Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Ingakalnio lova tai tokiame pagyvenusiame Lazdynų dvylikaaukštyje. Nelabai ramu buvo dviems žmonėms važiuot, tai gal ir gerai, kad lova netilps... verysad.gif

Oj, o dabar man atrodo, kad pasirinkau kitą, nei Ingakalio nuotraukyte rodo... O geriau būtų ta iš nuotraukos...
Ingakalni, gal tu prisimeni, ar aukštesni kraštai skirtinguose lovų galuose prisukti?
O gal vis tik galima persukti tuos galus? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 05 gruodžio 2006 - 22:36
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 23:23)
Nusprendėm dar luktelt, gal močiutė bus šildymo sistemą pati susitvarkius...
Vat kai lovą nuvešim, tai ir pažiūrėsim, ar reikia joms radiatoriaus. Šiaip močiutė darbšti, dėl mergytės labai stengiasi.

Vienas pastebėjimas tos kušetės būna L formos arba tas uždaras galas buna kitoj pusėj atvirkščiai, tai jei vežant reiktų pamastyt kurios puses geriau, nes nemanau kad jas bus galima persukti. smile.gif

Beje galiu paimt įrankių ir vietoj ją išardyt construction.gif bus paprasčiau ir liftu nuleist žemėn smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuxxx: 05 gruodžio 2006 - 22:36
Geriau jau pasiimk... įrankius. Tai ar tinka penktadienis?
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 22:31)
Ingakalnio lova tai tokiame pagyvenusiame Lazdynų dvylikaaukštyje. Nelabai ramu buvo dviems žmonėms važiuot, tai gal ir gerai, kad lova netilps...  verysad.gif

Tai berods toks pats doh.gif

QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 05, 22:31)
Beje galiu paimt įrankių ir vietoj ją išardyt construction.gif bus paprasčiau ir liftu nuleist žemėn  smile.gif

thumbup.gif ir ką mes be vyriškio darytume doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimuxxx @ 2006 12 05, 23:31)
Vienas pastebėjimas tos kušetės būna L formos arba tas uždaras galas buna kitoj pusėj atvirkščiai, tai jei vežant reiktų pamastyt kurios puses geriau, nes nemanau kad jas bus galima persukti. smile.gif

Svetlanai tai manau jokio skirtumo, pastatys arba prie vienos sienos arba prie kitos. jai juk 2ju lovu reikia.

rimuxxx, o pas tave tilptu 2 lovos i mashina is karto? g.gif

GEGE, ka veiki? ax.gif padeti nori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frane: 05 gruodžio 2006 - 22:47
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 23:37)
Geriau jau pasiimk... įrankius. Tai ar tinka penktadienis?

Penktadienį draugo gimdienis. Bet galim planuot, darbą baigiu 15.45 val. (iki lazdynų 15 min kelio) manau gal labai ilgai neužtruksim, o po to baliun drinks_cheers.gif
Beje doh.gif pas Kristiną reiks ruoštis. Na bet vistiek galim planuot gal kaip nors smile.gif

2 kušetės tilps, tik tada 1 vieta keleiviui lieka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimuxxx: 05 gruodžio 2006 - 22:45
as galvoju kaip cia geriau - ar vienu ypu abi isgabenti, ar svetlanai kitu kartu vezhti...bet daug vazhinejimo gautusi. o kur draugo gimtadienis? ne gerosios vilties gatvej? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal planuokim, nes penktadienį tokiu metu dar gal bus darbininkai, tai reiškia, pateksim į butą be problemų lotuliukas.gif
O Galgiai visai netoli, už Saulėtekio, šiek tiek už Dvarčionių, šalia Kairėnų. Tik kamščiai gaišins... Spėsi į balių drinks_cheers.gif
O kur Svetlana gyvena?

Atsuktuvą ir aš turiu, galėsiu prisijungt lotuliukas.gif

Ingakalni, ar pabus tavo žmonės penktadienį iki 16 val.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virbalai: 05 gruodžio 2006 - 22:52
QUOTE(Frane @ 2006 12 05, 23:51)
as galvoju kaip cia geriau - ar vienu ypu abi isgabenti, ar svetlanai kitu kartu vezhti...bet daug vazhinejimo gautusi. o kur draugo gimtadienis? ne gerosios vilties gatvej?  bigsmile.gif

man vistiek link namų pro Gerąją Viltį reik važiuot taip kad galim planuot vienu įpu abi užvešt. uh padirbėsim fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 23:47)
1. O kur Svetlana gyvena?

2. Atsuktuvą ir aš turiu, galėsiu prisijungt  lotuliukas.gif

1. Svetlana gyvena Gerosios Vilties gatveje.

2. Galesi darbininkus pabadyti, kad lova i apacia nuleistu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, čia gerai pastebėjai lotuliukas.gif
Aš nuvažiuosiu anksčiau ir pabadysiu, kad išrinktų, jei dar bus jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2006 12 05, 23:57)
Aha, čia gerai pastebėjai  lotuliukas.gif
Aš nuvažiuosiu anksčiau ir pabadysiu, kad išrinktų, jei dar bus jie  doh.gif

neishsimokesi po to lotuliukas.gif

klausyk, virbalai, kadangi tu jau akcijoje su rimuxxx dalyvauji, gal tu gali svetlanai paskambinti ir pasitarti ar ji bus penktadieni namuose? ir kokiame ji aukshte gyvena? ar liftas yra? ir panashiai... as ne Lietuvoj randuosi ax.gif atsiusciau koordinates i a.z. hm? ax.gif
Atsakyti