Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas lazeriu

Gal kas balinotes dantukus su lazeriu "Pilenej" ? ax.gif
Atsakyti
o man stomatologe kaip tik nepatare balinti lazeriu. issibalinau kapomis, visi giria ir kaina normali, ir efektas toks pats, maziau dantukams kenkia. rekomenduoju kapas:)
Atsakyti
o as noriu pirma issitiesint, ir su kapom balintis.
Atsakyti
sako kad išsibalinus poto žymiai greičiau pageltonuoja dantys, ir stipriau negu buvo. ar tai tiesa? baisu susigadint dantukus.. o tie odontologai tai kad tik babkiu nuplest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grybufeja @ 2007 01 20, 17:49)
sako kad išsibalinus poto žymiai greičiau pageltonuoja dantys, ir stipriau negu buvo. ar tai tiesa? baisu susigadint dantukus.. o tie odontologai tai kad tik babkiu nuplest  verysad.gif

teisingai priziurint dantukus (gerai valantis, i puse metu karta darantis higiena milteliais ) jie buna tokie pat balti ir grazus biggrin.gif . Aisku, rukant, geriant daug kavos, ir ju nepriziurint net ir graziausi dantys virsta geltonais.
Atsakyti
kokiais milteliais ? ohmy.gif
as rukau, bet ketinu mesti blush2.gif
manau balti dantukai butu puikus pretekstas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grybufeja @ 2007 01 20, 20:25)
kokiais milteliais ? ohmy.gif
as rukau, bet ketinu mesti  blush2.gif
manau balti dantukai butu puikus pretekstas smile.gif

Siaip daugelyje stomotologiniu kliniku yra si procedura- dantuku valymas(higiena). Dantys nupurskiami stipria sodos milteliu srove.
Atsakyti
O aš net nežinau... Balinau dantis su kapom, bet efekto tikėjausi didesnio... O gal, kai turi gerai nori dar geriau, bet sakau efekto tikėjausi žymiai didesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasandra @ 2007 01 22, 20:37)
O aš net nežinau... Balinau dantis su kapom, bet efekto tikėjausi didesnio... O gal, kai turi gerai nori dar geriau, bet sakau efekto tikėjausi žymiai didesnio  rolleyes.gif

žinau aš balinausi dantis lazeriu, bet irgi likau nepatenkinta. Galvojau šypsena bus kaip kokios krasnavicos iš holivudo. Dantys tapo baltesni, bet norėjau geresnio rezultato. biggrin.gif
Atsakyti
Balinausi kapomis pries 4 metus, bet visi iki siol klausia kur ir kaip balinaus dantis, nors as pati asmeniskai, po balinimo net efekto nemaciau biggrin.gif As nerukau, negeriu kavos, vyno, gal del to ir balti. Labai noreciau dar labiau pabalint, lazeriui neturiu pinigu, galvoju vel nusipirkt pastos ir pakartotinai balintis su kapomis, bet mano stomatologe sako kad balinimas su kapomis laaaabai nesveika dantims, nes jie darosi jautrus, toje pastoje esancios rugstys ar peroksidas grauzia dantuka, na panasiai kaip peroksidas plaukus, ir del to dantukai jautreja... g.gif
Atsakyti
galvoju dantukus balintis lazeriu, gal yra isbandziusiu sia procedura? ar verta? bandziau balintis su geliu, parsisiunciau is uzsienio kartu su kapomis [ jas idejus i karsta vandeni, suminksteja ir prisiderina pagal dantu forma ] bet nepatiko schmoll.gif ir efekto kazkokio ipatingo nemaciau, o naudojau gana stipru geli g.gif
Atsakyti
Mane taip pat domina si procedura, gal galit asiliepti tos kurios jau ryzosi tam reikalui? Ir labai idomu, ar norint balintis lazeriu reikia pasikeisti visas plombas?
Atsakyti