Įkraunama...
Įkraunama...

Žemas hemoglobinas

esu daug girdėjusi kad hemoglobiną gerai taiso burokėlių sultys, be to žemuogės daug geležies turi, gal pradžioj bandyti liaudiškom priemonėm, pati maitinau iki 6 mėn vien pienu ir nemanau kad anksčiau reikia pradėti primaitinėti, jei vaikas vystosi gerai
Papildyta:
dėl dilgelių - tai jų reikia anksti pavasarį tokių neseniai išlindusių prisirinkti ir tadu arbatas virti. o gal kreipkis į žolinnkę, arbatos juk nepamaišys, mes geriam kitokias Jadvygos žolių arbatas thumbup.gif:
Atsakyti
Tik nesumanykit duot berniukams dilgėlių arbatos schmoll.gif , net jei gyd ir pasiūlytų.
Atsakyti
QUOTE(*Samanė* @ 2007 08 29, 16:19)
Tik nesumanykit duot berniukams dilgėlių arbatos schmoll.gif , net jei gyd ir pasiūlytų.

o kodel ne g.gif
Atsakyti
Musu hemoglobimas 10 men. buvo 106, mazokas doh.gif Pakeitem kalakutiene i versiena, tai pagerejo iki 110 4u.gif Bet vis tiek mazokas. israse gelezies sirupelio, bet po kol kas negeriam, reiks pandyti tarkuoti morka, obuoli ir burokeli. Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikui padejo spanguoliu sultys, jos rugstokos, tai darydavau arbatele su medum. Nuo 85 per men pakeliau iki 120. Bet sviezios uogos, jos netrukus prasides, turguj galima gaut 4u.gif
Atsakyti
siandien suzinojau, kad vaiko hemaglobinas zemas, mesyte tik pradejau duoti, nes juk nuo 7 men duodama, valgom visa kita ir MP. man idomu, del kokios priezasties ji sumazeja?nes as vis pergywenu, gal netaip valgyti jam gaminu, gal perdaug, gal per mazai valgo?
Atsakyti
QUOTE(Barikada @ 2007 08 30, 16:29)
o kodel ne g.gif

AS davaiau savo maziui! Kodel negalima??????
Atsakyti
ir as prisijungiu prie bendru problemeliu 4u.gif mano maziui 5 men. hemoglobinas 95. israse hemofer g.gif (man jie itartini - ir sudetis - "E211", ir salutiniai poveikiai ir lenku gamyba ir labai pigus) blink.gif
maitinu MP, tai skaitau jusu pasisakymus ir nezinau ka daryt, mesos dar nenoriu duot ax.gif , is darzoviu neka isgausim, syrupas feroglobin tik nuo metu, gal kokiu kitu vaistuku geresniu galeciau rast ax.gif
ryt pradesiu gerti dilgeliu arbata, gal nors kiek persiduos biggrin.gif

ar nesidomejot, del ko tas hemoglobinas sumazeja ? nestumo metu mano kraujas buvo geras g.gif , valgau mesa, ir t.t
Atsakyti
Hemoglobinas gali buti mazas del keliu priezasciu, gali trukti gelezies ir kt. vitaminu jei pvz vaikas nevalgus arba organizmas tiesiog nepasisavina. Jei tiesiog nevalgus tai tuomet tie lasiukai padeda tikrai ir juos naudoti reikia nors jie ir turi salutini poveiki (pilvo raizymas, jei jau turi dantukus tai dantukai kol naudoji buna tamsus ir t.t.). Bet pvz musu atveju dukrai yra 1,6 m. ir hemoglobinas mazas jau nuo 1 m. bet organizmas kiek begertumem lasiukus nepasisavina ir viskas. Tuomet mes tirem virskinimo sutrikimus ir atrado, kad zarnyne truksta geruju bakteriju ir visi vitaminai ir mikroelementai tiesiog nepasisavina ir iseina. To pasekoje yra mazas hemoglobinas. Tai dabar geriam gerasias bakterijas ir Beresho lasiukus, nes ten vien reikalingi mikroelementai. Lauksim pagerejimo.

P.S. O mamytem kuriu leliukai dar tik geria MP tai galiu pasakyti tiek, kad geriau jau anksciau pradeti darzoves ir mesyte nei tuos lasus, nes jie turi tikrai didesni salutini poveiki negu maistas.
Atsakyti
pritariu Lizai del to kad geriau anksciau darzoviene, nei vaistus 4u.gif dar nupirkau misinelio su gelezimi "milupi" tai 100 ml yra 20% paros nprmos, tai geriam po ta 100 ml.

beje mano mazius labai valgus ir svoris auga gerai, si menesi priaugo 1 kg, o hemoglobinas vistiek mazas, tai matyt, nelabai visiems budinga g.gif

dar obuolio pagremziam, nes ir ten nemazia gelezies
Atsakyti
Sveikutes,

mano pirmajai dukrytei, kai buvo 5 menesiai, paprasiau, kad gydytoja padarytu kraujo tyrima. Bet ji atsisake, motyvuodama tuo, jog gerai svorio priaugam-po 1kg. Kai suejo 7 menesiai siaip ne taip sutiko parasyti, kad pasidarytumem turima.Rezultatas-95.
Paskyre ferrum leka,gerem du menesius, bet niekas nesikeite. Tada nuvaziavom i privacia ir padare issamu kraujo tyrima-paaiskejo, kad mums ne gelezies truko, o vitamino B12 ir folines rugsties. Tada gerem feroglobina.
Atsakyti
mus irgi kamuoja sita bedele,mum 11 men.,o hemoglobinas 113.visiskai nevalgo mesos ir darzoviu,tiesiog burnyte uzsiklijuoja,nei kaip sauksto neikisi.ir dar visai negeria feroglobino,jei netycia sugirdau tai ir atpila is karto. g.gif nebezinau nei ka daryti schmoll.gif gal patarsit?
Atsakyti