Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas lazeriu

Kas ieškot apie balinimą lazeriu - pažiūrėkit forume prie klausimų odontologei, ten tikrai tokia temelė buvo (vakar skaičiau tongue.gif ).
Beje, neišgirtas ten tas balinimas, man jau noras praėjo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ner_ko @ 2005 01 30, 13:05)
Kas ieškot apie balinimą lazeriu - pažiūrėkit forume prie klausimų odontologei, ten tikrai tokia temelė buvo (vakar skaičiau tongue.gif ).
Beje, neišgirtas ten tas balinimas, man jau noras praėjo... verysad.gif

AR kas nors jau isbandet ta balinima?
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2004 10 20, 17:12)
perziurejau kas yra cia apie dantu balinima, pastos, soda, hmm...ne, reikia kazko rimciau....
kankintis pora savaiciu naktimis balinant..hmmmmm, gal ne.

Teko girdeti apie dantu balinima lazeriu, gal kas isbandete? Zinote, kokios pasekmes gali gresti? Ar tai saugu, nepazeidziamas gyavs dantu sluoksnis, nervas?

Ir kiek tai kainuoja?

Dantu balinimas lazeriu, visiskai nauja ir saugi procedura, kurios metu, pacientui, nesukeliant diskomforto specialios zele ir lazerio sviesos deka isbalinami dantys...
tai trunka apie 30-40 minuciu... Ant danties pavirsiaus uztepama zele, kuri svitinama lazerio sviesa... Proceduros metu, tai kartojama kelis kartus...
tai yra visiskai saugi procedura. Danties kietieji audiniai nera pazeidziami...
Viename is Vilniaus Odontologijos kabinetu, tai kainuoja ~320 litu...

Jei kam kiltu kokiu nors klausimu, prasome klausti, su malonumu atsakysiu...

Su pagarba Burnos higienistas
Atsakyti
Kaio jums sitas skelbimas? Parasiau Burnos higienistui, dabar laukiu atsakymo. Na, man tai kilo klausimas, kodel taip kardinaliai skiriasi balinimo lazeriu kainos? g.gif Ka jus manot?
Atsakyti
Gal kas esate naudojasi "Ortodentos" paslaugomis, balinesi dantukus?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 02, 23:10)
Gal kas esate naudojasi "Ortodentos" paslaugomis, balinesi dantukus?

Ne,nesu o kokios kainytes pas juos balinimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2006 03 03, 13:37)
Ne,nesu o kokios kainytes pas juos balinimo? ax.gif

Tai Burnos higienistas ir rase apie "Ortodenta" (o tai reklama padariau biggrin.gif ). Visgi gal kas nors ten lanketes? Net nzn ka galvot, kodel tokia maza kaina g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 03, 21:43)
Tai Burnos higienistas ir rase apie "Ortodenta" (o tai reklama padariau  biggrin.gif ). Visgi gal kas nors ten lanketes? Net nzn ka galvot, kodel tokia maza kaina  g.gif  schmoll.gif

Nu,net nezinau ka ir galvot,kaina tai nerealiai maza.....kazkas cia itartina man g.gif
Atsakyti
Na, mano vienas pazistamas balinosi Baltijos Amerikos klinikoje, kainavo apie 1500 lt, bet dantukai tai super atrodo. Nors sake, kad po proceduros ziauriai skaudejo... Tai vat tas mane ir atbaido blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruska @ 2006 03 11, 20:04)
Na, mano vienas pazistamas balinosi Baltijos Amerikos klinikoje, kainavo apie 1500 lt, bet dantukai tai super atrodo. Nors sake, kad po proceduros ziauriai skaudejo... Tai vat tas mane ir atbaido  blush2.gif

Kokia sistema balinosi, nzn?
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2006 03 01, 23:11)
Kaio jums sitas skelbimas? Parasiau Burnos higienistui, dabar laukiu atsakymo. Na, man tai kilo klausimas, kodel taip kardinaliai skiriasi balinimo lazeriu kainos? g.gif  Ka jus manot?

Gal sulaukei ats is burnos higienisto?kodel tokia maza kaina pas ji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Padrushka @ 2006 03 11, 23:36)
Gal sulaukei ats is burnos higienisto?kodel tokia maza kaina pas ji? blink.gif

Labas vakaras. Kokioje klinikoje atliekate procedura? Kokia balinimo sistema naudojate? Kodel kaina, sakyciau, labai skiriasi nuo kitose klinikose atliekamu( kiek zinau, kitose kainuoja ~850Lt)? Ar taikote garantija? Gal apie Jusu klinika butu galima rasti info internete, taip pat kt. klientu atsiliepimu? Daug klausimu, bet, tikiuosi, kad atsakysite.

Labas vakaras. Dirbu klinikoje "Ortodenta" Vilniuje. http://www.ortodenta.lt/
Reiketu Jums pasiskambinti kontaktiniu telefonu : 8 5 272 39 13 ir Jums bus viskas nuosekliai isaiskinta, nes as pa kolkas tiesiogiai balinimu neuzsiimu, ta prasme, dar kol kas paciam neteko dirbti su ta sistema.
Atsakyti