi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 05 vasario 2008 - 14:59
QUOTE(gagrate @ 2008 02 05, 15:55)
Gal nereiketu taip kankintis del savo isvaizdos,nemanau ,kad visiems tik ir rupi ,kaip atrodai.Cia priezastys ne isoreje ,o viduje,kai iveiksi depresija sugrys ir pasitikejimas savimi .

Bet labai sunku susitaikyti su pasikeitusia isvaizda, jei pries gimdyma buni kudute.... unsure.gif
Atsakyti