Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas hemoglobinas

mano mazes hemoglobinas 103 ir gydytoja israse feroglobina.mes ir misineli vartojame su gelezimi,bet vistiek zemokas doh.gif
Atsakyti
Mano sunaus taip pat hemoglobinas zemokas - 109. Bet mes del kitu problemu lankomes pas KMUK hematologe. Tai mums paskyre kraujo tyrima gelezies atsargoms organizme nustatyti, ir pagal ta tyrima butu mums skyrusi gydyma gelezies preparatais. Taciau paaiskejo, kad gelezies atsargos organizme yra pakankamos, todel rekomendavo darzoviu kosyte su mesa ne 1 karta, o 2 kartus dienoje. Taip pat po koses negerti misinio, nes kalcis surisa gelezi ir ji tada is maisto nepasisavinama. Geriau jau tokia kosyte uzgerti sultimis, nes jose esantis vitaminas C padeda gelezi isisavinti.
Ir kai as pradejau klausineti kokiais budais ar kokiais maisto produktais geriau maitinti sunu, kad jis tos gelezies daugiau gautu, ji atsake kad gelezies nemazai visuose produktuose: zemuogese, brokoliuose ir kt, tiesiog is MESOS ji geriausiai pasisavinama, jei neklystu minejo kad pasisavina apie 30%. Taip kad dabar kasdien valgom kose su mesyte 2 kartus ir mesos nemaziau 100g. Pavasariop kuri laika suneli maitinau ne pacios virtomis, o HIPP darzoviu kosytemis, kol gydytoja neatkreipe mano demesio, kad ten mesos labai mazai. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violetke: 19 gegužės 2008 - 00:05
pas mus 108- bet sakė viskas OKY, kai vaikai auga jiems kraujo tūris didėja ir dėl to tas hemoglobinas šokinėja.
žemutinė riba 90 sakė. tada jau galima kažko ieškoti kad blogiau yra.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2007 11 21, 15:11)
MAMYTES norejau paklausti kada reikia kudikiui tikrinti hemoglobono rodikli,ar reikia pvz profilaktiskai g.gif mano maziui 7 men ,valgo gerai ,svorio priauga gerai (net per daug doh.gif ),bet pediatre nei karto nerekomendavo kraujo tyrimo?

musu svoris ir geras, net per didelis, tikrai nebuciau pagalvojus, kad zemas hemoglobinas, 108, liepe gerti gelezi
Atsakyti
Musu ir zemokas-db geriam FEROGLOBIN bet jau geriam apie 3men,o tyrima darysim apie 1metukus smile.gif
Atsakyti
Musu mergytei 6 men, hemoglobinas 110, israse hemofer gerti kartu su vitaminu C, ir dar zuvies tauku. O kaip vaikuciui sugirdyti gelezi, labai jau spjaudosi. Lasinau i vandenuka. O su kokiu kiekiu kazin galima skiesti?
Atsakyti
mano mergytei 3.5 menesiuko ir daktare israse folio rugsties miltelius, kaip jus juos duodate?
Atsakyti
na ir mes pasidarem kraujo tyrimuka, beja pirma kart, gimem neisnesiotukai, tai hemoglobinas tik 80 blink.gif tai israse siuntima i klinikas unsure.gif
Atsakyti
Mes ir geriam feroglobina,
taciau vasara geriausiai kraujuka pataiso zemuogytes bigsmile.gif
mes pernai kasdien suvalgydavom po stiklinyte tai tyrimai buvo super
taip kad nepatingekit ir kam yra galimybe ar nusipirkit arba pasirinkit miske.
Atsakyti
Mano zuikio irgi labai žemas hemoglobinas 2 mėn pavartojus feroglobiną pakilo iki 106 unsure.gif duodu daug mėsos burokėlių, bet kad mes daug kam alergiški, tai kai paklausiu gydytojos ką duoti valgyt tik pečiais patrauko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tormika @ 2009 06 06, 13:55)
Mes ir geriam feroglobina,
taciau vasara geriausiai kraujuka pataiso zemuogytes  bigsmile.gif
mes pernai kasdien suvalgydavom po stiklinyte tai tyrimai buvo super
taip kad nepatingekit ir kam yra galimybe ar nusipirkit arba pasirinkit miske.

ne visi vaikai gali žemuoges valgyti mirksiukas.gif manajam viena žemuogė labai daug bėdos pridaro verysad.gif
Atsakyti
Gal dar kas turi nuomone apie HEMOFER ? Jam matyt nuo jo labai pilvuka skauda... Pradejau duoti 3kart per diena po 3lasiukus unsure.gif Mano mazylis taip verkia, kad net ir valgyti atsisako... mum pusantro men.
Atsakyti
mes irgi feroglobina gerem,stiprinames ir gamtos suteikiamomis galimybemis thumbup.gif
Atsakyti