Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas hemoglobinas

yra sirupas"feroglobinas" mum truputį pakėlė krauja. dar reik deryt mitybą, duot daug veršienos, žuvies, virtų burokėlių. dar žinau kad labai gerai GRIKIŲ medus, juo reikia saldyt piena ir arbatas, bet vaikutis turi būt nealergiškas medui.
Atsakyti
mums 5 menesiai, hemoglobinas 102. paskyre hemofer lasiukus ir darzoves liepe valgyt sad.gif
Atsakyti
Kai maziui suejo 6 men.gydytojos pirmas klausimas buvo ar jau duodu mesos nes jei ne sako truks gelezies kraujy ir aisku kai padare kraujo tyrima hemoglobinas mazas tai dabar kertam mesa ir ferro sanol lasiukus geriam.
Atsakyti
musu maziukui irgi mazas hemoglobino kiekis 93,tai liepe gerti hemofera.nu jie tokie neskanus fui.
Atsakyti
Sveikutes,
kai mano lelytei buvo 2men., hemogl. buvo 94. Liepe gerti sirupuka. Sia savaite bus matyt, ar padejo. Nemalonus dalykas, kad tas sirupas turi pasalini poveiki leliukui. Pilvuka baisai raizo verysad.gif , atpylinejo pastoviai verysad.gif . Nu, bet isgyvenom. Laukiam rezultatu smile.gif
Atsakyti
Mum zemiausias hemoglobinas yra buves 110. Bet jau tada gydytoja patare stiprinti organizma, paskyre feroglobin B12. g.gif
Gal del to, kad vaikas sviesaus gymio, ir nevalgus unsure.gif
Atsakyti
Musu pries savaite buvo 90 kadangi dukryte buvo po operacijos vaistu neskyre tik liepe gerai maitintis 4u.gif Siandien pridavem krauja jei bus mazas skirs gydyma
Atsakyti
Mano dukrytei buvo 94 hemoglobinas,tai gerem folio rugsti (apie 4men)ir 1menesiuka hemofera,tai dabar 7men ir kraujukas 118,bet daktare sake,kad dar per mazas g.gif liepe dar gerti vaistukus ax.gif
Atsakyti
svarbu valgyt daug mėsytės, iš mėsos labiau organizmas pasisavina geležį, negu iš daržovių... žinoma reik ir daržovių biggrin.gif tačiau mėsa pirmoj vietoj... bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,mamytes... musu sunui padare kraujo tyrima ir pasake,kad hemoglobino kiekis kraujyje prie ribos verysad.gif 113g/l o siandien,beieskodama internete informacijos, suradau,kad norma yra 108-128 g/l tai ir nebezinau,kuom tiketi g.gif apetitu niekada vaikas nesiskunde,valgo pilnaverti maista g.gif nusipirkome vitaminu FLORADIX,gal kas vartojate juos? kokie atsiliepimai? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITUSKA @ 2007 01 22, 18:49)
sveikos,mamytes... musu sunui padare kraujo tyrima ir pasake,kad hemoglobino kiekis kraujyje prie ribos  verysad.gif  113g/l  o siandien,beieskodama internete informacijos, suradau,kad norma yra 108-128 g/l  tai ir nebezinau,kuom tiketi  g.gif apetitu niekada vaikas nesiskunde,valgo pilnaverti maista  g.gif  nusipirkome vitaminu FLORADIX,gal kas vartojate juos? kokie atsiliepimai? aciu  smile.gif

Mano sunui Hb - 114,tai israse vaistu "Berubi".Man sake kad norma 115.Gal ir nebutu nieko dare, bet atsirado sirdeleje uzesys ir kardiologe nustate,kad cia nuo to,kad hemoglobinas ant ribos,tai dabar liepe pavartoti vaisteliu,kad susitvarkytu kraujas.
Atsakyti
O mums hemoglobinas 95. Išrašė Hemofer, bet ten tokia šlykštynė, kad oi oi. lotuliukas.gif

Blogiausia tai, kad vos po kelių dienų kurso papilkėjo vaiko dantukai. Kaip su tuo kovoti? Gal kiti preparatai tokio poveikio neturi?
Atsakyti